Избори
Избори
се правят ТЪЙ /кликай/
Използвам темата и да честитя та сички Вас лично и на Секи поотделно:winkw:
уважаеми Съфорумци и Националния Празник на Републиката и Баба Марта
малко на кокили, де:shy:
Бъдете Живи и Здрави:-)
Последно промяна от Kent на 04.03.08, 20:30, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Избори
Кент написа:
Не може то така- "Използвам темата и да честитя та сички Вас лично и на Секи поотделно:winkw:
уважаеми Съфорумци и Националния Празник на Републиката и Баба Марта"
Трябва да имаш особено мнение, че да е интересно...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Да бе, на тебе все някой трябва да ти прави интересното...[unknown] написа: че да е интересно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми, за какво иначе чета и пиша тук, м? Нали за да ми е интересно....Марвин написа:Да бе, на тебе все някой трябва да ти прави интересното...[unknown] написа: че да е интересно...

Ангеле, аз съм уникален и неповторим[unknown] написа:Кент написа:
Не може то така- "Използвам темата и да честитя та сички Вас лично и на Секи поотделно:winkw:
уважаеми Съфорумци и Националния Празник на Републиката и Баба Марта"
Трябва да имаш особено мнение, че да е интересно...
с две думи аз съм АЗ
и като си честитяхте тука бях в жунглата
на сафари:rotfl24:
не че утрепах нещо
но изучаването на дивите видове, защитени, тукарастящи:rotfl24:
винаги облагородява
личноста и световъзприятието и:winkw:
Вече се чувствам почти цивилизован....Кент написа:
Ангеле, аз съм уникален и неповторим
с две думи аз съм АЗ
не че утрепах нещо
винаги облагородява

ти не се поддаваш бе:winkw:[unknown] написа:Вече се чувствам почти цивилизован....Кент написа:
Ангеле, аз съм уникален и неповторим
с две думи аз съм АЗ
не че утрепах нещо
винаги облагородява
сега разработвам един марш от орехово до велинград
но ще е зор
за два дни яко ходене и хайдутлук около сърница:winkw:
Последно промяна от Kent на 04.03.08, 20:47, променено общо 1 път.
Някой ден и от мен може да излезе тукарастящ защитен видКент написа:
ти не се поддаваш бе:winkw:

Россию умом не понятьКо мислиш ти за новия президент?
понять ее лишь можно только сердцем
Последно промяна от Kent на 05.03.08, 10:44, променено общо 1 път.
[/quote]Кент написа:Россию умом не понятьКо мислиш ти за новия президент?
нищо на кАза, начи...
Много се кара напоследък другаря Путин на целиО свет, плашещо малко направо.
Този сега какво ще прави - и той ли ще се кара?
нищо на кАза, начи...pocti_bezobidna написа:Кент написа:Россию умом не понятьКо мислиш ти за новия президент?
Много се кара напоследък другаря Путин на целиО свет, плашещо малко направо.
Този сега какво ще прави - и той ли ще се кара?[/quote]
какво значи се кара, просто света беше свикнал с пияницата елцин и дебилските му номера
медведев ми се струва, че по-малко ще се кара и повече ше действа
ми примерно аз щото мисля че само русия в момента може да спре онея малоумници да нападнат иран, както направиха с ирак
щото нападнат ли го гориме и ние тука
ама кво ли разбирам аз
Принципно погледнато - добре е да има баланс.Кент написа: какво значи се кара, просто света беше свикнал с пияницата елцин и дебилските му номера
ми примерно аз щото мисля че само русия в момента може да спре онея малоумници да нападнат иран, както направиха с ирак
ама кво ли разбирам аз
На силите.
Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
То ще си покаже, предполагам...
ми по добре студена война, отколкото гореща нелиpocti_bezobidna написа:Принципно погледнато - добре е да има баланс.Кент написа: какво значи се кара, просто света беше свикнал с пияницата елцин и дебилските му номера
ама кво ли разбирам аз
На силите.
Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
че толкова работи има за свършване още:rotfl24:
това звучи като "по-добре млад, красив, богат и здрав, отколкото дърт, сбръчкан, беден и болен"Кент написа:
ми по добре студена война, отколкото гореща нели
че толкова работи има за свършване още:rotfl24:
just perfect
Лично аз съм ЗА - всички мюсулмани да си запълнят двата метра колкото се може по- бързо !pocti_bezobidna написа: Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
Който не иска доброволно - доброзорно .
Имах " честта " да познавам по отблизо ислямисти и трябва да ви кажа , че ако имат възможност Хитлер ще е бледо подобие с желанието си за чиста раса. Толкова са фалшиви и лицемерни , нямате си на идея колко много ни презират / християните / да не кажа мразят . Правят ти се на приятели - задника си дават само да те спечелят на тяхна страна и после гледай какво става . Виж бразилците са съкровища . Сигурно ако имам възможност в следващия си живот ще живея там. Страшно готин народ , нямам думи просто.
Нищо лично, само изказах мнение!
Благодаря и на теб всичко да ти е честито !Кент написа:се правят ТЪЙ /кликай/
О, Графиньо добре дошла:-)графинята написа:Лично аз съм ЗА - всички мюсулмани да си запълнят двата метра колкото се може по- бързо !pocti_bezobidna написа: Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
Имах " честта " да познавам по отблизо ислямисти и трябва да ви кажа , че ако имат възможност Хитлер ще е бледо подобие с желанието си за чиста раса. Толкова са фалшиви и лицемерни , нямате си на идея колко много ни презират / християните / да не кажа мразят . Правят ти се на приятели - задника си дават само да те спечелят на тяхна страна и после гледай какво става . Виж бразилците са съкровища . Сигурно ако имам възможност в следващия си живот ще живея там. Страшно готин народ , нямам думи просто.
а за мусульманите....ми млада религия кво да праиш
нели живеят още в средновековието в 16...и не нам коя година
аз не съм толкова краен, ама ако се репчат и ....през пръстите яко и това е
Нито една крайност не е хубава. Все едно каква е.графинята написа:Лично аз съм ЗА - всички мюсулмани да си запълнят двата метра колкото се може по- бързо !pocti_bezobidna написа: Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
Християнина-фундаменталист с нищо не е по-добър от фанатика-ислямист.
Аз пък познавам мюсюлмани, дето са си съвсем нормални - интелигентни, образовани и светски настроени хора. Познавам и един православен екстремист, дето има леко безумен вид и силно безумно държание ако се усъмниш и за миг в правотата му. Хора и хора.
Противопоставянето и омразата раждат само омраза и потивопоставяне.
Туй с християнския модел на смирение никой не го зачита - ни християни, ни нЕкви други.
Туй много вярно , само дето те вярват че ако направят така че поне един християнин да си смени вярата в ислям ще отидат в рая . Понеже го пише в корана им. Което мен тотално ме вбеси ! Тогава си обясних покръстването на нашето население и доста други факти, с което "любовта ми " към тази религия се удвои!pocti_bezobidna написа:Нито една крайност не е хубава. Все едно каква е.
Боже! Да не дава Господ да те напъпли евангелист/ протестант, решен на всичко, за да спаси грешната ти душа. Малииии, какви са досадни! И имат особен поглед, та не смееш много да им противоречиш :)графинята написа:Туй много вярно , само дето те вярват че ако направят така че поне един християнин да си смени вярата в ислям ще отидат в рая . Понеже го пише в корана им. Което мен тотално ме вбеси ! Тогава си обясних покръстването на нашето население и доста други факти, с което "любовта ми " към тази религия се удвои!pocti_bezobidna написа:Нито една крайност не е хубава. Все едно каква е.
Всяка спасена душа им носи точки за Рая
Библията също не е много толерантна, ако трябва да сме честни.
Не е проблема в религиите, в хората е - тъпаци навсякъде, както и готини хора също.
християнският модел/подход/(в името) в историята е избил много повече хора (като бройка и къде ли не като географско разположение) от всеки друг модел/подход. Точно така - в името на Христа.pocti_bezobidna написа:Туй с християнския модел на смирение никой не го зачита - ни християни, ни нЕкви други.
Факт.
Обяснения - 1001.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
Ама е било по време оно, а тези са сега.ELBI написа:християнският модел/подход/(в името) в историята е избил много повече хора (като бройка и къде ли не като географско разположение) от всеки друг модел/подход. Точно така - в името на Христа.
Факт.
Обяснения - 1001.
Такива ми ти работи.
Наздраве 
Аууууууууууууу, само си представям тва горното да го беше написал БоЕВ или аз...Щеше да ни изядеш с парцалите...pocti_bezobidna написа:Нито една крайност не е хубава. Все едно каква е.графинята написа:Лично аз съм ЗА - всички мюсулмани да си запълнят двата метра колкото се може по- бързо !pocti_bezobidna написа: Ама почва тая работа на нова студена война да прилича.
Християнина-фундаменталист с нищо не е по-добър от фанатика-ислямист.
Аз пък познавам мюсюлмани, дето са си съвсем нормални - интелигентни, образовани и светски настроени хора. Познавам и един православен екстремист, дето има леко безумен вид и силно безумно държание ако се усъмниш и за миг в правотата му. Хора и хора.
Противопоставянето и омразата раждат само омраза и потивопоставяне.
Туй с християнския модел на смирение никой не го зачита - ни християни, ни нЕкви други.

- Dark Angel
стига бе, сигурна съм че щеше да махне парцалите[unknown] написа: Аууууууууууууу, само си представям тва горното да го беше написал БоЕВ или аз...Щеше да ни изядеш с парцалите...
трудно се дъвчат
и малко мюзикаDark Angel написа:стига бе, сигурна съм че щеше да махне парцалите[unknown] написа: Аууууууууууууу, само си представям тва горното да го беше написал БоЕВ или аз...Щеше да ни изядеш с парцалите...
трудно се дъвчат:rotfl24::rotfl24:
ВыборамЪ посвещается