как успяхте да накарате тези птици така да летят във филма?
и той отговорил
и вие да бяхте изхарчили толкова пари и вие щяхте да ги накарате така да летят:rotfl24:
така че тва обяснява защо тичат като луди
мога да ти пратя 2 транспортни камиона, след като преведеш парите си по зададена банкова сметка.Мнемозина написа:... със сигурност ще е през пролетта. Понеже точно тогава винаги изпитвам огромно желание да се освободя от всичко материално.
...:
у нас е шампионат на инвалидите и незрелитеELBI написа:баси песимиста - почват още от тази вечер!!!Quid написа:къде са улете ти
мачове има тая седмица
другото - нашето първенство - не знам що се наричат със същото име...
Да бе.ELBI написа:мога да ти пратя 2 транспортни камиона, след като преведеш парите си по зададена банкова сметка.Мнемозина написа:... със сигурност ще е през пролетта. Понеже точно тогава винаги изпитвам огромно желание да се освободя от всичко материално.
...:
Хем ще си жива, хем ще си изпълнила огромното си желание
2 за цената на 1.
псолютно си прав!!!Quid написа:у нас е шампионат на инвалидите и незрелитеELBI написа:баси песимиста - почват още от тази вечер!!!Quid написа:къде са улете ти
мачове има тая седмица
другото - нашето първенство - не знам що се наричат със същото име...
о, аз и не мога. Аз мога да предлагам само чудесно и смислено решение.Мнемозина написа:Не ми решаваш проблема изобщо.
ELBI написа:тази вечер ще са Юнайтед и Арсенал, като ще дават мача на Юнайтед директно. Утре е Челси (според мен по-малко интересен мач).Quid написа:енглезите кога играят са тия дни?
интересното е, че Ливърпул играят с Милан другата седмица - на 11-ти (а утре - само 3 мача). Беше нечестно да се фрашкат по 4 интересни мача на вечер, та май са взели едно по-добро решение...Quid написа:ELBI написа:тази вечер ще са Юнайтед и Арсенал, като ще дават мача на Юнайтед директно. Утре е Челси (според мен по-малко интересен мач).Quid написа:енглезите кога играят са тия дни?
малииииииии
ужас е днес
ако Куида е на 2 водки, определено ще е без препинателни знаци...Dark Angel написа:наеш ли кво си представих?ELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
как мием прозорци и водим някакви разговори без точки, тирета и запетайки:rotfl24::rotfl24:
тва като неква парола е с миенето на прозорцитеELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
кво се хвана сега за тия точки и запетаикиDark Angel написа:наеш ли кво си представих?ELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
как мием прозорци и водим някакви разговори без точки, тирета и запетайки:rotfl24::rotfl24:
имат и още пароли - Минавам по Витошка и ГрафаQuid написа:тва като неква парола е с миенето на прозорцитеELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
като мания е при жените
миене на прозорци?
да падне някое стъкло да ми отреже главата
е слагам някой знак тук там:rotfl24:Dark Angel написа:аз съм храбраQuid написа: кво се хвана сега за тия точки и запетаики
миеме прозорци?!!!
доста смело:rotfl24:
мани ги точките и запетайките
басиELBI написа:имат и още пароли - Минавам по Витошка и ГрафаQuid написа:тва като неква парола е с миенето на прозорцитеELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
като мания е при жените
миене на прозорци?
да падне някое стъкло да ми отреже главата
Трябва да изгладя (ама го мразят това)
Кафе с приятелка
Ти пак ли ще гледаш мач?
Апропо, веднъж един джам се изтърси на метър и малко зад мен. Бая си мислех за живота след това, ама ми мина...
аз току що осъзнах, че шансове Куида да дойде довечера да мие прозорци са някъде към абсолютната нулаELBI написа:кат ви гледам - скоро ще включите маркучите и ще опаткате джамовете за 0 време ...
оставям ви двамцата, че не ми се мокри...(Дарк, само му пусни един телевайзор, че довечера наистина има страотни мачове)
замалко да кажа, че ако е за пускане, може и да не е ТВ, но няма да го сторя...Dark Angel написа:аз току що осъзнах, че шансове Куида да дойде довечера да мие прозорци са някъде към абсолютната нулаELBI написа:кат ви гледам - скоро ще включите маркучите и ще опаткате джамовете за 0 време ...
оставям ви двамцата, че не ми се мокри...(Дарк, само му пусни един телевайзор, че довечера наистина има страотни мачове)
просто си нямам ТВ да му пусна
аз и финала за шампионската лига съм пропускал заради миене на прозорциDark Angel написа:аз току що осъзнах, че шансове Куида да дойде довечера да мие прозорци са някъде към абсолютната нулаELBI написа:кат ви гледам - скоро ще включите маркучите и ще опаткате джамовете за 0 време ...
просто си нямам ТВ да му пусна
Така уж било - всеки сам си създава проблемите.ELBI написа:о, аз и не мога. Аз мога да предлагам само чудесно и смислено решение.Мнемозина написа:Не ми решаваш проблема изобщо.
Всеки си решава сам проблемите... щото сам си ги прави
Ааааа, не!Dark Angel написа:наеш ли кво си представих?ELBI написа:ще ходиш при Дарки да и миеш прозорците?Quid написа:тва за миенето на прозорците щях да го напиша
Мързел е хубаво качествоМнемозина написа:Ето, като няма тук запетайка и веднага става ясно кого точно мъчи мързелът.БоЕВ написа:Мързелът не мори, ами мъчи Мнемо.