Хубуу, ще опитам още веднъж.
vyara написа:
Това е толкова "декларация", колкото и твоето писане тук.
Напротив! Аз не копирам и не "разпространявам" мненията/темите си из целият и-нет, или и-нет не е обществено пространство?!
Послеписът дава ясна предства за какво иде реч, пък и "текста" е напълнил вече по-голямата част от дир-ските клубове посветени на градове.
П.С. Ще се постараем да изпратим този текст до всички медии в България. Надяваме се, че поне някой от тях са истински и ще дадат възможност на текста да стане публично достояние.
Трябва да разбереш едно - че колкото ти си убеден в правотата си и смяташ, че имаш право да я изразяваш, толкова и живеещите там имат.
Да, убеден съм в правотата си, но не съм убеден в тяхната!
Световната тенденция е такава - създаване на нормални и достойни условия за живот и реализация на хората в неравностоино положение. Което ме изстрелва ако не в космоса, то поне едни гърди пред среднокулчани. Тяхното " право е ретрограндно и мирише на фашизъм и мухъл.
Грешка. Те имат много повече право да я защитават тази позиция, защото тях пряко ги касае, а теб не.
Какво ги касае? Гледката!:blink: Айде стига глупости, по тая логика както се обърнах в поста си към Гриин, би трябвало инвалидите и хората с неособенокрасива външност да се днижат в малките часове на денонощието, за да не травмират "нормалните". Пък не е сигурно дали няма да спечелят нещо, например ремонт на пътя, работни места, повишено полицейско присъствие, респективно по-малко ромска престъпност...
Разни хора - разни идеали!
Имам пълното право на мнение и позиция, защото това е проблем засягащ деца от България, а не даречем проблем за закриване на ДГ в същия квартал - тогава моето мнение щеше да е излишно и популистко.