Противоотрова

Все същите
І

Противоотрова

Мнение от І »

:-)
Знам, че винаги на всяко действие има обратно по посока и минимум равно по сила противодействие. :-)
Дават в момента /май се викаше "451 градуса по Фаренхайт"/...
Трябва да има равновесие у природата и сигурно ще има. Май не зависи от нас.
п.п.
Е те па там у тоя филм видох бившата си /и болшинството от женорята дет ми се меркат :rotfl24: - да мъ прощава Биид с ония фенки дет съм ги разгонвал с "къш, къш..." :grin: :rotfl24: /. Не ми се отваря старата тема :winkw:
Къде съм бил през целото това време да ме пита некой :rotfl24: мамка му... :lol: :lol: :lol: Рицар без броня отсекъде :lol: Уфсъ заблудена :lol: /да не сбъркам граматиката нещо пак.. :lol: /

Айде наздраве рагацита по случай празДникот! :cool:

www.youtube.com/watch?v=yiaQRMXVsJA

На неж/ене/ната половина половина от човечеството... :grin: да не забравите да си окичите мартенички, ей! :lol: :grin:
Изображение

:winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

всеки ден е празник
малко е трудно да го вдене човек но тва е положението

равновесие у природата няма
има хармония

колкото до бившата
бившата е бивша но тва е бита карта
мое да имаш късмет а мое и да немаш късмет да и забравиш името на бившата
обикновенно човек си създава некви илюзорни светове за тва и за онова
са кво да ти кажа
успех и късмет в стремежа към хармония
равновесие има у курса долар евро :blum:
и то некво
иначе у хармонията 200 евро мое да са и 5 кинта:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Quid написа::-)
всеки ден е празник
...и всяка нощ също.:-):winkw:
Звенения

Мнение от Звенения »

Амаранта написа:...и всяка нощ също.:-):winkw:
фукла! фукла! фукла! фукла! фукла! :rotfl24:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

:shy:
Звенения

Мнение от Звенения »

Амаранта написа::shy:
НЕ сЪ срамувай - за да е празник деня - трябва да се репетира през нощта! :kiss:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Е тва е, след дъжд винаги изгрява слънце!:-)
Аватар
snowprincess

Re: Противоотрова

Мнение от snowprincess »

ай сега не минавай от едната крайност в другата, при тебе средно положение няма ли, бе
остана да станеш женомразец
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Наздраве пич!

Всички "бивши" са подвластни на времето. С неговото напредване, ако случайно не си се научил на игнор, се научаваш. И животът си продължава от едно по-хубаво и по-истинско ниво.

Бивши, кофти емоции, али-бали - всичко назад и побутнато или прескочено.

Животът е прекрасен!

А и ми се струва, че ти си от хората, които могат да го живеят, а не да се ровичкат в миналото (там няма живот).

Наздраве и честит празник - дай Боже всекиму такава мартеничка... :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Амаранта написа:
всеки ден е празник
...и всяка нощ също.:-):winkw:
вдигаш чаши всяка нощ?

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

и получаваш подаръци преди изгрев слънце :cool:

супер звучи!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
І

Re: Противоотрова

Мнение от І »

snowprincess написа:ай сега не минавай от едната крайност в другата, при тебе средно положение няма ли, бе
остана да станеш женомразец
:lol:
Споко бре. :-) Не се оплаквам у темата? Даже ме е страх не дали ще стана женомразец, а да не зема да стана мъжелюбец. :rotfl24:
І

Мнение от І »

ELBI написа:Наздраве пич!
Бивши, кофти емоции, али-бали - всичко назад и побутнато или прескочено.
Животът е прекрасен!
Прекрасен е друже! :beer:
Още съм твърде пресен обаче и...изскачат от време на време разни неща дето ме дърпат назад и ме ядосват, напомняйки ми некво минало от "Утопия"-та. Предполагам с времето ще отшумят... :roll:
Иначе девойки стойностни има /що все женени бреее... :lol:/, макар и по 1 на 100. Хубавото е, че и моето сърце не е угаснало. :-) И все още разпознава истинското в първите няколко секунди. Просто "режекторният филтър" за фалша ми се е обострил яко и доста стеснява честотната лента на резонанса.. :winkw: Но ще го пренастройвам и него... някой ден. :lol:

Ще използвам тук да си продължа мислата от поста...

Въпроса у темата беше именно за противоотровите. Винаги има и обратния ход на нещата. Задължително. Природата го е измислила.. ние само го откриваме стъпка по стъпка. И на въпиющата простотия има противоотрова, и на човешкото лицемерие има противоотрова, и на "полицейщината" също има... абе има. Трудно и бавно си намираме нашите лични противоотрови, но ...намираме ги. :-) По-често ни се налага да търсим такава обаче за чисто социални случки, не за нещо възнесло ни се на главите от природата...
Щото май сами си създаваме сички проблематики и после борейки ги си ги мултиплицираме до "Ужас, Ужас, Ужас! :shocked:"
Добре де..."Ужас." Ама чак пък "Ужас, Ужас, Ужас! ..." :lol: :rotfl24:
І

Мнение от І »

равновесие има у курса долар евро :blum:
и то некво
иначе у хармонията 200 евро мое да са и 5 кинта:blum:
Забелязваш ли как и аз почвам да говоря у твоята изразна форма?! :lol:
/п.п. :secret: ся ще почне да ми иска некви 500 Евра :rotfl24: /
:winkw:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:

Въпроса у темата беше именно за противоотровите. Винаги има и обратния ход на нещата.
Ами да, аз така и не разбрах, на коя от двете мацки в "451 по Фаренхайт", прилича твоята бивша.:winkw:

А, и ако намериш противоотрова за агресивната простотия, мЕтни и насам едно шишенце.:-)
І

Мнение от І »

Амаранта написа: Ами да, аз така и не разбрах, на коя от двете мацки в "451 по Фаренхайт", прилича твоята бивша.:winkw:

А, и ако намериш противоотрова за агресивната простотия, мЕтни и насам едно шишенце.:-)
На жена му пред плазмата с останалите кокошки, естествено.. :rotfl24: Добре, че не събирам книги у нас.. :lol:
Противоотрови универсални ако открия, ще дарявам Графо с по 500 Евра секи месец :cool: :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа: Въпроса у темата беше именно за противоотровите. Винаги има и обратния ход на нещата. Задължително. Природата го е измислила.. ние само го откриваме стъпка по стъпка. И на въпиющата простотия има противоотрова, и на човешкото лицемерие има противоотрова, и на "полицейщината" също има... абе има. Трудно и бавно си намираме нашите лични противоотрови, но ...намираме ги. :-) По-често ни се налага да търсим такава обаче за чисто социални случки, не за нещо възнесло ни се на главите от природата...
Щото май сами си създаваме сички проблематики и после борейки ги си ги мултиплицираме до "Ужас, Ужас, Ужас! :shocked:"
Добре де..."Ужас." Ама чак пък "Ужас, Ужас, Ужас! ..." :lol: :rotfl24:
Нещата на квантово ниво пък как са, ум да ти зайде. :lol: Начи там пък всеки процес има две посоки и законите, които важат в едната посока, важат и в другата. Т.е. времето върви както назад, така и напред и както едно действие сега влияе на бъдещето, така влияе и на миналото... Абе... сложна работа. Но имаш прозрение, де. Сами си създаваме "проблематиките", наистина... до голяма степен поне. :winkw:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

няма място за реплика- ти си го казал всичкото...

и хич не му се връзвай, че "все женени бреее..." ще стане сложно, кат те гепи неженената...

скоро писах на едно място, че намирането на подходящи и неподходящи, на прилични и неприлични предложения не рядко е обратно пропорционално на твоите (нашите) мераци...

ала...вервай ми - ще има и пренастройка, ще има и прекрасно, ароматно, отлежало, негорчиво (вино)...

и ... кат ти знам романтиката - никава противоотрова няма да я върне назад. А и си достатъчно силен и мъдър в един момент да шитнеш всичките ...(наистина е така) онези създавани от нас проблематики и тяхните мутанти/мултипликанти

наздраве!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ква противоотрова са се търси аз не разбрах
що така сложно се изразявате
нищо се не разбира:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

неговата - дълга... либов, разочарование, диворс, инжектирана (от сребърни роднини) отрови, нов живот, противоотрова...

ама може и да бъркам... бе кой ти гледа в тази жега?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:неговата - дълга... либов, разочарование, диворс, инжектирана (от сребърни роднини) отрови, нов живот, противоотрова...

кво няма да гледаш
навън всичко живо се съблече:rotfl24:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:неговата - дълга... либов, разочарование, диворс, инжектирана (от сребърни роднини) отрови, нов живот, противоотрова...

кво няма да гледаш
навън всичко живо се съблече:rotfl24:
о, това ми е любимия сезон - оскъдни дрешки, намаани походки ... аз говорех за другото да не гледаш. Както и за по улиците (там не гледай дупките и мръсотиите).
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

щях да смета днес една кофа за боклук:rotfl24:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

не се хили така лековерно - един от работа с кофи за боклук си взе Бугати...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:не се хили така лековерно - един от работа с кофи за боклук си взе Бугати...
ми взел
няма лошо
бугатито не ме е засичало но макларъна на кумчо вълчо ме настигна един път на цариградско шосе
малииииииии
все едно бях спрял

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

В Берлин във Фолксваген център си на една ръка разстояние от живо Бугати... много е яко, начи... много...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:В Берлин във Фолксваген център си на една ръка разстояние от живо Бугати... много е яко, начи... много...
мнооо е ниско
майбаха е по добър за мен
по широчко е някак
качил съм 10 кг:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

аре да не издребняваме сега - кат искаш майбах -така да бъде... аз и на ферари бих се навил в този ред на мисли... А с момчетата гледахме и едно ново порше миналата седмица.
Публикувай отговор