П.П. Не, бе, нищо лично, ама от час ми се върти тая фраза в главата "Една беля никога не идва сама":shocked::shocked:
Белята..
Белята..
.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват
П.П. Не, бе, нищо лично, ама от час ми се върти тая фраза в главата "Една беля никога не идва сама":shocked::shocked:
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Белята..
"Едно зло никога не идва само"4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
Де да знам
Най-добре се опитай да си го избиеш от главата, щот знае ли човек......
Какво можем да си докараме със собствените си мисли

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
случва се. После минава...
преди 3-4 години имах точно такъв период - 3-4 гадни истории (здраве) ми се струпаха на главата за 1 месец... ама оцелях (и сина, и лелята)... ала беше отврат...
айде - стискам палци.
иди пални една свещица ...
преди 3-4 години имах точно такъв период - 3-4 гадни истории (здраве) ми се струпаха на главата за 1 месец... ама оцелях (и сина, и лелята)... ала беше отврат...
айде - стискам палци.
иди пални една свещица ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
обаче народът казва още..."след дъжд винаги изгрява слънце"...4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
уууу а какви дъги има!
[/img]Re: Белята..
на телефона ми се мота една картинка като аватара ти4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
и се чудех тия дни къде съм я виждал
ебати и телефона
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
тия дъги са по малките часове мнооо цветниdoktorka написа:обаче народът казва още..."след дъжд винаги изгрява слънце"...4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
уууу а какви дъги има!
[/img]
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Нормално - приливи, отливи....
Мобилизирай се, зареди се с търпение и здрави нерви и......докато правиш това гадостите ще минат.
Мобилизирай се, зареди се с търпение и здрави нерви и......докато правиш това гадостите ще минат.
- Nejimaki-dori
Law of attraction4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
В смисъл, че като се ядосваш и шашкаш привличаш още повече ядове и проблеми.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
морските чада знаят добре...esti написа:Нормално - приливи, отливи....
...:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз бих го гледала от другата посока.4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
И друго казва народът - че понякога за да се оправят нещата, трябва да се объркат съвсем.
Пътят към космоса е през хаоса, тоест.
Panta rhei...
Искаме ли да сме съвършеннннннни, когато ни брули февруарският вятър????Мнемозина написа: Пътят към космоса е през хаоса, тоест.
Не ние.4avdar4e написа:Искаме ли да сме съвършеннннннни, когато ни брули февруарският вятър????Мнемозина написа: Пътят към космоса е през хаоса, тоест.
Светът около нас.
Ние сме си и без това.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
На кой му пука?!4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
Разни неща непрекъснато идват и си отиват, кога поединично, кога по групи.
Някакви неща се случват, други - не.
А "на страха очите са големи", казват, също и "всяко зло, за добро",
и също "мракът е най-тъмен преди разсъмване" - и въобще за всяко нещо, все нещо е казано.
Аааа, неееее, аз обичам оня поет дето е написал за работниците с потници дето копаят канал..Stranniche написа:Това, че "човешкият живот ще бъде един безконечен възход - нагоре, нагоре" е само утопия на поета.
Има периоди, в които ставаш мърфолог, но те минават.
Дано по-скоро да си върнеш усмивката!!!
П.П. Ако не знаеш, продължението е: По едно време единият хвърли кирката и каза: - **** съм му майката, и утре е ден!"
И "Нощем всички котки са сиви":winkw:Амаранта написа: На кой му пука?!
Разни неща непрекъснато идват и си отиват, кога поединично, кога по групи.
Някакви неща се случват, други - не.
А "на страха очите са големи", казват, също и "всяко зло, за добро",
и също "мракът е най-тъмен преди разсъмване" - и въобще за всяко нещо, все нещо е казано.
това не е вярно4avdar4e написа: И "Нощем всички котки са сиви":winkw:
затова имаме и ръце
едни дерът други мяучат
абе всяка котка с номера си
Абе, разправят ги разни такива.4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
Мисля, че трябва да си купиш/м тампони за уши.
4avdar4e написа:.. що народЪт казва, че никога не идвала сама?? Има ли някаква логика в това, че "белите" се струпват![]()
така е.
за съжаление.
като ми се струпат се опитвам да си повтарям други - след дъжд винаги изгрява слънце, всяко зло за добро, Оня Горе си знае работата... и ...
Знае, ама дали може?!Semiramis написа:Оня Горе си знае работата... и ...
От няколко месеца му се подмазвам и правя мили очи, за да ми свърши една работа, ама той упорит! И стиснат!
Виж ако е за някоя гадорийка - пръв е!
- Dark Angel
- Dark Angel
Чаве, мзнаеш ли какво още умно измислих....4avdar4e написа:Това ми е името, презимето и фамилиятаDark Angel написа:Оптимизъм безкраен несъкрушим.
струпват се наведнъж, за да определиш приоритетите
да отпадне дребното
да мине на първо място здравето, после децата, после себе си /или обратно/ и.... чак някъде назад мъжете примверно. и кой кво бил казал или кво не бил направил.
нещо такова
Така е, бе, Семи, знам, ама едно е да знаеш, друго е ... трето е... ти си знаешSemiramis написа: Чаве, мзнаеш ли какво още умно измислих....
да отпадне дребното
да мине на първо място здравето, после децата, после себе си /или обратно/ и.... чак някъде назад мъжете примверно. и кой кво бил казал или кво не бил направил.
нещо такова
4avdar4e написа:Така е, бе, Семи, знам, ама едно е да знаеш, друго е ... трето е... ти си знаешSemiramis написа: Чаве, мзнаеш ли какво още умно измислих....
да отпадне дребното
нещо таковаГлей кви значещи многоточия написах
:rotfl24:
м-че аз основно на себе си говоря.
що мантри подобни повтарям напоследък...