Могат ли да ни изключат от Евро съюза?
- сър Айвънхоу
Re: Могат ли да ни изключат от Евро съюза?
Всичко е възможно...
А може пък да видим и разпадането на съюза...
Много неща са вероятни.
Но, че има огромна вероятност да ни отрежат от фондовете... верно е!
А може пък да видим и разпадането на съюза...
Много неща са вероятни.
Но, че има огромна вероятност да ни отрежат от фондовете... верно е!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Тва ми е любим надпис поставен над една....тоалетна.Марвин написа:Всичко е възможно...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Мдааам... изразът е доста универсален... Може да стои добре и в зъболекарски кабинет, например...[unknown] написа:Тва ми е любим надпис поставен над една....тоалетна.Марвин написа:Всичко е възможно...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ето още по темата!!!!!!!!!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:!!!!!!!!!!!
иднааааа, двьееее, триииии, чьетирииииии, пьеееет.......................идинсайсииииииииииииии..................

!!!!!!!!!!!Марвин написа:
Мдааам... изразът е доста универсален... Може да стои добре и в зъболекарски кабинет, например...

- Глас в пустиня
Ами то ясно си е написано в статията - за какво изключваме говорим. Спират "кранчето" и ставаме донори - плащаме членски внос. Едно евентуално изключване като политически акт ще създаде много проблеми на самите европейци и прецедент.bibilyana написа:Цък
- сър Айвънхоу
Извинявам се, забравих посвещението на препинателните знаци. На теб бяха посветени[unknown] написа:Марвин написа:!!!!!!!!!!!
иднааааа, двьееее, триииии, чьетирииииии, пьеееет.......................идинсайсииииииииииииии..................
Bella Ciao
Bella Ciao
Идея си нямам, дали могат да ни изключат от ЕС.
Пиша само, за да отбележа активност, а и защото ми кеф да си гледам зюмбюлчето.
Честит вторник!
Пиша само, за да отбележа активност, а и защото ми кеф да си гледам зюмбюлчето.
Честит вторник!
Да не са луди ! Ние сме им много удобни ! Надупени и със събути гащи на всичкото отгоре!bibilyana написа:Цък
Недей гледа какви ги драскат ...истината е някъде там..
Нищо лично, само изказах мнение!
Чакай и аз само да цитирам за активност.esti написа: Пиша само, за да отбележа активност, а и защото ми кеф да си гледам зюмбюлчето.![]()
Хубав зимбюл, ама с тая мартеница скоро ще трябва да го сменяш.
Ще го сменя, колко му е...vyara написа:Чакай и аз само да цитирам за активност.esti написа: Пиша само, за да отбележа активност, а и защото ми кеф да си гледам зюмбюлчето.![]()
Хубав зимбюл, ама с тая мартеница скоро ще трябва да го сменяш.
И без това сърчицето скоро ще ми натърти от сладост.
Аз май видях щъркели още преди 1.03 - дали изобщо трябваше да слагам мартеница....
Подобна процедура (по изключване на държава-членка) е много тромава и мудна. Трябва да направим супер-просотия за да се стигне до такива крайни мерки.bibilyana написа:Цък
А кинтите от фондовете могат да спрат и ще са прави - като не се харчат по предназначение...
Май? Оня ден минах покрай едно щъркелово гнездо, посъборено, на един стълб. Личи си, че не са дошли още.esti написа: Аз май видях щъркели още преди 1.03 - дали изобщо трябваше да слагам мартеница....
Абе, тези птици защо не стоят целогодишно на топло, ми току се местят насам-натам?
Май, защото не съм сигурна може и по-едри жерави да са били.vyara написа: Май? Оня ден минах покрай едно щъркелово гнездо, посъборено, на един стълб. Личи си, че не са дошли още.
Абе, тези птици защо не стоят целогодишно на топло, ми току се местят насам-натам?
Много жерав, много нещо насам тая година.
- Dark Angel
мда...аз на това най-много се надявах (че с фондове лесно и сравнително бързо ще се подобри инфраструктурата), но тъжното е, че ако спрат финансирането, на тези мошеници просто няма алтернатива, както бе заявено много добре преди последния вот на доверие...Dark Angel написа:не, няма да ни изключат
обаче поради гранде корупция и глупости могат да спрат разни финансирания което е кофти
щото имаме нужда от подобрение на инфраструктура
междувременно някои си гушкат, гушкат милиони...
има май 2 възможности - или да скръцнат зъби и да прекратят далаверите и корупцията (което е за жалост малко вероятно от това правителство, а и от всяко друго съставено от настоящите избранници), или да почнат гранде оправдания и да се налива вода в истерици от рода на Болен Шмекеров...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Отдавна съм спряла да се надявам.ELBI написа:мда...аз на това най-много се надявах (че с фондове лесно и сравнително бързо ще се подобри инфраструктурата).Dark Angel написа:не, няма да ни изключат
обаче поради гранде корупция и глупости могат да спрат разни финансирания което е кофти
щото имаме нужда от подобрение на инфраструктура
Щото още от предприсъединителните фондове трябваше да е подобрена и инфраструктурата и работата на администрацията и още много неща. Нали това беше предназначението на парите.
Ще си кютаме на опашката на ЕС 27 и толкова.
Но - ако периодически ни скърцат със зъби (не че са толкова загрижени за нас, ама все пактова са пари на останалите 26 държави) може и да понаучим нещичко след 30-40 години.
Надеждата умира последна, дето се вика
провалят ми са тия долни пияници няколко проекта за ........
корупция корупция корупция........
къде па я видяхте тази корупция
ония само тва чакат и да спрат кинтите
и опааааа
и чао
само се говори за корупция но никой нищо не знае и не е видял
корупция корупция корупция........
къде па я видяхте тази корупция
ония само тва чакат и да спрат кинтите
и опааааа
и чао
само се говори за корупция но никой нищо не знае и не е видял
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
добреDark Angel написа:ти пък се изказаQuid написа: само се говори за корупция но никой нищо не знае и не е видял
аз знам, видяла съм, създала съм
няма лошо
не мое ли да го правите по европейски с финес
мамка му
проваляте ми мойте неща
е са се чудя кво да правя
аз вече не чакам някой, някъде, нещо да стори - пукнат грош не давам дали този или онзи еди какво си...
За 1 месец имам запаси с вино. Даже светът да свърши до тогава, само сиренце ще си набавям. Слънце и топло време са пуснали, та и сметката за парно ще е по-ниска. Ще се знаят и кои ще преминат елиминациите на ШЛ.
Ми почти всичко си е ОК
За 1 месец имам запаси с вино. Даже светът да свърши до тогава, само сиренце ще си набавям. Слънце и топло време са пуснали, та и сметката за парно ще е по-ниска. Ще се знаят и кои ще преминат елиминациите на ШЛ.
Ми почти всичко си е ОК
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
проект по който бачкам година и половина е са ойде у рекатаDark Angel написа:не можеQuid написа: добре
няма лошо
мамка му
проваляте ми мойте неща
по смътни спомени подкупа е измислен в Османската империя
начи класиката си е класика
кви са сега тия нови течения които предлагаш да следвам (европа?)
има все още надежда неква шибана
шибана работа като цяло
ти са не каза никви данни за тва виноELBI написа:аз вече не чакам някой, някъде, нещо да стори - пукнат грош не давам дали този или онзи еди какво си...
Ми почти всичко си е ОК
данни доставки цени промоции бонуси
кажи нещо за тва вино
айде пък сега...Dark Angel написа:не можеQuid написа: добре
няма лошо
мамка му
проваляте ми мойте неща
по смътни спомени подкупа е измислен в Османската империя
начи класиката си е класика
кви са сега тия нови течения които предлагаш да следвам (европа?)
според мен подкупът е измислен преди парите...
Скоро четох нещо много интересно - когато китайците завладяват нови земи, не ги грабят, както пратят европейците, а назначават "справедлива" (уж не само за тях справедлива, така пишат хроникьорите...но както и да е...) цена за търговия и на тази база търгуват със "завоюваните" народи.
Жестоко!!!
И не им налагат религията си и не ги колят и бесят за едното нищо. Е = имало е и наказателни акции, ако някой се пише тарикат или отказва да признае величието на кит. император. Но забавното е, че онези отиват, "завоюват", оставят си каквоо е било и си изчезват - не назначават посланици, не правят колонии...
Доставките са ЕЛБИ в Пикадили; ЕЛБИ в Метро. Щото гадовете затвориха борсата на Сточна и ...Quid написа:ти са не каза никви данни за тва виноELBI написа:аз вече не чакам някой, някъде, нещо да стори - пукнат грош не давам дали този или онзи еди какво си...
Ми почти всичко си е ОК
данни доставки цени промоции бонуси
кажи нещо за тва вино
бе да знаеш де има готина борса за винце?
за вино и жени не се говори пред хора - те се пробват и оценяват по достойнство!!!
Такива ми ти работи.
- Dark Angel
сипи си една водкаQuid написа:
проект по който бачкам година и половина е са ойде у реката
шибана работа като цяло
от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %
много е смазващо на моменти
на моменти рева като истеричка, крещя (ама не пред хора де)
- Глас в пустиня
Никой няма да направи нещо което си длъжен да направиш сам - комунизЪмът и светлото бъдеще където някой-нещо си решаваше вмисто теб вече е история.ELBI написа:
мда...аз на това най-много се надявах ...
Необходима е "операция чисти ръце" или пък "червени бригади" - да раздадат малко правосъдие иначе нямат наяждане тия свине. Който си мисли че, "първоначалното натрупване на капитали" ей така от самосебеси ще приключи е изпаднал в дълбоко заблуждение.
нещата са навързаниDark Angel написа:сипи си една водкаQuid написа:
проект по който бачкам година и половина е са ойде у реката
шибана работа като цяло
от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %
на моменти рева като истеричка, крещя (ама не пред хора де)
трябваше ми техника яко по фар
сега - топки вероятно
имам естествено и авариен вариант но става доста шибано
иначе проекта е перфектен
няма за кво да се хванат онези
никво пиене!
бачкане има
малей, ти си връх бе... Аз разглеждам като много добра успеваемост нашата, като имаме 10-20% ...Dark Angel написа: от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %
и така е в повечето страни...
шъ ма откажеш, начи...депресираш ме...
имате малка успеваемост щото нямате експертиELBI написа:малей, ти си връх бе... Аз разглеждам като много добра успеваемост нашата, като имаме 10-20% ...Dark Angel написа: от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %
взимате си вънкашни фирми и ви правят всичко
щото изискванията са мнооо гадни
и само контрол и палиш свещи:rotfl24:
За проекти по принцип ли става дума или за такива по европрограмите?ELBI написа:малей, ти си връх бе... Аз разглеждам като много добра успеваемост нашата, като имаме 10-20% ...Dark Angel написа: от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %
Ние сме в друг сектор и почти винаги се справяме с ЕК,
но иначе и ние сме на 10-20%.
Начи и повече може! Щом при Дарки може, начи требе и ние да опитваме!
хехе... ние сме си експертите... не пишем 1 проект за дадено нещо, а пишем по няколко в дадени рамкови програми.
успеваемостта зависи и от конкуренцията - за нормално е при много яка такава да е 5-10 %. Толкова е и на водещите печелбари на проекти в Европа - прекрасно написани и добри, но просто си има още 50-60 добре написани проекта и няма как (за 15-20 одобрени) да ти минат всичките...
успеваемостта зависи и от конкуренцията - за нормално е при много яка такава да е 5-10 %. Толкова е и на водещите печелбари на проекти в Европа - прекрасно написани и добри, но просто си има още 50-60 добре написани проекта и няма как (за 15-20 одобрени) да ти минат всичките...
говориме за различни нещаELBI написа:хехе... ние сме си експертите... не пишем 1 проект за дадено нещо, а пишем по няколко в дадени рамкови програми.
- Глас в пустиня