и отвориха биргартените.

Вчера беше 18°C.
Мнемо, ти си същия тежък случай като мен.. Като е студено не ми се работи, щото ми се спи, като е пролетно, не ми се работи, щото ми се излиза, а като е горещо, не ми се работи, щото.. ми е горещо:rotfl24:Мнемозина написа: И тук е топличко и размазващо и с някакви огромни усилия се правя на работна...
Ама това сега да не кажеш, че е от мързел?4avdar4e написа:Мнемо, ти си същия тежък случай като мен.. Като е студено не ми се работи, щото ми се спи, като е пролетно, не ми се работи, щото ми се излиза, а като е горещо, не ми се работи, щото.. ми е горещо:rotfl24:Мнемозина написа: И тук е топличко и размазващо и с някакви огромни усилия се правя на работна...
4avdar4e написа:То всъщност сега тук са великденските пости и в Бавария е сезонът на силната бира, обаче аз бях с кола, а там само бялата е по 1/2л.Мнемозина написа:...Пияндурник, я разкажи за тая мътна бира, нещо развалена ми се вижда
В някои бирарии, които са до пивоварни има и още един вид мътна бира - келер. Тя е още недоутаена и се пие прясна.
О, това ми е една от следващите юро дестинации... най-много да те забравя като мина натам...Piqndurnik написа:Дааа голяма грешка. В Австрия бирата не е като тук.ELBI написа:... аз кво се бях объркал, че си в австрийско...
леле...стават грешки.
...
В Мюнхенско се въдя.