Аз пък пия тайно от себе си.Мнемозина написа:Най-любимата ми диета е да ям тайно от себе си.doktorka написа: ма глей я ти Мнемото ...
и ти си от "тайните...."...м?
хъъъъъмммм....
Какво ли всъщност значи
Re: Какво ли всъщност значи
има връзка.Амаранта написа:Да, всъщност се чудех как да то кажа, но то е като да надскочиш собствените си рамки, или да излизеш, не знам как е по-точно... Абе има някаква духовна връзка между всички хора, която се усеща от време на време.Dark Angel написа:да, да можеш да си на мястото на другия - любов, емпатия, милостАмаранта написа: Не знам за вечни, но според мен духовните ценности са: любов, състрадание, милост, прошка.
а това за прошката ми е малко далечно вече - преди много "съдех", сега не мога, ама съвсем ми е трудно, загубих нещо и намерих друго
чета сега ( щот не могада работя) приказките на Ангел Каралийчев...
ми то има някои ,дето да ти се дореве от тях...
пълни са с ей тия ценности ,дето ги дъвчим отколе...
Последно промяна от doktorka на 18.02.08, 22:27, променено общо 1 път.
бе само "третото " да не го правим тайно от себе си,че става лошо...Амаранта написа:Аз пък пия тайно от себе си.Мнемозина написа:Най-любимата ми диета е да ям тайно от себе си.doktorka написа: ма глей я ти Мнемото ...
и ти си от "тайните...."...м?
хъъъъъмммм....
Пушенето??? Или спанетоdoktorka написа: бе само "третото " да не го правим тайно от себе си,че става лошо...
П.П. Гледам Господари на ефира и се напикавам от смях
по коя програма?4avdar4e написа:Пушенето??? Или спанетоdoktorka написа: бе само "третото " да не го правим тайно от себе си,че става лошо...:rotfl24:
По нова тв.doktorka написа:по коя програма?4avdar4e написа:Пушенето??? Или спанетоdoktorka написа: бе само "третото " да не го правим тайно от себе си,че става лошо...:rotfl24:
По Нова са те, ама свършихаdoktorka написа: по коя програма?
И сега иде това

е немаме я!Амаранта написа:По нова тв.doktorka написа:по коя програма?4avdar4e написа:Пушенето??? Или спанетоdoktorka написа: бе само "третото " да не го правим тайно от себе си,че става лошо...:rotfl24:
и на двата сайта ,където мога да гледам -я няма!
тюх!