На мен музите ми че ме водят в други посоки, си го знам, ами с вас какво става?
Живи ли сте, бе, хора? Елате да ви видя!
кви посоки? Казвай веднагически.Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
Хехеее, не.ELBI написа:кви посоки? Казвай веднагически.Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
В другата тема имаше посоки на ликри, сутиени, манекенки, моделки... нещо такова?
Да бе, абе нещо са се объркали планетите и световната работа се е увеличила. И кой да я свърши - зочовци.Dark Angel написа:ето ме, драскам си
иначе работа много (са да не скочи некой да се пени че видиш ли аз само се обяснявам колко много работя и колко съм велика
Е тогава и торта нямаше да си яла...Пипи написа:Dark Angel написа:ето ме, драскам си
иначе работа много (са да не скочи некой да се пени че видиш ли аз само се обяснявам колко много работя и колко съм велика
ела да видиш как цял ден нищо не правяда си бях останала дОма, а в офиса и торта ме караха да ям
от няколко дни, гледам, притихнало..ама да не човъркам аз...Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
Що бе, човъркай, току виж някой се позасрамил.Semiramis написа:от няколко дни, гледам, притихнало..ама да не човъркам аз...Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
същото става с мен..хехе..
И аз събота-неделя мислех да питам същотоМнемозина написа:е притихнало едно такова.![]()
Айларипиииии!Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
както малкият ми син напоследък изразява задоволствоStranniche написа:Айларипиииии!Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
Ехоооо!Stranniche написа:Айларипиииии!Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
Здрасти!Мнемозина написа:Ехоооо!Stranniche написа:Айларипиииии!Мнемозина написа:е притихнало едно такова.
Здрасти!
Много е срамно, на един цинизъм място сме, а не можем да се видимStranniche написа: Напоследък не съм в много писателско настроение. Надзъртам тук обаче!
Абе то от една страна не е зле, защото имам много работа сега и ако не мога да следя какво се пише, ще се изнервя.bibilyana написа:Ади здрасти де,
абе и аз забелязвам едно затишие напоследък, щом аз дето гледам по два пъти на ден за 15 минутки и ми се случи един-два пъти да не видя нищо оранжевичко, начи работата не на тамън....дет са вика....
Stranniche написа: Здрасти!
Как си?
Напоследък не съм в много писателско настроение. Надзъртам тук обаче!
Ами от теб зависи да се видим.4avdar4e написа:Много е срамно, на един цинизъм място сме, а не можем да се видимStranniche написа: Напоследък не съм в много писателско настроение. Надзъртам тук обаче!
Как са у вас нещата???
Не добавяй "все още"Мнемозина написа: То и аз не съм в много писателско, но ще ни мине, надявам се.
Добре съм (не знам дали да не добавя "все още", но ще се въздържа).
Само дето много рано взе да ми се доспива.