Това знаете ли го?

Все същите
esti

Това знаете ли го?

Мнение от esti »

Въх, как ме изпързаля сестра мииии!:lol:
Получих мейл от нея в който има линк към някаква си интересна новина.
Цъкам аз да вида новината и попадам на някакъв съвсем нормален новинарски портал - с новините му там, времето, дори реклами имаше.
Но какви очи и уста отворих, когато видях горещата на новина на първа страница....

"Наскоро Ести и Естев (тук фигурират имената и фамилиите на мен и мъжо) решили да внесат тръпка в сексуалния си живот като се възползват от услугата „Секс в заседнал асансьор”, предлагана срещу заплащане от местна фирма. Двойката сподели, че са изпробвали и други услуги на фирмата като секс в офиса, в небето под купола на парашут и дори силно ексцентричната услуга „Мъж-мутра се връща от командировка!”, при която яростен здравеняк с бейзболна бухалка в ръка … "
ВИЖ ПОВЕЧЕ

А като щракнеш на виж повече и......въздъхваш облекчено, защото там вече се разкрива долната инсинуация. :rotfl24:

Ако искате може да пробвате и вие да се изгаврите с някой - има различни текстове. :lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Това знаете ли го?

Мнение от Ън »

esti написа:

Ха-ха...
То, хубав майтап, ама Ести с Естев не ми се вижда толкова интересно, колкото Ести с с някой друг (не с Естев). Е, тогава двойно щеше да се опулиш... :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
esti

Мнение от esti »

[unknown] написа:
esti написа:

Ха-ха...
То, хубав майтап, ама Ести с Естев не ми се вижда толкова интересно, колкото Ести с с някой друг (не с Естев). Е, тогава двойно щеше да се опулиш... :lol:
Ама как си личи, че си...неук.:winkw:
Ако съм с някой друг едва ли ще се налага да "внасяме тръпка в сексуалния си живот" :lol:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

да да
това е старо
и аз съм се гъбаркала тъй с приятели....който се връзва де
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа: Ама как си личи, че си...неук.:winkw:
Ако съм с някой друг едва ли ще се налага да "внасяме тръпка в сексуалния си живот" :lol:
:shy:
Чакай, чакай малко.... ми то и с другия/другите може вече да няма тръпка... :blum:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
esti

Мнение от esti »

[unknown] написа:
esti написа: Ама как си личи, че си...неук.:winkw:
:shy:
Чакай, чакай малко.... ми то и с другия/другите може вече да няма тръпка... :blum:
Уффф.....не, не, няма да те открехвам, за да не си загубиш невинността. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Ахам - готинко е. В дирския клуб 40-50 имаше няколко такива "новини". Наистина е забавно...

Какво ли ни готви бъдещето с тези нови средства за информиране... :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:Ахам - готинко е. В дирския клуб 40-50 имаше няколко такива "новини". Наистина е забавно...

Какво ли ни готви бъдещето с тези нови средства за информиране... :rotfl24:
Новини, какво. :grin:

Не винаги верни, но пък винаги интересни.
Panta rhei...
Публикувай отговор