Апропо, английските учЕни са открили, че не всяка жена има G точка, така че ....Remmivs написа: щото щеше да питаш дали ще бъдат G точки, затова
Хъм...
тия пияници кой знае къде са я търсили точката4avdar4e написа:Апропо, английските учЕни са открили, че не всяка жена има G точка, така че ....Remmivs написа: щото щеше да питаш дали ще бъдат G точки, затова
махни ги тия:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
личен лекар ли искаш да ни станеш:blum:doktorka написа:тия ,които сме с Г точка...с предимство ли сме?4avdar4e написа:Апропо, английските учЕни са открили, че не всяка жена има G точка, така че ....Remmivs написа: щото щеше да питаш дали ще бъдат G точки, затова
само питам:blum:
от какво се оплакваш?Quid написа:личен лекар ли искаш да ни станеш:blum:doktorka написа:тия ,които сме с Г точка...с предимство ли сме?4avdar4e написа:Апропо, английските учЕни са открили, че не всяка жена има G точка, така че ....Remmivs написа: щото щеше да питаш дали ще бъдат G точки, затова
от колко време?
...
вземаш ли ме?“
не се оплаквам от нищоdoktorka написа:от какво се оплакваш?Quid написа:личен лекар ли искаш да ни станеш:blum:doktorka написа:тия ,които сме с Г точка...с предимство ли сме?4avdar4e написа:Апропо, английските учЕни са открили, че не всяка жена има G точка, така че ....Remmivs написа: щото щеше да питаш дали ще бъдат G точки, затова
от колко време?
...
вземаш ли ме?“
все така
......
взимам те ако ми дадеш болничен за 1 седмица:blum:
абе !bead_ написа:по всяка вероятност ще й бъдат поисканиELBI написа:що, да не се окаже, че тя ще му плаща по 200 евро?bead_ написа:не ти завиждаме. всъщност ... и на нея не й завиждамеQuid написа:не завиждайте за новият ми личен лекар и за болничния:blum:
зевзеци!
ей ся прочетох и се разхилих рано сутрин:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
по-вероятно,Куида да ми плаща накрая по 200 евро ,за да се оттърве...
кажи му ма Чаве!
хахахахаха
а би трябвало да завиждате:blum:bead_ написа:не ти завиждаме. всъщност ... и на нея не й завиждамеQuid написа:не завиждайте за новият ми личен лекар и за болничния:blum:
нещата м/у лекар и пациент са конфиденциалниbead_ написа:по всяка вероятност ще й бъдат поисканиELBI написа:що, да не се окаже, че тя ще му плаща по 200 евро?bead_ написа:не ти завиждаме. всъщност ... и на нея не й завиждамеQuid написа:не завиждайте за новият ми личен лекар и за болничния:blum:
лекарска тайна са:blum:
кво им е на лекрските таковаRemmivs написа:да бе, даQuid написа:нещата м/у лекар и пациент са конфиденциални
айде да не навлизаме в лекаркарките, упс това де, лекарските води, щото ...
съблечете се
дишайте
не дишайте
дишайте
я сега оплезете езика
тук боли ли ви там боли ли ви
това е при мечо пух иначе при доктор менгеле е ужас:rotfl24:
пич, при теб в тази сфера тайни вече няма - изказвал си се твърдо и с една и съща позиция много пъти...Quid написа:нещата м/у лекар и пациент са конфиденциалниbead_ написа:по всяка вероятност ще й бъдат поисканиELBI написа:що, да не се окаже, че тя ще му плаща по 200 евро?bead_ написа:не ти завиждаме. всъщност ... и на нея не й завиждамеQuid написа:не завиждайте за новият ми личен лекар и за болничния:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
вярно еELBI написа:Много гледаш спайс платиниум...Quid написа: това е при мечо пух иначе при доктор менгеле е ужас:rotfl24:
доста го гледам
и ххл
и плейбой
и тв1000
наред си ги гледкам и даже не го крия:-)
що да не си ги гледам а:blum:
може па да съм англииският пациентbead_ написа:добри.Quid написа:що за хора сте:-)
:
дет се вика работим за благото на адвокатите:winkw: 200 евро тук, 200 евро там...
и да ползвам отсъпки ,промоции
забавляваме сеELBI написа:щото отговорът му, включващ думичките "извратен", "пияница", "долни" е всефорумно известен...Quid написа:може и ехо да беше:-)ELBI написа:това сигурно бе риторичен въпрос..
кво да правиш:-)
тайната на твоя щастлив, дълготраен, стабилен брак е ясна всекиму.Quid написа:може па да съм англииският пациентbead_ написа:добри.Quid написа:що за хора сте:-)
:
дет се вика работим за благото на адвокатите:winkw: 200 евро тук, 200 евро там...
и да ползвам отсъпки ,промоции
и с отстъпките един развод излиза солено.
just perfect
потапям сеELBI написа:и аз така...
айде - чао, лека нощ и наздраве!!!
утре дали да ходя на ски... големи дилеми, големи фъпросителни...
по-късно (днес, не октомври) пак може да се видим....
до скоро:-)
неbead_ написа:трепери ти ръката от това словосъчетание, а?:winkw:Quid написа:
щасттливите бракове
ако искаш мога да ги коментирам:blum:
мислиш ли че това е добра идея:rotfl24: