MPEG2 to DVD

Все същите
Аватар
Green Light

MPEG2 to DVD

Мнение от Green Light »

Хора, препоръчайте ми програма, която да прави качествени DVDта! Опитах с DVD Flick и след това да ги изпека с Неро, но нещо не се разбрахме с тях. Изходния мат'рял е MPEG2.
Критериите по които ще се оценява предложението са:
Качество на конвертирането 75 процента
Цена(или липса на цена) 25 процента
Препоръки от патили - толкова процента, колкото комисията прецени.
Документацията по търга е това(безплатна е)
Датата е сега
Мерси
Аватар
Wishes

Re: MPEG2 to DVD

Мнение от Wishes »

Green Light написа:Хора, препоръчайте ми програма, която да прави качествени DVDта! Опитах с DVD Flick и след това да ги изпека с Неро, но нещо не се разбрахме с тях. Изходния мат'рял е MPEG2.
Датата е сега
Мерси
Значи в пакета на Нерото (ако ти е пълен) има програма за това - Неро Вижън Експрес 3, може и по-нова версия да има вече, тя прави доста добри ДВД-та, но не поддържа субтитри и различни аудио потоци, но те предполагам не ти и трябват?

Другия вариант е за върхово качество, но процеса отнема много много време, първо със Cinema Craft Encoder, от MPEG-2 до първични аудио и видео потоци, след това вкарваш тези потоци в DVD Lab Pro, където можеш да добавяш субтитри или каквото друго ти хрумне. Но това наистина отнема много време, около 3 часа за час видео.

Все пак мисля, че първия вариант е достатъчно добър и е почти сигурно, че я имаш в пакета Неро.

Мисля, че отговорих и на двете точки, а? :)
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз ползвам тва

http://www.vso-software.fr/
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Re: MPEG2 to DVD

Мнение от Green Light »

Wishes написа:
Green Light написа:Хора, препоръчайте ми програма, която да прави качествени DVDта! Опитах с DVD Flick и след това да ги изпека с Неро, но нещо не се разбрахме с тях. Изходния мат'рял е MPEG2.
Датата е сега
Мерси
Значи в пакета на Нерото (ако ти е пълен) има програма за това - Неро Вижън Експрес 3, може и по-нова версия да има вече, тя прави доста добри ДВД-та, но не поддържа субтитри и различни аудио потоци, но те предполагам не ти и трябват?

Другия вариант е за върхово качество, но процеса отнема много много време, първо със Cinema Craft Encoder, от MPEG-2 до първични аудио и видео потоци, след това вкарваш тези потоци в DVD Lab Pro, където можеш да добавяш субтитри или каквото друго ти хрумне. Но това наистина отнема много време, около 3 часа за час видео.

Все пак мисля, че първия вариант е достатъчно добър и е почти сигурно, че я имаш в пакета Неро.

Мисля, че отговорих и на двете точки, а? :)
Нямам я! Сигурно нерото ми е старо(сега не съм на дом комп и не мога да ти кажа коя версия е). Прочетох, че ми трябва(то, нерото- старо, младо, всякакво, си пише съобщения за идиоти) и инсталирах точно неро вижън 3. Не можах да я накарам да зареди емпеците и я зарязах. В интерес на истината в неделя, когато си играх с това много бързах и пробвах нещо, което да тръгне преди да излезем. Ще разгледам и линка на графа и довечера ще пробвам пак. Мерак ми е да го направя тва DVD.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

321 Xvid Converter 1.2.10

http://avaxsphere.com/software/software ... r1210.html

това е от днес
но не съм го ползвал
ползвам френския софт вече няколко години

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мерсаж, Куиде! Почвам да ги разглеждам, ама ако не си ги ползвал, защо ги препоръчваш? От френския ако си доволен, бих взел него. Може би довечера ще пробвам пак тва с нерото, по съвета на Уишес и ако не ми хареса си правех сметката да пробвам с франсето
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ми днес излязоха другите два линка :-)

все пак хубаво е човек да има избор и да си избере това което му допада повече
за това и ти давам и други

Публикувай отговор