Благодаря!
Питане към IT отдела
Питане към IT отдела
Да препоръчате, ако някой от вас ползва, wireless access point с 802.1Х?
Благодаря!

Благодаря!
- сър Айвънхоу
Re: Питане към IT отдела
Ъ-ъ-ъ-ъ, к'во, к'во?Remmivs написа:Да препоръчате, ако някой от вас ползва, wireless access point с 802.1Х?
Благодаря!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
май за рутер питаМарвин написа:Ъ-ъ-ъ-ъ, к'во, к'во?Remmivs написа:Да препоръчате, ако някой от вас ползва, wireless access point с 802.1Х?
Благодаря!

- сър Айвънхоу
Абе... админски им работи...snowprincess написа:май за рутер питаМарвин написа:Ъ-ъ-ъ-ъ, к'во, к'во?Remmivs написа:Да препоръчате, ако някой от вас ползва, wireless access point с 802.1Х?
Благодаря!
Разни магически руни пише, та реших, че е някаква приложна магия... а то било неква джаджа от комповете...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
http://buffalo-bg.com/product/100
Еквивалент е на e тоя ама е по-евтин, има по-готин дизайн, но имай предвид, че е с една антена.
Ама не е лошо да кажеш крайната цел, че свърших бобеца...
Къстъм фърмуерчета, TTL манипулация, QoS и т.н.Пълна съвместимост с 802.11b и 802.11g безжични продукти на други производители.
Еквивалент е на e тоя ама е по-евтин, има по-готин дизайн, но имай предвид, че е с една антена.
Ама не е лошо да кажеш крайната цел, че свърших бобеца...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
За да не досаждаме с руните
пратих ти кодирано съобщение през сателитния портал
за да го разкодираш въведи най-малкото 30-цифрено просто число
за да го разкодираш въведи най-малкото 30-цифрено просто число
- Житената Питка
- BOFH
моя идея нямам къв е
и кво става
преди седмица смениха всичко и допълнително уредих и опънаха и оптика за дублаж
иначе ползвам антенка малка вече 5-6 години
смесени чувства
още не са изкарали връзката
другата седмица пускат при мен всичко
преди седмица смениха всичко и допълнително уредих и опънаха и оптика за дублаж
иначе ползвам антенка малка вече 5-6 години
смесени чувства
още не са изкарали връзката
другата седмица пускат при мен всичко
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Житената Питка
- BOFH
- Piqndurnik
Аз съм с него (Linksys-а) и съм доволен, ама за цена не съм питал - подарък ми е.Житената Питка написа:...Еквивалент е на e тоя ама е по-евтин, има по-готин дизайн, но имай предвид, че е с една антена...
Колкото до дизайна - не че не ме кефи, но гърба на компютърното бюрце съм го окичил с такиви джвъчки: сплитер, модем, рутер. Много готино свети в тъмното
Наздраве 
Оооо Ремов,
Как ти като един изявлен линуксар си пропуснал да се обзаведиш с такваз играчка?
WRT54GL е моя. Заиграл съм се с Домато линукс (фърмуер). Може да му пуснеш да ти изчислява и циклите на луната (жената).
П.с. Има си команден ред. Ако си фен му прекомпилирай едно Х-че. Но помни, че свободната памет е около 4 меги ;)
Как ти като един изявлен линуксар си пропуснал да се обзаведиш с такваз играчка?
WRT54GL е моя. Заиграл съм се с Домато линукс (фърмуер). Може да му пуснеш да ти изчислява и циклите на луната (жената).
П.с. Има си команден ред. Ако си фен му прекомпилирай едно Х-че. Но помни, че свободната памет е около 4 меги ;)
Memento mori.
Момчета, и аз съм с WRT54GL у дома отдавна, даже и доматито карах известно време и други щурни. Питам за офиса. И най-вече заради security-то - трябва ми точка, която поддържа 802.1X. Досега гледах един линксис (фен съм, пък и цицко нали
), един длинк и един нетгиър. Просто питах ако някой кара такова нещо и има опит за споделяне.
WS2000 на Symbol. За теб е екстра. Ако искаш да менижираш 4 аксес порта. Цена по спомен май беше 900$ . Моя се продава. Мога да ти го покажа в работещ вариант.Remmivs написа:Ми загубих се в сайта им егати. Да не мислиш, че не отворих първо там. Дай ъгъл на ротация! Модел! Бе дай нещо бе!Set написа:Е ги жали дебелите богаташки задници. Купи им цицку.
PS
И добре дошъл/каквототам. Кога ще му гръмнем бе?
http://www.motorola.com/business/v/inde ... 06b00aRCRD
П.с. Велком. Ти що не се обади, като нарами чучура.
Memento mori.
мечокът е разкошен
Малко напомня на пози в час по киланетика или каквото е там...(както ги дават по филми, не съм присъствал да ги гледам...)
или на детските години, като трябваше да минем под ограда или нещо там...
Малко напомня на пози в час по киланетика или каквото е там...(както ги дават по филми, не съм присъствал да ги гледам...)
или на детските години, като трябваше да минем под ограда или нещо там...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.