Та какво за готината Ния казваш?4avdar4e написа:На ушенце: само го бъзни ква готина жена имаzmeu™ написа: това ще го оставя на други хора
те ти знаят 'слабите' места:rotfl24: И глей как ще се развихри
Супер маце си е, права си!
Та какво за готината Ния казваш?4avdar4e написа:На ушенце: само го бъзни ква готина жена имаzmeu™ написа: това ще го оставя на други хора
Човекът иска да се скарате, а не да му Фалиш булката:lol::lol:Марвин написа:Та какво за готината Ния казваш?4avdar4e написа:На ушенце: само го бъзни ква готина жена имаzmeu™ написа: това ще го оставя на други хора
Супер маце си е, права си!

Ти само гледай как ще скочи, като ужилен!frisky lioness написа:Човекът иска да се скарате, а не да му Фалиш булката:lol::lol:
боксова круша си имам, деЦка е ама върши работа.4avdar4e написа:Знаеш ли, съвсем сериозно и от години го обмислям. Чела съм, че любителското трениране на бокс действа адски добре освен на физиката, и на психиката. Хъм...БоЕВ написа:Караници - дрън-дрън.
Чифт боксови ръкавици Х 2.
15, 20, 30 минути спаринг и всичко е ОК.
за теб не знам но аз 4 пъти кося и крайzmeu™ написа:това е някаква измислицаvyara написа: Виждала съм и по-други в един руски сайт. Май на Gardena бяха.
Но не знам какви са им предимствата или кусурите, освен че става по-бавно.
а като я натръшкаш после как я събираш
треволяци шъ им ....
Даже ЖЕЛАТЕЛНО е да нямаш жив противник!esti написа: И не е необходимо да имаш жив противник. Достатъчна е и симулацията на удари, особено на музикален фон.......нали сме лейдита все пак.
Важно е обаче да имаш добър треньор.
Аз преди ходех само веднъж седмично и трябва да ти кажа, че се чувствах, като преродена.
Мразя насилието, но много обичам бокса.
Събирането да беше само... с такова чудо основно разплиташ навилата се по осите трева и от време на време косиш.zmeu™ написа:това е някаква измислицаvyara написа: Виждала съм и по-други в един руски сайт. Май на Gardena бяха.
а като я натръшкаш после как я събираш
треволяци шъ им ....
при мен джунглата е зад оградатаQuid написа: за теб не знам но аз 4 пъти кося и край
колкото да си вкарам колата в двора
а на другото място там само 20 кв м и останалото е джунгла:-)
отровни има ли отровниzmeu™ написа:при мен джунглата е зад оградатаQuid написа: за теб не знам но аз 4 пъти кося и край
колкото да си вкарам колата в двора
а на другото място там само 20 кв м и останалото е джунгла:-)
не мога да я държа голяма
защото ще се напълни с пълзящи гадове
на кента любимците
пък и тук расте като бясна мамка и
е то други нямаКент написа: отровни има ли отровни
ама много отровни наоколо
около вас
zmeu™ написа:е то други нямаКент написа: отровни има ли отровни
ама много отровни наоколо
около вас
тази примерно - http://en.wikipedia.org/wiki/Eastern_brown_snake
Розетата от Плиска! Прабългарският календар!Мнемозина написа:Извинявай, обаче какво е това на аватара ти?zmeu™ написа:
Ужасно ми е познато, а не мога да се сетя в момента...
Уф.Марвин написа:Розетата от Плиска! Прабългарският календар!Мнемозина написа:Извинявай, обаче какво е това на аватара ти?zmeu™ написа:
П.П. Евала, змею!![]()
Имам си я на ключодържател. Носи ми късмет... поне за сега...
За това сме ние, роботите, да намаляваме ентропията, като осведомяваме и премахваме бели петна... в паметта де...Мнемозина написа: Уф.
Благодаря.
Много са гадни тези бели полета...
Именно, де!Мнемозина написа:ИЧИ.Марвин написа:За това сме ние, роботите, да намаляваме ентропията, като осведомяваме и премахваме бели петна... в паметта де...Мнемозина написа: Уф.
Благодаря.
Много са гадни тези бели полета...
Задай тема!Demon написа:М?
възможни теми:Green Light написа:
Задай тема!
Тук само пловдивски си имаме.Dark Angel написа:пловдивски зъболекар вс софийски
Т`ва не вАжи. Няма с кого да се караш.ELBI написа: секс ср. въздържание
...
кат махнем последните, останалите са от един дол дренки (един кюп, една класификация...) - какво противопоставяне, какви разлики... както се казва по-горе - който иска да се кара сам със себе си - само за ХА се чудя де да го класифицирам...pocti_bezobidna написа:Т`ва не вАжи. Няма с кого да се караш.ELBI написа: секс ср. въздържание
...
Бягство от затвора v. Изгубени/ д-р как-му-беше-името
Джекил v. Хайд (в изпълнението на Малкович)
Венета Райкова v. онази с пощальона (не я знам как се казва)
Ивана v. Гергана
поп-фолк v. естрада
Шок v. Експрес (със специалното участие на Куид)
ХА!
Шоуто на Слави v. Шоуто на Азис!
Томов v. Батков (тия са като от онова предаване в което се бият - много смешно си разменят заядливи реплики през медиите)
Прабългарска розета на късмета съдържаща следните пожелания: надежда, хубост, живот, богатство, разум, здраве, късметМнемозина написа:Извинявай, обаче какво е това на аватара ти?zmeu™ написа:

айе...скараа ме се...Quid написа:е ще видиш като докарат още говеда пред парламента
само говеда не съм виждал по цариградско шосе
ще е като у индииско
мое и слонове да докарат
само цска
И двамата НИЩО не разбирате!!!!!!ELBI написа:айе...скараа ме се...Quid написа:е ще видиш като докарат още говеда пред парламента
само говеда не съм виждал по цариградско шосе
ще е като у индииско
мое и слонове да докарат
само цска
забЕлЕзал съм, че петък ти е кавга-ден...
Само Левски - оле!!!
Чаве, чуй Ести-ту!esti написа:Изгубила си години да го обмисляш само?4avdar4e написа:
Знаеш ли, съвсем сериозно и от години го обмислям. Чела съм, че любителското трениране на бокс действа адски добре освен на физиката, и на психиката. Хъм...
Да беше пробвала...
Страхотно е!
Може и да не е точно бокс - кик бокс или тае бо също вършат работа.
И не е необходимо да имаш жив противник. Достатъчна е и симулацията на удари, особено на музикален фон.......нали сме лейдита все пак.
Важно е обаче да имаш добър треньор.
Аз преди ходех само веднъж седмично и трябва да ти кажа, че се чувствах, като преродена.
Мразя насилието, но много обичам бокса.
Точно, не е важен размера или пък къде е окачена, важно е когато почувстваш нужда да е наблизо.Пипи написа:боксова круша си имам, деЦка е ама върши работа.4avdar4e написа:Знаеш ли, съвсем сериозно и от години го обмислям. Чела съм, че любителското трениране на бокс действа адски добре освен на физиката, и на психиката. Хъм...БоЕВ написа:Караници - дрън-дрън.
Чифт боксови ръкавици Х 2.
15, 20, 30 минути спаринг и всичко е ОК.
Давам безплатни уроци по подбор на косило, клепане, сглобка, стойка и качествмено окосяване до мъх.Quid написа:
с косачка е готино обаче се губи романтиката
с коса е ретро и класика
нямам идея що
не ми се отдава с коса
взел съм една косачка електрическа
коси екстра
тва да има човек голям двор е баси и наказанието понякога:-)
Тука май говориш за тример с корда, а не за косачка.Quid написа:не знам как са тияvyara написа:Ей на, пример за екологични косачки.Quid написа: не я знам тази косачка
явно има още да уча:-)
Виждала съм и по-други в един руски сайт. Май на Gardena бяха.
но 50-60 см трева ме съмнява дали може да коси
бош електрическата обаче приятно ме изненада
яко коси