Обичам да уча нови думичкиDemon написа: 2. Болезнени позиви преди дефекация.
Другата ми половина
Е това е... как да се изразя... не е ли като в онзи виц??Кент написа:не стига болезнени ами и безрезултатни:rotfl24:4avdar4e написа:Обичам да уча нови думичкиDemon написа: 2. Болезнени позиви преди дефекация.
няма продукт самомирише тъй да се каже:rotfl24:
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Стига бе Кенте, откога на казването на истината му се вика реване!Кент написа:Елби, приятелю а кога според тебе българите ше спрат да се оплакват от въздействието на русия или на космическите лъчи примерно как мислишосновната заслуга за разпокъсването, за откъсване на 1/2 (или повече) от заселените с българи етнически територии в Отоманската империя от това, което в днешни дни е България е на Русия. Първо през войната 1876-77 и после - през Междусъюзническата (когато не възпира Румъния да навлезе от север, където нямаме армия (а на юг сме били ... въпреки гадното начало ... на път да разбием тотално и гръцката и сръбската армии), според един таен военен договор между БГ и Русия от преди това.Примерно да земеме една Suomi. Докато тука винаги са ривали там са бачкали, нещо не съм чул да винят някой за нещо
Пък са биле юридическа част от русия дори:winkw: Доста време са били противници и само веднъж съюзници през Лапландската война
аре русия та русия, ми то и суомито е мъненкичко, пък нещо май само си е решавало проблемчетата, без тъй да се каже много-много да се отчита пред т.нар. велики силиема ше кажеш кво има там интересно, една малко вратичка в балтийско море към русия нищо друго
От осана до разпниго има само една крачка, нормално е след като години наред са ти набивали в главата че някой е по-по-най и в последствие се сблъскаш с тъжната истина да ти е леко неприятно.
Зотова съм против всякакви "фили", "фони" и тн. всеки народ си гледа собствените интереси, и така е нормално, нужно е да знаеш истината за миналото за да не товариш бъдещето със свръх очаквания.
мене знаеш кво ме е ядСтига бе Кенте, откога на казването на истината му се вика реване!
От осана до разпниго има само една крачка, нормално е след като години наред са ти набивали в главата че някой е по-по-най и в последствие се сблъскаш с тъжната истина да ти е леко неприятно.
Зотова съм против всякакви "фили", "фони" и тн. всеки народ си гледа собствените интереси, и така е нормално, нужно е да знаеш истината за миналото за да не товариш бъдещето със свръх очаквания.
че от казване на истини
не остава време за друго
пияниците що са слабички
щото от фиркане не им остава време
за едене
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня