нЭкоя сгодна кръчмица,
че другия път чак след 1461 дена...
Има ли желаещи?
напушена ми изглеждашSemiramis написа:леле
Dark Angel написа:напушена ми изглеждашSemiramis написа:леле
* написа:напушена
нахапчена
набоцкана
На купон не пречи!
зависи какво очакваш от купона...* написа:напушена
нахапчена
набоцкана
На купон не пречи!
Полет над кукувиче гнездоELBI написа: зависи какво очакваш от купона...
Dark Angel написа:Полет над кукувиче гнездоELBI написа: зависи какво очакваш от купона...
Ако се сбере сгодна дружина, може да опитам да се появя за малко.* написа:ОТБЕЛИЖИМО У
нЭкоя сгодна кръчмица,
Има ли желаещи?
На мен сега ми дойде на ума, че следват 3 почивни дни, та.. То и ние мислим да щъкнем на нейде, ама нищо не се знае още:(Мнемозина написа: Обаче нещо няма ентусиазъм, гледам.
О, това с почивните дни съм го пропуснала в залисията...4avdar4e написа:На мен сега ми дойде на ума, че следват 3 почивни дни, та.. То и ние мислим да щъкнем на нейде, ама нищо не се знае още:(Мнемозина написа: Обаче нещо няма ентусиазъм, гледам.
Да го беше писал предната седмица! Язе съм ангаже с дама на танци!* написа:ОТБЕЛИЖИМО У
нЭкоя сгодна кръчмица,
Има ли желаещи?
Та... какво се реши за петъка?* написа:ОТБЕЛИЖИМО У
нЭкоя сгодна кръчмица,
Има ли желаещи?
И що тъй се изплаши?Марвин написа: Щото ми пропадна денса с мадамата...

Ей, ч'ш! Който се радва на хорските неволи, мое да остане без хубавата си жена!Demon написа:И що тъй се изплаши?Марвин написа: Щото ми пропадна денса с мадамата...
Не тя бе, ти що се изплаши.Марвин написа:Ей, ч'ш! Който се радва на хорските неволи, мое да остане без хубавата си жена!Demon написа:И що тъй се изплаши?Марвин написа: Щото ми пропадна денса с мадамата...

Кой са изплашил, бре?!Demon написа:Не тя бе, ти що се изплаши.Горката мадама, ся шъ страда по тебе...
И що ся тъй ми говориш...Марвин написа: Какво разбират "окованите" от свободата на свободните?

А ти що съ заяждаш, м?Demon написа: И що ся тъй ми говориш...
То си ми е в кръвтаМарвин написа: А ти що съ заяждаш, м?

Знам, затова и ми липсваше, докато те нямаше...Demon написа:То си ми е в кръвтаМарвин написа: А ти що съ заяждаш, м?
Марвин написа: Знам, затова и ми липсваше, докато те нямаше...![]()

това да не са ти акции - ти да не играеш на борсата? Мадамите винаги искат денс...Марвин написа: Та... какво се реши за петъка?
Щото ми пропадна денса с мадамата...
Аз на борсата не играя... Щото нашата е пародия! Ако нямаш вътрешна информация, си загинал якоооо...ELBI написа:това да не са ти акции - ти да не играеш на борсата? Мадамите винаги искат денс...Марвин написа: Та... какво се реши за петъка?
Щото ми пропадна денса с мадамата...
Маре Ангеле и ангелоподобната ти полвинка![unknown] написа:![]()
Тук сме си, чекаме ви да додете.МЪЖжжж написа: Маре Ангеле и ангелоподобната ти полвинка!Де съ отвеяхте бре?
Осведомяват ме некви люде, че си липсвал напоследък /както и аз де../
Ма у ваше село некви температури топли и къде 20 градуса пророкуват..