IPv6 and IPv4 - big trouble coming, and soon
IPv6 and IPv4 - big trouble coming, and soon
http://community.zdnet.co.uk/blog/0,100 ... 77b,00.htm (English)
Резюме (на БГ :- ):
Вероятно до 2010 (2012 макс.) ще се изчерпат адресите в Интернет и тогава ще си ... мамата. А нищо не е направено реално. Типичен проблем на изчерпване на ресурси.
Резюме (на БГ :- ):
Вероятно до 2010 (2012 макс.) ще се изчерпат адресите в Интернет и тогава ще си ... мамата. А нищо не е направено реално. Типичен проблем на изчерпване на ресурси.
Не знам точно, но това е известно от много време. Има рутери бачкащи на в. 6 и куп други неща във връзка с в. 6.
Да не говорим, че Китай май си развива собствена Интернет мрежа, а нищо чудно и други да си развият...
Кво се косиш, че свършили адресите? Колко точно ти трябват още и защо
хостването на 3о4о нали няма да остане без адреси?

Да не говорим, че Китай май си развива собствена Интернет мрежа, а нищо чудно и други да си развият...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Бе прочети статията. Мен, а явно и автора, вероятно и други, и то с право точно от „не бой се“ ме е страх.ELBI написа:Не знам точно, но това е известно от много време. Има рутери бачкащи на в. 6 и куп други неща във връзка с в. 6.
Поне жените, винцето, сиренцето и снукъра (в този ред) не са на изчерпване и не зависят от шибания нетски портокал.
А, ама аз съм спокойна.Remmivs написа:Не запомних, но останах с впечатлението, че има за около 200 години. Зависи все пак де и колко често се сменят папите.
Така че, спокойно. Не съвпадат всички признаци.А и да съвпадаха: Bibamus moriedum est!
![]()
Ти ми изглеждаше притеснен нещо в началото на темата.
Panta rhei...
Уф.Remmivs написа:Не и за края на света. Макар, че краят на форума (поради възможно малоумие и въпреки десетилетията време за анализ и решаване на проблема, но нали яйцето и халката) е почти същото. Поне за мен.Мнемозина написа:А, ама аз съм спокойна.![]()
Ти ми изглеждаше притеснен нещо в началото на темата.
Недей чак толкова апокалиптично.
Panta rhei...
Има погребани в самият св. Петър, има в мазето му, има и на някаква улица (не помня къде точно), а и по други църкви в Рим (а май и извън Рим).Remmivs написа:Не бих се учудил ако съвпадне с момента на изчерпване на местата за погребване на папите в забрайх вече точно къде, но някъде из Ватикана беше (май под базиликата Свети Петър).
Глей сега - предсказания - бол.
Има за свършване на адреси
за места за папи,
за края на света (апропо, знаеш ли кога Нютън е изчислил, че ще свърши света - не е майтап - има такова нещо от неговото ровене по библии и други документи)
ала в близките 20 г. се очертава нито виното, нито жените да свършат, та...
извода:
трябва да консумираме каквото има наоколо, че не се знае кога и къде ще свърши!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.