............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:50, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Добре дошъл, mirror!
Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Ести вече няма да е сама бургазлийка... :)
Не бях погледнала...
Дано само бургазлията/ката да не е от многото, които се регистрират и повече не се появяват.
Наздраве с второто кафе 8)
Аз редактирах:oops:, понеже не съм сигурен... Но друго си е да не си сам, а да си имаш и градски тук...8)esti написа:Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Не бях погледнала...
Дано само бургазлията/ката да не е от многото, които се регистрират и повече не се появяват.

В какво не си сигурен - че аз съм от Бс или, че новия/та е от Бс[unknown] написа:Аз редактирах:oops:, понеже не съм сигурен... Но друго си е да не си сам, а да си имаш и градски тук...8)esti написа:Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Не бях погледнала...
Така е, друго си е да си имаш градски.
Но тук градски, неградски - всички сме си близки.
Идилия!:D
Че той е от Бургас8)esti написа:В какво не си сигурен - че аз съм от Бс или, че новия/та е от Бс[unknown] написа:Аз редактирах:oops:, понеже не съм сигурен... Но друго си е да не си сам, а да си имаш и градски тук...8)esti написа:Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Не бях погледнала...
Така е, друго си е да си имаш градски.
Но тук градски, неградски - всички сме си близки.
Идилия!:D
За теб знам. Че знам даже и в кой блок живееш. Следващият път направо ти идваме на гости:P:lol::D

Тоз моя синковец ли ме изпя за блока?:lol:[unknown] написа:Че той е от Бургас8)
За теб знам. Че знам даже и в кой блок живееш. Следващият път направо ти идваме на гости:P:lol::D
Заповядайте!
Поне няма да ми е трудно да измисля с какво да ви нагостя - мисля си за разни дробчета, бъбречета, гъбки....
Мерси за поканата!:P:lol:esti написа:Тоз моя синковец ли ме изпя за блока?:lol:[unknown] написа:Че той е от Бургас8)
Заповядайте!
Поне няма да ми е трудно да измисля с какво да ви нагостя - мисля си за разни дробчета, бъбречета, гъбки....:D
Ще дойдем, ще дойдем....8)

- Nejimaki-dori
E, тя не е сама ;)[unknown] написа:Аз редактирах:oops:, понеже не съм сигурен... Но друго си е да не си сам, а да си имаш и градски тук...8)esti написа:Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Не бях погледнала...
- Nejimaki-dori
- Dark Angel
ахм...
добре дошъл Мирър...imaranta написа:Добре дошла и от мен :)
Рем-а ме изпреварил с приказката...
ама крайно време е...
да си имаме агитка
- Nejimaki-dori
Re: ахм...
Добре си ме поправила, но мисля, че mirror_ е жена ;)doktorka написа:добре дошъл Мирър...imaranta написа:Добре дошла и от мен :)
ама крайно време е...
да си имаме агитка
Като се появи, ще видим, кой е познал
Re: ахм...
imaranta написа:Добре си ме поправила, но мисля, че mirror_ е жена ;)doktorka написа:добре дошъл Мирър...imaranta написа:Добре дошла и от мен :)
ама крайно време е...
да си имаме агитка
Като се появи, ще видим, кой е познал
ееее....
ааааа....
не съм те поправяла...!
Мирър ми звучи на мъжки род...
а иначе де видя да пратя целуууффффки?...м?
ако мислех ,че е мъж вече да съм му се хвърила на врата!..;)
- Nejimaki-dori
Бе както и да е - имало е, има и ще има кой да ги отсрамва...8)esti написа:Дано само бургазлията/ката да не е от многото, които се регистрират и повече не се появяват.
А понякога и засрамва....ELBI написа:Бе както и да е - имало е, има и ще има кой да ги отсрамва...8)esti написа:Дано само бургазлията/ката да не е от многото, които се регистрират и повече не се появяват.
Благодаря за комплимента
...и почти винаги с точно перо и ясна мисъл (друг е въпросът за темите...esti написа:А понякога и засрамва....ELBI написа:Бе както и да е - имало е, има и ще има кой да ги отсрамва...8)esti написа:Дано само бургазлията/ката да не е от многото, които се регистрират и повече не се появяват.
Ако Пловдив ме е впечатлявал винаги с прекаленото изобилие на хубави жени (навсякъде в България са си, но там...хм...), Бургас винаги ме е очудвал с особената мисъл и артистичен дух... нещо друго витае във въздуха там (освен мириса на Нефтохим) и това винаги е било енигма за мен! И до ден днешен.
За мястото с най-голяма концентрация на хубави жени бихме могли да поспорим малкоELBI написа:Ако Пловдив ме е впечатлявал винаги с прекаленото изобилие на хубави жени (навсякъде в България са си, но там...хм...), Бургас винаги ме е очудвал с особената мисъл и артистичен дух... нещо друго витае във въздуха там (освен мириса на Нефтохим) и това винаги е било енигма за мен! И до ден днешен.
Рядко срещам човек, който не е от Бургас, а е успял да усети магията.
Тук наистина има нещо...
Аз затова съм пристрастена, луда и болезнено привързана към града.
И не е само защото ми е родно място.
Не знам за другите, но аз съм го усетил тази магия във вас - бургазлиите, а в града...не знам - със сигурност (щото съм бил в много градове и познавам и усещам духа на градовете-красавци или градове-чаровници) външно погледнато определено нищо особено и забележително няма - или е в самите хора, или е традициите, образованието, поведението...най-вероятно във всичко това замесено в смеска...esti написа:Рядко срещам човек, който не е от Бургас, а е успял да усети магията.
Тук наистина има нещо...
8)
Точно.ELBI написа:Не знам за другите, но аз съм го усетил тази магия във вас - бургазлиите, а в града...не знам - със сигурност (щото съм бил в много градове и познавам и усещам духа на градовете-красавци или градове-чаровници) външно погледнато определено нищо особено и забележително няма - или е в самите хора, или е традициите, образованието, поведението...най-вероятно във всичко това замесено в смеска...esti написа:Рядко срещам човек, който не е от Бургас, а е успял да усети магията.
Тук наистина има нещо...
8)
Външно погледнато нищо особено или невиждано другаде, но "нещото" се усеща.
Аз разбира се съм изключително пристрастна и необективна в момента
Приятно ми е, че мога с теб (като човек от друг град) да си поговорим за това.8)
Re: Бургаски вечери,
Ах, разкажете ми, откъде взехте толкова синя, добра тишина....Remmivs написа:рибарски мрежи.... 8)
Виж Рем, колко навреме се намеси с Бургаски вечери :) - в текста има една част от смеската:ELBI написа:...най-вероятно във всичко това замесено в смеска...
8)
Бургаски вечери, рибарски мрежи,
сръчно изплетени от тънка мъгла.
О, разкажете ми, от къде взехте
толкова синя, добра тишина.
Не сте ли слизали ничком по гребена
на уморените вечер вълни,
дето почиват синьо-зелени
бури родени от зли ветрове.
Припев:
Там, край зеления свят на мълчанието
чайки и гларуси там де летят.
Там е закотвен черния вятър,
мъртвия кораб на стария свят.
Ех, бургаски вечери като рибарски мрежи,
сръчно изплетени от тънка бургаска мъгла.
О, разкажете ми, от къде взехте
толкова синя, добра тишина.
Спомени, спомени идват и отлитат -
стари приятели от минали дни.
Вий не забравяйте кой ви остави
толкова обич и толкоз мечти.
Припев:...
Бургаски вечери, рибарски мрежи,
сръчно изплетени от тънка мъгла.
Вий не забравяйте кой ви остави
вашата синя добра тишина.
Иван Ванев
Момчета, благодаря за разнежването.
Сега изчезвам.
Добре заварилА !!!!
Благодаря за посрещането!!!!

Re: Добре заварилА !!!!
eto,mirror_ написа:Благодаря за посрещането!!!!
разминаха ми се целифффките...
айдееее....
вече сме четири ахм..девойки...
Де бре,един мъж нема ли да се вземе от нейде?
Ести,Имаранта,Мирър...
вашите мъЖове нема ли да ги доведете?
( моят си е македонец...макар че другарите му казаха като го чуха по телефона докато бях там,че говорил мьеко...)
Не знаех. Затова и редактирах.8)imaranta написа:E, тя не е сама ;)[unknown] написа:Аз редактирах:oops:, понеже не съм сигурен... Но друго си е да не си сам, а да си имаш и градски тук...8)esti написа:Така ли стана?[unknown] написа:Наздраве!8)
Не бях погледнала...

Няма проблем...
Не го вземай навътре 
- Dark Angel
Re: Няма проблем...
зависи какво се взимаmirror_ написа:Не го вземай навътре
ако е това в чашите веднага навътре
Re: Няма проблем...
Ъхъ...Dark написа:зависи какво се взимаmirror_ написа:Не го вземай навътре
ако е това в чашите веднага навътре:lol: