нещо интересно...L'EUROPEO
нещо интересно...L'EUROPEO
just perfect
аз обичам хубави списания - стария Егоист, MAX, 1doktorka написа:еми,остава да решиш дали си "културно дефицитна" или не и тогава да си го купиш.pocti_bezobidna написа:А, супер!
Колко ще струва?
Малииии! видох инфо е нета! 12 евро?!?!
б@си!
както прочетох-то ще запълва "културния дефицит в Бг"....
защо се изприщвам от "журналистика" -не знам....
ама 12 еуро са ми множко...
ако е вярно това, което пише в линка, 6 пъти в годината по 12 евро не е чак толкова много, ако наистина ще е храна за духаpocti_bezobidna написа:А, супер!
Колко ще струва?
Малииии! видох инфо е нета! 12 евро?!?!
б@си!
радвам се аз на такива новини, този месец за първи път си купих и Амика, видях, че същото фирма го издава, несравними са двете като съдържание, но ми се струва, че амиката е добре списвана, няма нищо общо с Космополитън и прочие гадости...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Досега не съм попаднала на едно "женско" списание, което да ми хареса.latrevw написа: ако е вярно това, което пише в линка, 6 пъти в годината по 12 евро не е чак толкова много, ако наистина ще е храна за духа
радвам се аз на такива новини, този месец за първи път си купих и Амика, видях, че същото фирма го издава, несравними са двете като съдържание, но ми се струва, че амиката е добре списвана, няма нищо общо с Космополитън и прочие гадости...
Много зависи от съдържанието, но предполагам, че списание на 24 кинта ще предизвика шок.
Ще видим:-)
ще струва 8 кинта. L'EUROPEO не е списание в класическия му вид. в него публикуват разкази, части от романи, аналитична журналистика, философия... нещо като нашата МИСЪЛ от времето на кръгът МИСЪЛ... като ПЛАМЪК, ФАКЕЛ...pocti_bezobidna написа:
Досега не съм попаднала на едно "женско" списание, което да ми хареса.
Много зависи от съдържанието, но предполагам, че списание на 24 кинта ще предизвика шок.
just perfect
bead_ написа:ще струва 8 кинта. L'EUROPEO не е списание в класическия му вид. в него публикуват разкази, части от романи, аналитична журналистика, философия... нещо като нашата МИСЪЛ от времето на кръгът МИСЪЛ... като ПЛАМЪК, ФАКЕЛ...pocti_bezobidna написа:
Продадено значи!
- Green Light
нешанъл и плейбой са по-скоро за гледане:winkw:Green Light написа:Бравос, мерасж. Даже пиши и за други списания. Какво четете? Аз сега се квалифицирам в списаниечетене. Ще четем, значи и Еуропео. Досегашният ми избор е Нешенъл географик, Плейбой и Ева.
Тотално отхвърлени са FHM и Космополитен.
За Едно се колебая.
ева - дразни ме, че вплитат рекламата в съдържанието
FHM - тяхното оргиналничене ми идва в повече
космо - тотален кич и възхвала на консуматорското общество
едно - властва познанието над духовността, циници
just perfect
Аз сменям периодично.
1 си ме кефи, макар да имат слаби моменти.
Max е мнооо просташко на моменти, ама си ме кефи
Плейбоя също го харесвам.
FHM не съм го преглеждала.
ЕГО не ми допадна, няма си свой фасон.
Жентълмена дето го пробуват с "Дневник" не е лош, ама не е и нещо особено.
"Ева" викаш от женските? Ща зема да я прегледам.
ПС. Бе, нямам вяра на женски списания и тва е.
1 си ме кефи, макар да имат слаби моменти.
Max е мнооо просташко на моменти, ама си ме кефи
Плейбоя също го харесвам.
FHM не съм го преглеждала.
ЕГО не ми допадна, няма си свой фасон.
Жентълмена дето го пробуват с "Дневник" не е лош, ама не е и нещо особено.
"Ева" викаш от женските? Ща зема да я прегледам.
интересно. Кръгът мисъл е сбор от личности като д-р Кръстев, Пенчо Славейков, Яворов ... Градят/спомагат за европеизирането на култура/литература в БГ. Ако и горното списание е така ще е любопитно.bead_ написа:ще струва 8 кинта. L'EUROPEO не е списание в класическия му вид. в него публикуват разкази, части от романи, аналитична журналистика, философия... нещо като нашата МИСЪЛ от времето на кръгът МИСЪЛ... като ПЛАМЪК, ФАКЕЛ...pocti_bezobidna написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Сещам се че един ден надълго и нашироко обЯсних на Бейби че Космополитен е мъжко списание. В кратце тезата ми е, че когато мъж го чете самочувствието му скача и почва да се чувства супер умен, полов атллет, уникален джентълмен и въобще божествен пич.pocti_bezobidna написа:
Подозирам, че Космо се прави от интелигентни хора.Green Light написа:Сещам се че един ден надълго и нашироко обЯсних на Бейби че Космополитен е мъжко списание. В кратце тезата ми е, че когато мъж го чете самочувствието му скача и почва да се чувства супер умен, полов атллет, уникален джентълмен и въобще божествен пич.pocti_bezobidna написа:
Толкова бездарно, скучно и кретенско нещо не може да оцелее толкова дълго по друг начин...
И ние сме наляли следства в един брой, май пилотния...pocti_bezobidna написа:Щото си имаше аудитория?* написа:Има скрити послания - нещо като 25, 1/3 - ти кадър!pocti_bezobidna написа:Толкова бездарно, скучно и кретенско нещо не може да оцелее толкова дълго по друг начин...![]()
Чалгата как оцеля?
добре де - пълно е с тъпи патки, дето се кефят на Космо:crying:
създават митология около себе си - космо момичето наподобява на ценителя на плейбой, който има колекция от списания... съветват ги психолози според мен. продажбите са психология. иначе за чий ти е да си купуваш списание?!?!?!?!?!? в смисъл - всеки месец?!?!?!?!?!?!?!?pocti_bezobidna написа:Щото си имаше аудитория?* написа:Има скрити послания - нещо като 25, 1/3 - ти кадър!pocti_bezobidna написа:Толкова бездарно, скучно и кретенско нещо не може да оцелее толкова дълго по друг начин...![]()
Чалгата как оцеля?
добре де - пълно е с тъпи патки, дето се кефят на Космо:crying:
just perfect
20%* написа:bead_ написа:иначе за чий ти е да си купуваш списание?!?!?!?!?!? в смисъл - всеки месец?!?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
ТЕма - всяка седмица!
Четеш - фърляш.
Ама има кво да се чете.
сериозно ще се уплаша за теб, ако четеш над 20%
иначе - в камината гори като за световно /ако там го хърляш:winkw:/
just perfect
~ 45-60% Семоаbead_ написа:20%* написа:bead_ написа:иначе за чий ти е да си купуваш списание?!?!?!?!?!? в смисъл - всеки месец?!?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
ТЕма - всяка седмица!
Четеш - фърляш.
Ама има кво да се чете.
= 100 % Чавдарчето, дори препрочита редакционната колегия, дан се е появил някой нов списовач!
уау:shocked:* написа:~ 45-60% Семоаbead_ написа:20%* написа:bead_ написа:иначе за чий ти е да си купуваш списание?!?!?!?!?!? в смисъл - всеки месец?!?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
ТЕма - всяка седмица!
Четеш - фърляш.
Ама има кво да се чете.
= 100 % Чавдарчето, дори препрочита редакционната колегия, дан се е появил някой нов списовач!![]()
![]()
шъ звънна на валерката лично да му кажа кви фенове има, щот знам, че иначе няма да повярва
фемили, вие четете повече от самия ГЛАВЕН. засрамете се.
just perfect
Мани, мани, даже дълго време ги събирах, ама след първата година ... почнах да фърлямbead_ написа: уау:shocked:
шъ звънна на валерката лично да му кажа кви фенове има, щот знам, че иначе няма да повярва
фемили, вие четете повече от самия ГЛАВЕН. засрамете се.
П.П. Да му кажеш, че едно от нещата, които зверски ме кефеше, беше пълната липса на правописни грешки, но в последно време ги улавям в небрежност
П.П.П. А и това с редакционната колегия не е далеч от истината. А иначе как щях да разбера, че "наше" момче е почнало да пише там
- Dark Angel
интересно
ще го купя
четох на Економист първия брой на Лайфстайл \баси как не ме кефи таз дума\ - и българскто и английското издание
бива, ще го купувам пак
а от женските списания ни едно не става - на Амика се надах да е мааалко по-читава ама е същата боза като другите
баси, все едно има човек време да отръшква магазини, бюти салони и т.н. места
скука
женски списания преглеждам на бързо докато съм в бюти салон
ще го купя
четох на Економист първия брой на Лайфстайл \баси как не ме кефи таз дума\ - и българскто и английското издание
бива, ще го купувам пак
а от женските списания ни едно не става - на Амика се надах да е мааалко по-читава ама е същата боза като другите
баси, все едно има човек време да отръшква магазини, бюти салони и т.н. места
скука
женски списания преглеждам на бързо докато съм в бюти салон
- Green Light