Мъчат ме сънища...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мъчат ме сънища...

Мнение от 4avdar4e »

Напоследък сънувам едни такива странни неща... Не, бе, не еротични сънища, ами... манджи:shy::shy: Едната нощ сънувах пиле фрикасе, ама не знам що в тавата "Мнемо", на другата - тортелини с някакво мноооого особено сирене отгоре (точеше се като кашкавал), на третата - как купувам от ония готовите баници ("Крада по всяко време, три деца имам все пак":rotfl24:) и ги пека в новата ни фурна :blink:

Не съм на диета, ама явно нещо откачам. Моля, спешно за добър психиатър - кулинар :rotfl24:

П.П. Сериозно, кво може да значи това??? Казвайте, преди да съм си легнала, щото утре може за котлет по киевски, примерно, да пиша :dunno:

П.П.П. Сега се замислих, ако вместо "От местопрестъплението", като вид терапия, гледам онуй предаване, ох, как беше, с пишман готвача, аааа, "Гурме с Андре", може пък да спра да сънувам такива ... ужасии :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Нищо не отбирам (и) от сънища.

Обаче докато дойде Сноу да се изкаже компетентно, ще ти покажа ей това, за да спиш спокойно. :lol:

Бях намерила един речник на Менегети в нета, обаче сега не мога да го открия. Пък и там за храна не си спомням да пишеше нещо...

П.П. Това всичкото е, понеже се чувствам отговорна за тавата. :blum:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:ей това,

БЛАЖНО, БЛАЖНА ХРАНА - ако пипаш или ядеш насън, предстоят ти сексуални подвизи.

Алеле мале :rotfl24:

П.П. Ей сега си чета на Джейми Олиър сайта и се кефя, че и рецепти си копвам.. Ако сънувам как той ми готви само по престилка тая нощ, ще стане страшно вече :rotfl24::rotfl24:

Опс, аз май за храна говорех :shy::shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Опс, аз май за храна говорех :shy::shy:
Човек понякога разбира със закъснение за какво говори. :rotfl24:

:blum:

Каквото можах - направих.
А сега пожелавам лека нощ и потъвам... :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Да не си на диета някаква?
esti

Re: Мъчат ме сънища...

Мнение от esti »

Слава богу в момента съм в почивка - не си помня сънищата.
А по едно време беше ужас, цели филми сънувах. :lol:
Публикувай отговор