днес някак ми е тъжно

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:Обаче... Дали няма некква такава възможност да имаме мноого пари без мнооооога работа???:lol:

!
Абе, и мен ме глождат такива мисли напоследък. Гледам разни филми (американски) и там почти никой не работи. Ще цитирам пак "откачените" съпруги....Ам'чи освен двама-трима, за които се знае, че работят и какво работят, всички останали герои само се моткат напред назад. Всички си имат къщи, всички си запълват времето като пазаруват или похапват сандвичи, или гледат телевизия, или се грижат за градините си:shock: Е, откъде идват тези пари, питам аз?!:x:mad: Верно има там една, дето нямала здравна осигуровка, ма какво от това. Тук половината народ е в същото положение. Защо никой не ми изглежда в нужда, а ние, дето гърбави сме станали от работа нямаме и 1/3 от показаното.....

Я, докторката да каже, верно ли тази страна (САЩ) е толоооокова приказна:shock:

Сигурно има начин , чаве, сигурно има.....:wink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Re: чааакай!

Мнение от Dark Angel »

doktorka написа: недей да търчиш...
гледай с някое превозно средство...:-*

ама ..без работа..що е зор,а?
лудост някаква!

айде..и аз в понеделник...;)
абе аз с превозното средство най-точно казано излазих полекичка :lol::evil:
как беше - "гражданите се връщат по родните си места" :lol:

а миналото лято не разбрах че е имало лято :shock:излизах сутрин по студ със сако и се прибирах вечер по сако. знаех, че е сезона на потници, бански и къси гащи, но на мен все ми беше студ от недоспиване. ако се случеше да имам време за сандвич на обяд излизах като натрапник някакъв :lol: и на прибежки и с тъмни очила обратно в офиса. мда. съвсем нечовешко беше.

а без работа е ужас някакъв. нека има. ще се борим. три пъти ура 8)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:Обаче... Дали няма некква такава възможност да имаме мноого пари без мнооооога работа???:lol:

!
Абе, и мен ме глождат такива мисли напоследък. Гледам разни филми (американски) и там почти никой не работи. Ще цитирам пак "откачените" съпруги....Ам'чи освен двама-трима, за които се знае, че работят и какво работят, всички останали герои само се моткат напред назад. Всички си имат къщи, всички си запълват времето като пазаруват или похапват сандвичи, или гледат телевизия, или се грижат за градините си:shock: Е, откъде идват тези пари, питам аз?!:x:mad: Верно има там една, дето нямала здравна осигуровка, ма какво от това. Тук половината народ е в същото положение. Защо никой не ми изглежда в нужда, а ние, дето гърбави сме станали от работа нямаме и 1/3 от показаното.....

Я, докторката да каже, верно ли тази страна (САЩ) е толоооокова приказна:shock:

Сигурно има начин , чаве, сигурно има.....:wink:
начи като чета разбирам всъщност колко е вредно гледането на филми

Фриски, освен да си пуснем някой руски филм от следвоенните години /разораването на целините, петилетката в 3, 2, 1 година и други подобни/, за да не се подаваме на разложение :lol:
Публикувай отговор