...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:54, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Пък аз станах калеко :)
Честито![unknown] написа:Вече съм два пъти татко, два пъти вуйчо и един път калеко.И всичките мъжки...
Живи и здрави, щом има такъв повод......каквото и да означава калеко.

Честито! Живо и здраво детенце, братовчедчета, калековци и т.н.!
Калеко би трябвало да значи, че се е родило племенниче на Ния.
Кога, да не е вчера?
Кога, да не е вчера?
Последно промяна от Мнемозина на 01.03.08, 12:40, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Късно снощи, ама са го записали на първи март, че да си има всяка година рожден ден.Мнемозина написа:Честито! Живо и здраво детенце, братовчедчеда, калековци и т.н.!
Кога, да не е вчера?

Аз понеже вчера бях наредила на бременните наоколо да стискат и да не раждат - една от тях питала и й казали, че най-безмилостно ги записват децата на 29-ти.[unknown] написа:Късно снощи, ама са го записали на първи март, че да си има всяка година рожден ден.Мнемозина написа:Честито! Живо и здраво детенце, братовчедчеда, калековци и т.н.!
Кога, да не е вчера?
И ме послушаха, да не вярваш.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Да са живи и здрави децата, та да ви радват дълго!
П.П. Футболен отбор ли ще правите с толкоз момчета, или отряд за бързо реагиране!
П.П. Футболен отбор ли ще правите с толкоз момчета, или отряд за бързо реагиране!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
конкуренция на моите ще правят....Марвин написа:Да са живи и здрави децата, та да ви радват дълго!
да са живи и здрави и малкото момченце да расте голямо...
Мислех си за Президент, министър- председател и министерски съвет, примерно.doktorka написа:конкуренция на моите ще правят....Марвин написа:Да са живи и здрави децата, та да ви радват дълго!
П.П. Футболен отбор ли ще правите с толкоз момчета, или отряд за бързо реагиране!:lol:
да са живи и здрави и малкото момченце да расте голямо...

- Глас в пустиня
Честито, да са ви живи и здрави юначетата и да се грижите добре за тях, за да станат истински мъже.[unknown] написа:Вече съм два пъти татко, два пъти вуйчо и един път калеко.И всичките мъжки...
пп "Страна като една човешка длан", а кокво мнгообразие - калеко -> тетин -> свако -> лелинчо. Не го бях чувал отдавна това.
- Piqndurnik
Супер е да имаш на всеки 4 години рожден ден . Направо вечна младост - какво лошо има не знам!Мнемозина написа: Аз понеже вчера бях наредила на бременните наоколо да стискат и да не раждат - една от тях питала и й казали, че най-безмилостно ги записват децата на 29-ти.
И ме послушаха, да не вярваш.
Моя син е роден на 28.02 и както винаги съм си мислила че съдбата е " голяма работа" през 1990 г. нямаше 29 дни февруари , а ако се беше родил на 1.03 щеше да е кръстен Мартин - то като го родих всички прогнози отидоха в канала / и слава богу/. Но както и да е ...по-важното е да се раждат деца , да са живи и здрави .
Нищо лично, само изказах мнение!
- Dark Angel
Да, така е.графинята написа: Супер е да имаш на всеки 4 години рожден ден . Направо вечна младост - какво лошо има не знам!
Моя син е роден на 28.02 и както винаги съм си мислила че съдбата е " голяма работа" през 1990 г. нямаше 29 дни февруари , а ако се беше родил на 1.03 щеше да е кръстен Мартин - то като го родих всички прогнози отидоха в канала / и слава богу/. Но както и да е ...по-важното е да се раждат деца , да са живи и здрави .
Но като ги знам как докато са малки едва устискват до рождения си ден и цяла година до следващия им се вижда толкова безкрайно много!
Та затова.
Panta rhei...
Пошегувах се от позицията на човек дето гледа на рожденния си ден не като на празник , а като повод да харчи средства и нерви че е остарял още по-вече!Мнемозина написа: Да, така е.
Но като ги знам как докато са малки едва устискват до рождения си ден и цяла година до следващия им се вижда толкова безкрайно много!
Та затова.
Иначе за децата то е ясно че е събитие .Без коментар . То моя дето уж вече е голям не можа да спи няколко дена преди празника от притеснение как ще мине купона.
Нищо лично, само изказах мнение!
- Dark Angel
Да са живи и здрави! И айде другия път женско.[unknown] написа:Вече съм два пъти татко, два пъти вуйчо и един път калеко.И всичките мъжки...
- Dark Angel
за да получава цветенца за 8-ми март?vyara написа: И айде другия път женско.
- Dark Angel
знаех си, че не са ми ясни нещатаvyara написа:Не.Dark Angel написа: за да получава цветенца за 8-ми март?