Могат ли да ни изключат от Евро съюза?

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:мда - и аз усетих, че са така работите...

айде, че трябва да подготвя терена за довечера :rotfl24:
темата е за фаровските неща:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

ELBI написа:мда - и аз усетих, че са така работите...

айде, че трябва да подготвя терена за довечера :rotfl24:
Па на мене работното ми време свърши. И понеже съм си в къщи, просто ще премина от едната стая в другата.:rotfl24:
Приятна вечер!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

тц, нищо общо си нямам с евро проекти
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

по фар ми мина времето... да - кофти, че май ще го клъцнат (явно за това се ядосва .. и с право Куида).

сега трябва да предадем новия до 10-тина дена, та е едно притеснено дали, какво, как...та никак не ща да ги мерим,щото вземе се скапе работата...

ала животът продължава и след проектите...

айде - успех с прозорците и наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:
Dark Angel написа: от н-броя поекти по които работя като безумна, като средна успеваемост имам около 30-40 %

много е смазващо на моменти
малей, ти си връх бе... Аз разглеждам като много добра успеваемост нашата, като имаме 10-20% ...

и така е в повечето страни...

шъ ма откажеш, начи...депресираш ме...
За проекти по принцип ли става дума или за такива по европрограмите?
Ние сме в друг сектор и почти винаги се справяме с ЕК,
но иначе и ние сме на 10-20%.

Начи и повече може! Щом при Дарки може, начи требе и ние да опитваме!
И за мен успеваемостта е 10-20%, за проекти по принцип.
Сега чЕкам нещо по една европрограмка, ама се затягат нещата, май.:cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Амаранта написа:
И за мен успеваемостта е 10-20%, за проекти по принцип.
Ще стискам палци.
Като знам кво е попълването на всичките им бланки и формулярчета и събирането на сичката докИменатция, стискам здраво!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Амаранта написа:И за мен успеваемостта е 10-20%, за проекти по принцип.
Ще се затягат, я! като не си се обърнала към специалисти да ти напишат проектчето!
Аз написах от началото на годината 3 проектчета и си взех хонорарчетата. Сега чакам проектчетата да минат, за да си взема и допълнителните парички за успеваемост. :bdance:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Марвин написа:
Амаранта написа:И за мен успеваемостта е 10-20%, за проекти по принцип.
Ще се затягат, я! като не си се обърнала към специалисти да ти напишат проектчето!
Аз написах от началото на годината 3 проектчета и си взех хонорарчетата. Сега чакам проектчетата да минат, за да си взема и допълнителните парички за успеваемост. :bdance:
ти по кои програми си специалист?
"експерт" дет се вика. Мен ми е много чудно външни експерти как пишат проекти, като се има предвид, че трябва доста добре да познаваш организацията, която подава документите.
Ама при ФАР и другите може да е по-различно от тези по които аз работя...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:ти по кои програми си специалист?
"експерт" дет се вика. Мен ми е много чудно външни експерти как пишат проекти, като се има предвид, че трябва доста добре да познаваш организацията, която подава документите.
Гледай сега... всички фондчета спазват една и съща логическа матрица при формулярите си. Тъй като тя е твърде близка до логическата матрица при бизнес план за банка, то не е трудно да пиша проекти по почти всички програми.
Е, тия, дето ги писах, бяха по Конкурентноспособност и към МРРБ.
В момента очаквам с нетърпение да отворят Разплащателна агенция (наследника на САПАРД), за да потекат нови проектчета... :winkw:

Относно това познавам ли организацията, за която пиша... Имам достатъчно богат опит в най-различни сфери на икономиката. Изключително бързо мога да се ориентирам в спецификата на дадена фирма (знам, че звучи надуто) - все пак това ми е работата - икономически и финансови анализи...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Марвин написа:
pocti_bezobidna написа:ти по кои програми си специалист?
Гледай сега... всички фондчета спазват една и съща логическа матрица при формулярите си. Тъй като тя е твърде близка до логическата матрица при бизнес план за банка, то не е трудно да пиша проекти по почти всички програми.
Е, тия, дето ги писах, бяха по Конкурентноспособност и към МРРБ.
В момента очаквам с нетърпение да отворят Разплащателна агенция (наследника на САПАРД), за да потекат нови проектчета... :winkw:

Относно това познавам ли организацията, за която пиша... Имам достатъчно богат опит в най-различни сфери на икономиката. Изключително бързо мога да се ориентирам в спецификата на дадена фирма (знам, че звучи надуто) - все пак това ми е работата - икономически и финансови анализи...
Това за мартицата е вярно. Повечето проекти, дори по различни подпрограми имат сходни изиквания.
но ние сме в съвсем друга област. Не мога да си представя външен ад ни ог пише. Ама то си и зависи какво точно се пише де. По икономическите програми може и с външни да е по-добре...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:Това за мартицата е вярно. Повечето проекти, дори по различни подпрограми имат сходни изиквания.
но ние сме в съвсем друга област. Не мога да си представя външен ад ни ог пише. Ама то си и зависи какво точно се пише де. По икономическите програми може и с външни да е по-добре...
При нас има достатъчно специалисти в различни области. Можем да пишем проекти по абсолютно всички програми.
Не твърдя, че съм спец по всичко. Твърдя, че в нашата консултантска фирмичка имаме капацитет за всичко по програмите.
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Предполагам, всъщност почти съм сигурен, че ще спират поетапно финансиране по различни проекти дотогава, докато здраво ни заболи. Демагогията на Евросъюза се изразява в това, че искат да видят в България "обществена" нетърпимост към корупцията. Демагогията на българското общество се изразява в това да се правим на слепи. Парите са в тях, борбата е с предизвестен край и е ясно какво ще използват като оръжие. Няма да ни изключат буквално, само ще ни сложат във фризера за известно време. Така мисля аз.
Ще добавя само нещо малко в страни от темата. Спорец мен, дори във фризера на EU е по- топло отколкото на мястото където щяхме да бъдем, ако изберем конфронтация с Европа или ако решим да отсвирим тяхните правила.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Предполагам, всъщност почти съм сигурен, че ще спират поетапно финансиране по различни проекти дотогава, докато здраво ни заболи. Демагогията на Евросъюза се изразява в това, че искат да видят в България "обществена" нетърпимост към корупцията. Демагогията на българското общество се изразява в това да се правим на слепи. Парите са в тях, борбата е с предизвестен край и е ясно какво ще използват като оръжие. Няма да ни изключат буквално, само ще ни сложат във фризера за известно време. Така мисля аз.
Ще добавя само нещо малко в страни от темата. Спорец мен, дори във фризера на EU е по- топло отколкото на мястото където щяхме да бъдем, ако изберем конфронтация с Европа или ако решим да отсвирим тяхните правила.
:goodpost:
Bella Ciao
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

pocti_bezobidna написа:
Това за мартицата е вярно. Повечето проекти, дори по различни подпрограми имат сходни изиквания.
При социално ориентираните проекти външните експерти само могат някви насоки да да дават. Фаровските са досадни след н-тия им свикваш:lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

искат да забавят развитието ни
но не са познали:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:искат да забавят развитието ни
да бе - гранде теории, че БГ като супер велика и супер преспективна, супер важна, на супер кръстопът, със супер жени и супер гениални хора ... и онези копелета искат да ни принизят...

обожавам ги тези теории... как да не забележим, че сега сме със скорост на развитие като на Конкорд, а гадовете искат да ни докарат до скоростта на каруца - разкрихме ги тези простаци...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Пипи написа:
pocti_bezobidna написа:
При социално ориентираните проекти външните експерти само могат някви насоки да да дават. Фаровските са досадни след н-тия им свикваш:lol:
Ми аз съм копала по Медиа и Леонардо.
Там външен никаква работа не върши...
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

pocti_bezobidna написа:
Пипи написа:
pocti_bezobidna написа:
Преди 3г имахме за проект на МТСП, не му беше малък хонорара. И проекта не спечелихме щото беше за мнооого пари и ен може да се мерим с Кеър Интернешънъл :winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

Пипи написа:
pocti_bezobidna написа:
Пипи написа:
pocti_bezobidna написа:
Преди 3г имахме за проект на МТСП, не му беше малък хонорара. И проекта не спечелихме щото беше за мнооого пари и ен може да се мерим с Кеър Интернешънъл :winkw:
то понякога партньорската мрежа е страшно важна и бекраунда на кандидата...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Quid написа:искат да забавят развитието ни
да бе - гранде теории, че БГ като супер велика и супер преспективна, супер важна, на супер кръстопът, със супер жени и супер гениални хора ... и онези копелета искат да ни принизят...

обожавам ги тези теории... как да не забележим, че сега сме със скорост на развитие като на Конкорд, а гадовете искат да ни докарат до скоростта на каруца - разкрихме ги тези простаци...
точно така
да!
мнооо по сме оправни от ония пияници и извратеняци
са не знам кво искат но са мнооо стиснати и с увредено мислене
доста трудно проумяват как се случват нещата на балканите
на всеки му беше ясно че ще търсят начини да си спестят кинти
обааааче
по тези географски ширини живота продължавааааааа:cool::-)

Публикувай отговор