неDemon написа:Жена ти знае ли?zmeu™ написа: и аз съм човек
изненада е
Разкрит съм.Stranniche написа:Като те гледа човек, това е последното нещо, което би си помислил, че мислиш!БоЕВ написа: Много ме бива в омразата, за разлика от любовта, там съм пълно дърво.
Омразата е турбо двигател, отговорна за развитието на света и прогреса.
Не ти вярвам! Хич!
Силно да любиш и силно да мразиш беше казал поета.frisky lioness написа:За мен пък омразата е прекалено силно чувство-също като любовтаБоЕВ написа: Много ме бива в омразата, за разлика от любовта, там съм пълно дърво.
Малцина са избраните, достойни за омразата ми (като се замислядори не се сещам за НИ ЕДИН). Аз съм въплъщение на любовтЪТ, кво да правиш:blum::winkw:
Май съвсем се обърках:crying:snowprincess написа:не е вярноБоЕВ написа:
Така е, много си прав, само дето никога не можеш да се научиш да не мразиш, просто заменяш омразата с безразличие.
Много ме бива в омразата, за разлика от любовта, там съм пълно дърво.
омразата наранява само теб, спира развитието ти и зацикляш само около това чувство, на другия му е все тая кви чувства изпитваш
Хич не съм сигурна в това,Demon написа: И да ви кажа още- вярвам, че истински да обичаш не можеш, ако истински не умееш да мразиш...
Вий коя бехте, моля ви съ ми кажете, че тоз ваш ник и аватар ми е непознат, а да се ровя назад по темите ме мързи...Амаранта написа:Хич не съм сигурна в това,Demon написа: И да ви кажа още- вярвам, че истински да обичаш не можеш, ако истински не умееш да мразиш...
но може би има връзка - когато мразиш и казваш "не", ставаш някак по-тежък, материален, утвърждаваш егото си,
и обратното, когато обичаш, ставаш лек и някак се разтваряш и изчезваш...
Сигурно за да можеш да се изгубиш, първо трябва да се намериш,
то и аз първо трябваше да намеря мисълта си, преди да започна да пиша, ама на...:lol:

Да, ама някой сме по- такива, а други разбираме истинските неща по- истински...pocti_bezobidna написа:Каквито сме - такива.Demon написа: Тва е щото сте добри. А някой от вас- pocti_dobri
Аз пък щото съм лош- мразя.
И да ви кажа още- вярвам, че истински да обичаш не можеш, ако истински не умееш да мразиш...
"Истниски" всеки го разбира по свой си начин.

Аз ти давам моя.4avdar4e написа:Пък аз толкоз ти завиждах за Мила от Марс:shy: Нали това ми е житейското кредо.. Да взема пък и аз да се прекръстя??? Даваш ли ми ника си:blum: Нали съм писала защо ми приляга...Амаранта написа: Бях Мила, но вече не съм.

Аааа, стига!4avdar4e написа:Пък аз толкоз ти завиждах за Мила от Марс:shy: Нали това ми е житейското кредо.. Да взема пък и аз да се прекръстя??? Даваш ли ми ника си:blum: Нали съм писала защо ми приляга...Амаранта написа: Бях Мила, но вече не съм.
Шшшшт! Аз като предлагах нещо такова, знаеш ли какви обвинения тежки заваляха?Амаранта написа:Що бе, ще стане интересно. Да си направим една лотарийка...Мнемозина написа: Аааа, стига!
Само това остана - да почнете и да си разменяте никовете и съвсем ще се смахна!
Мнемозина написа:Шшшшт! Аз като предлагах нещо такова, знаеш ли какви обвинения тежки заваляха?Амаранта написа:Що бе, ще стане интересно. Да си направим една лотарийка...Мнемозина написа: Аааа, стига!
Само това остана - да почнете и да си разменяте никовете и съвсем ще се смахна!
При това не беше и толкова радикално...
Да бе!doktorka написа:Мнемозина написа:
Шшшшт! Аз като предлагах нещо такова, знаеш ли какви обвинения тежки заваляха?
При това не беше и толкова радикално...:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
твоето си беше чиста оргия ,ако ме питаш мен!....
предложение...
аз казАх да!
ама кой ме слуша!
пюйййййй1