Ако има желаещи да помогнат - bibilyana@gmail.com
Мерси много предварително
10 минути отнема време тваbibilyana написа:Абе човече - аз трябва да го подготвя - не да ходя - шефа ще ходи, само подписва и заминава - на шефа времето пестим в момента, за туй:winkw:Quid написа:при нотариуса има всичко
така и така се ходи до там
вкарай в пълномощното и правото да продаваш колата, нали е генерално, ще облекчиш шефа значително:rotfl24:bibilyana написа:Абе човече - аз трябва да го подготвя - не да ходя - шефа ще ходи, само подписва и заминава - на шефа времето пестим в момента, за туй:winkw:Quid написа:при нотариуса има всичко
200 Евро?????Quid написа:10 минути отнема време тваbibilyana написа:Абе човече - аз трябва да го подготвя - не да ходя - шефа ще ходи, само подписва и заминава - на шефа времето пестим в момента, за туй:winkw:Quid написа:при нотариуса има всичко
кинтите са същите
дали ще го направи шефа ти или нотариуса
нотариуса може да не хареса пълномощното/вашето/
те си имат приети стандарти
и за да спестииме начи време на шефа ви са от мойто време да се гепи а
баси майката:blum:
имаше в някой форум - или в дира или другаде...bibilyana написа:Някой другарче, дето в нужда се познава, има ли да ми даде шаблон за такова пълномощно - генерално, за каране, представляване там пред всички органи и прочие...аз имах,ама съм изгубила явно.
Ако има желаещи да помогнат - bibilyana@gmail.com
Мерси много предварително
Точно за второто говорех - много ще съм благодарна ако ми го пратишELBI написа: генерално пълномощно е едно, а такова за каране на кола и пред органите е друго (имам от второто някъде по папките - мога да потърся и да ти го пратя, ако желаеш).
Ама не разбрах, вместо ключа за стартера ли се използва, или вместо волана това?Житената Питка написа:такова дето се кара кола на инвалид с него