А аз се счупвам от работа, егатиму!
Мързелувайте и други вайте и за мен, моля!
Благодаря!
ок. ти пък се счупвай от работа и заради нас. дийл?Remmivs написа:А аз се счупвам от работа, егатиму!
Брутална си! И ти ли, Бруте!?!bead_ написа:ок. ти пък се счупвай от работа и заради нас. дийл?
удоволствието ще е изцяло наше.Remmivs написа: Няма да стане, пък! Винаги, когато мога, а даже някой път и когато не мога ще ви досаждам с мързела си! Тук!
Remmivs написа:Други предложения, Лейди Бийд?![]()
Олекнах значително напоследък, друже, но ми е страшно гот от това, всъщност. Както и да е, щом трябва ще почерпя, разбира се! Суши тази седмица?ELBI написа:Я вземи да почерпиш - много бачкане, много кинти. Много кинти - трябва да се почерпи.
Ама де с ама де
Наздраве!
За тебе - винаги ще намеря как да помързелувам!
Нека бъде така или поне така да изглежда [емотикона на споделено удоволствие].bead_ написа:удоволствието ще е изцяло наше.
Това звучи примамливо. Трябва ли да се обръсна?bead_ написа:пълна съм с предложения като цигане с въшки
перефраза на известния цигански лаф "Пълни сме с въшки, както лейди бийд с предложения"bead_ написа: пълна съм с предложения като цигане с въшки
бе вярно, че е сушаво от към някои неща, но щом е за черпене - то може и аз сега, пък ти после ...Remmivs написа:Олекнах значително напоследък, друже, но ми е страшно гот от това, всъщност. Както и да е, щом трябва ще почерпя, разбира се! Суши тази седмица?
Бачкай, бачкаааай!Remmivs написа:Мързелувате ли? Браво! Завиждам, както аз си мога - демек благородно!
А аз се счупвам от работа, егатиму!
Благодаря!
Издевателка!Dark Angel написа:за теб никакво сушиdoktorka написа: е да бе!
то и аз мога да съм добричка...
ама з амен суши няма ,нали? а? а!
за теб баница, реване, гювеч, сирене по шопски, агнешки чревца
Dark Angel написа:за теб никакво сушиdoktorka написа: е да бе!
малей... на първо четене пропуснах едно "р" и ... се опулих какви ги говориш... щото да сбъркаш в бързината "в" с "б" е по-разбираемо...Dark Angel написа:за теб никакво сушиdoktorka написа: е да бе!
ма то няма нищо лошо без р то и с б то...дай да се разберем.ELBI написа:малей... на първо четене пропуснах едно "р" и ... се опулих какви ги говориш... щото да сбъркаш в бързината "в" с "б" е по-разбираемо...Dark Angel написа:за теб никакво сушиdoktorka написа: е да бе!
чревцата не спомагат ли за поява на подагра?