Иии сега
Иии сега
да не се разработихте баш на празника? Тц, тц, срамота
Re: Иии сега
Ами, ами.Пипи написа:да не се разработихте баш на празника? Тц, тц, срамота
Сърчица са фукнали да купуват.
Пък аз все си представям на тоя ден разни венци от лозови пръчки.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм са фурнала в разни готварски сайтове и форуми...Пипи написа:да не се разработихте баш на празника? Тц, тц, срамота
Малиии, малиии
и копи-пействам
и после събирам, събирам
и най-накрая като си взема една отпуска
и като запретна ръкави
и като се развъртя из кухнята и.......
стой та гледай после кво става:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
после идваме у вас да дегустираме, ОТК един видfrisky lioness написа: Аз съм са фурнала в разни готварски сайтове и форуми...
Малиии, малиии
и копи-пействам
и после събирам, събирам
и като запретна ръкави
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А'м чи какПипи написа:после идваме у вас да дегустираме, ОТК един видfrisky lioness написа: Аз съм са фурнала в разни готварски сайтове и форуми...
Малиии, малиии
и копи-пействам
и после събирам, събирам
и като запретна ръкави
то иначе не е сладко, га няма кой да ахка и да охка колко е вкусно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хъм, и аз, и аз, ще лежа на диванчето и ще ти се наслаждавамfrisky lioness написа: А'м чи как
то иначе не е сладко, га няма кой да ахка и да охка колко е вкусно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хубу, само да не ме разсейваш, щот устата ти не спира:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Хъм, и аз, и аз, ще лежа на диванчето и ще ти се наслаждавамfrisky lioness написа: А'м чи как
то иначе не е сладко, га няма кой да ахка и да охка колко е вкусноИ ще ти пея
Толку си дърдорива, че и аз с мойта голяма уста не мога да се включаи само трябва да се прекъсваме и в един момент май, май никой никого не слуша:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Теб тъ взимам с оня малкия готвач., дето знае как се прави супа топчета

frisky lioness написа:
Хубу, само да не ме разсейваш, щот устата ти не спира:lol::lol::lol:
Толку си дърдорива, че и аз с мойта голяма уста не мога да се включаи само трябва да се прекъсваме и в един момент май, май никой никого не слуша:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Теб тъ взимам с оня малкия готвач., дето знае как се прави супа топчетаТо и помошниси си трябват, не само зяпачи
Мен затова си ми е добре с Мнемо, найш как умее да слуша
То и затова тук е хубаво, щото не може едновременно да се пише (не че баш пък с теб не ни се случва често..)
Малкият помощник е голям пич, ама нещо и той се тръшна болен:crying: Ма ще му мине, и ще дойде пролет, и лято, и ще си взема отпуска (Божееееей:blink:) и ще обиколя махлата
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това би било интересно да се види:lol::lol::lol:4avdar4e написа: и ще си взема отпуска (Божееееей:blink:)

Мдам, и на мен ще ми е интересно да го видяfrisky lioness написа:Това би било интересно да се види:lol::lol::lol:4avdar4e написа: и ще си взема отпуска (Божееееей:blink:)
наглостта, както и човешката глупост нямат граници...pocti_bezobidna написа:Отварям аз дира преди малко и гледам новина
"Блъксах акто роб на галера!" - казал Путин в края на мандата.
Горкият той!
всеизвестно е, че робите на галерите доброволно и даже с манипулации са се уреждали за 2-ри, 3-ти мандат за същата работа... избивали са противниците си, които са ги критикували - само и само да си останат роби на галерите...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
То като има какво да се слуша, не е трудно.4avdar4e написа::rotfl24:
Мен затова си ми е добре с Мнемо, найш как умее да слуша:rotfl24:
Аз затова съм преблагодарна на Кирил и Методий, че са измислили азбуката - иначе как щях да изразявам себе си...
Мога да ви правя компания на вас с Фриски: ти ще говориш, тя ще готви, а аз щото и без това не е прилично да се говори с пълна уста... ще слушам.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:
Мога да ви правя компания на вас с Фриски: ти ще говориш, тя ще готви, а аз щото и без това не е прилично да се говори с пълна уста... ще слушам.
Живо си представих цялата тази композиция, независимо от това, че не съм те виждала
"Трите грации":lol::lol:

Ох, че ме разсмяхте...frisky lioness написа::
Живо си представих цялата тази композиция, независимо от това, че не съм те виждала:lol::lol:
"Трите грации":lol::lol:
Вие сте грации, ама аз
П.П. Ако се отстлабваше от говорене, вече сигурно щях да съм изчезнала
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия на Рубенс хич не ми се виждат грацилни, шъ знайш4avdar4e написа:Ох, че ме разсмяхте...frisky lioness написа::
Живо си представих цялата тази композиция, независимо от това, че не съм те виждала:lol::lol:
"Трите грации":lol::lol:![]()
Вие сте грации, ама аз:rotfl24:
Аз пък бих се стопила ако от спане се слабееше

Виж сега, ако Фриски готви достатъчно дълго и достатъчно много, ще станем грации и трите - защото всъщност и от трите ни има какво още да се желае.4avdar4e написа:Ох, че ме разсмяхте...frisky lioness написа::
"Трите грации":lol::lol:![]()
Вие сте грации, ама аз:rotfl24:
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бляк
Предпочитам тия

Предпочитам тия

Туй Рембранд, ма!frisky lioness написа:Бляк![]()
Как не те е срам!
С Великите няма да спориш!
П.П. Поправям се: Рубенс, естествено.
После гледах нещо за Рембранд и ми е останал под пръстите.
Последно промяна от Мнемозина на 14.02.08, 17:56, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аааа, разбрах те!Мнемозина написа:Туй Рембранд, ма!frisky lioness написа:Бляк![]()
Как не те е срам!
Искаш да не готвиш толкова много, а да преживяме повечко!
Тц, няма да стане. ЗабравИ!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, ако ще е нещо от "великите", по-добре товаМнемозина написа:
Обаче имам едно съмнение, че тия са ОНИЯ, ама на младини:lol::lol::lol:

Добре де, ето ти Ботичели.frisky lioness написа:Мнемозина написа:
Обаче имам едно съмнение, че тия са ОНИЯ, ама на младини:lol::lol::lol:
Тия поне са по-морални, заметнали са си някакви пищималчета...

Panta rhei...
лувАра ме потресе простоfrisky lioness написа: Е, ако ще е нещо от "великите", по-добре това
П.П. Аз съм си рубенсова грация, винаги съм знаела, че съм сбъркала (написах го Збъркала
На Ботичели грациите имат коси като козината на камилитеМнемозина написа: Добре де, ето ти Ботичели.
Ей, изтрещях, хиля се сама
мда, по-добре е от оголен контакт...4avdar4e написа:лувАра ме потресе простоfrisky lioness написа: Е, ако ще е нещо от "великите", по-добре това:rotfl24:
...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тъй, тъй.4avdar4e написа:На Ботичели грациите имат коси като козината на камилитеМнемозина написа: Добре де, ето ти Ботичели.:rotfl24:
Ей, изтрещях, хиля се сама
Аз пък като видях камилите и си представих как плета пуловер от камилска вълна...
Panta rhei...
Добре, че темата е на Пипи, та няма да ни се сърди многоМнемозина написа: Аз пък като видях камилите и си представих как плета пуловер от камилска вълна...
Винаги съм си мечтала за бяло дълго палто от камилска вълна.
Не за оранжево, моля, моля
Мда.4avdar4e написа:Добре, че темата е на Пипи, та няма да ни се сърди многоМнемозина написа: Аз пък като видях камилите и си представих как плета пуловер от камилска вълна...Пък и сме по темата, де, работим много
Винаги съм си мечтала за бяло дълго палто от камилска вълна.
Не за оранжево, моля, моля
Ще ти трябва и друга обстановка за бялото палто обаче, защото по нашите географски дължини няма да е много дълго време бяло.
С други думи, мечтата ти май е по-комплексна, отколкото подозираш.
Обаче гледай наистина как се изнесоха всичките със сърчицата... И Пипи в това число.
Panta rhei...
Виж, виж сега, знаех си, че има нещо, ама това е само щото съм паметлива:4avdar4e написа:лувАра ме потресе простоfrisky lioness написа: Е, ако ще е нещо от "великите", по-добре това:rotfl24:
П.П. Аз съм си рубенсова грация, винаги съм знаела, че съм сбъркала (написах го Збъркала) века...
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=96211#96211
Panta rhei...
Ефросина... Странно, сетих се.. Имах една приятелка в у-ще, от 67 набор, така се казваше. Беше много боен тип. После в студентските години си загубихме дирите, докато един ден не научих, че починала... Да сме били... под 30.. Простирала пран китеник на балкона, на 8-я етаж..Мнемозина написа: Виж, виж сега, знаех си, че има нещо, ама това е само щото съм паметлива:
Уф, да ми има човек асоциаците
Мда.4avdar4e написа:Ефросина... Странно, сетих се.. Имах една приятелка в у-ще, от 67 набор, така се казваше. Беше много боен тип. После в студентските години си загубихме дирите, докато един ден не научих, че починала... Да сме били... под 30.. Простирала пран китеник на балкона, на 8-я етаж..Мнемозина написа: Виж, виж сега, знаех си, че има нещо, ама това е само щото съм паметлива:
Уф, да ми има човек асоциаците:shy:
Сопри се овреме.
Panta rhei...
кажете 'не' на тежката мебел4avdar4e написа:Простирала пран китеник на балкона, на 8-я етаж..
zmeu™ написа:кажете 'не' на тежката мебел4avdar4e написа:Простирала пран китеник на балкона, на 8-я етаж..
Да ти кажа, може би не е толкова странно... Тя имаше рожден ден тия дни, или на 11 или на 15...Мнемозина написа: Мда.
Сопри се овреме.
Чекмедженцата на паметта ми нерядко си правят странни шеги с мен
П.П. Преди малко си пишех с една прекрасна позната-непозната, на която рекох, че нищо случайно няма в тоя свят (няма пък да давам на Куида пари за туй прозрение!!!!
Че няма нищо случайно, е ясно и без Куида.4avdar4e написа: Да ти кажа, може би не е толкова странно... Тя имаше рожден ден тия дни, или на 11 или на 15...
Чекмедженцата на паметта ми нерядко си правят странни шеги с мен
П.П. Преди малко си пишех с една прекрасна позната-непозната, на която рекох, че нищо случайно няма в тоя свят (няма пък да давам на Куида пари за туй прозрение!!!!)
Ама той може да ти обясни, че има важни и неважни неслучайности.
Panta rhei...
- Dark Angel