...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:52, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Защо, Господи...
Не можах да го изчета цялото, но ви поздравявам с това.[unknown] написа:
Защо през пролетта, когато вечер Ти включваш звездите на небето и духаш топъл вятър на Земята, и наоколо е тихо-тихо, ми се иска да плача?
Наташа, 2 клас
Panta rhei...
Re: Защо, Господи...
Ти имаш ли ум или целият се състоиш от душа?
Ами нали съм по цитатите, да кажа пак някоя назубрена мъдрост, айде да се направя на по-умен отколкото съм, което не е трудно, щото никак не съм и да ги направя две -> Nil novum sub sole -> Est quaedam flere voluptas (още Овидий го е забелязълМнемозина написа:Нищо лошо, разбира се.
И аз само констатирам.
- сър Айвънхоу
Присъединявам се към мнението ти!vyara написа:Сега, когато разбрахме колко си умен, ще може ли вече да пишеш на български. Благодаря.Remmivs написа: Est quaedam flere voluptas (още Овидий го е забелязъл)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Да, постигнах своето, нали!vyara написа:Сега, когато разбрахме колко си умен, ще може ли вече да пишеш на български. Благодаря.
Пък Конфуций бил казал - не мога да си го спомня точно, но беше нещо в смисъл на да си признаваш невежеството когато е момента е добродетел, да парадираш с него - горделивост.
Та, Овидий е написал - Има някакво удоволствие в сълзите (плача).
- сър Айвънхоу
Абе, ти що не стана дипломат?Remmivs написа:Да, постигнах своето, нали!![]()
Пък Конфуций бил казал - не мога да си го спомня точно, но беше нещо в смисъл на да си признаваш невежеството когато е момента е добродетел, да парадираш с него - горделивост.
Определено си се изучил да увърташ и извърташ нещата!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:Шшшшшшт, тихо, тихо, тихо. Жена ми трябвало да се омъжи за дипломат, според баба й, понеже била родена за ъ-ъ един вид благороден живот.Марвин написа:Абе, ти що не стана дипломат?
Определено си се изучил да увърташ и извърташ нещата!
И, между другото, не увъртам. Просто съм си такъФ, честно.
Bella Ciao
Bella Ciao
Мда, виж как хубаво звучи, като го пресъздаваш. Излизаш и паметлив, освен другото. Иначе ще си мислим, че правиш копи-пейст според случая и няма да изпъкваш толкова, нда.Remmivs написа: Да, постигнах своето, нали!![]()
Моят топ 20-
Може ли да не умирам, а?
Юля, 1 клас
От кой момент може да се смята човека за възрастен? Когато не се бои от инжекции или когато му харесва Светланка?
Марик, 3 клас
Добре, Христос е страдал заради хората, а заради какво страдат хората?
Гриша, 4 клас
А когато стрелят на Земята, Ти какво, не чуваш ли, Господи?
Валери, 2 клас
Женя, 3 клас
А на другите планети Ти ядосан ли си?
Андрей, 2 клас
Защо отглеждат човека с години, а после хоп — и той вече е мъртъв?
Вася, 2 клас
Защо се страхуваш да се покажеш на хората?
Нема, 4 клас
Кажи ми под секрет, обича ли ме някой?
Анзор, 3 клас
За какво ни следиш?
Филип, 2 клас
Колко са вярващите сред вярващите?
Зоя, 4 клас
Хайде да се уговорим, Господи, аз вярвам в Тебе, Ти — в мене.
Ляля, 2 клас
Научи моите врагове да прощават на своите врагове.
Гера, 4 клас
Ех, ако Ти ме познаваше по-рано. В детската градина. Сега аз малко се изоставих.
Света, 2 клас
А Ти си хитър, отначало позволяваш на човека да съгреши, след това той се разкайва и Ти му прощаваш. Получава се , че Ти винаги си добър. Хитро.
Толик, 4 клас
Пиша Ти от интерната. Интернат — това е място, където изпращат децата заради лошото поведение на родителите.
Ария, 4 клас
Ти си създал човека, Господи, а той е създал Тебе. И още не се знае кой се е справил по-добре.
Борис, 4 клас
Господи, аз знам, че трябва да си подам и другата буза. Е и какво? Подадох я, а Олег като ме фрасна. И ето сега, в класа аз съм страхливец. Благодаря.
Едик, 3 клас
Аз Тебе те уважавам заради вярата ти в човека.
Игор, 3 клас
Родителите - това е нашата болка.
Владик, 1 клас
Може ли да не умирам, а?
Юля, 1 клас
От кой момент може да се смята човека за възрастен? Когато не се бои от инжекции или когато му харесва Светланка?
Марик, 3 клас
Добре, Христос е страдал заради хората, а заради какво страдат хората?
Гриша, 4 клас
А когато стрелят на Земята, Ти какво, не чуваш ли, Господи?
Валери, 2 клас
Женя, 3 клас
А на другите планети Ти ядосан ли си?
Андрей, 2 клас
Защо отглеждат човека с години, а после хоп — и той вече е мъртъв?
Вася, 2 клас
Защо се страхуваш да се покажеш на хората?
Нема, 4 клас
Кажи ми под секрет, обича ли ме някой?
Анзор, 3 клас
За какво ни следиш?
Филип, 2 клас
Колко са вярващите сред вярващите?
Зоя, 4 клас
Хайде да се уговорим, Господи, аз вярвам в Тебе, Ти — в мене.
Ляля, 2 клас
Научи моите врагове да прощават на своите врагове.
Гера, 4 клас
Ех, ако Ти ме познаваше по-рано. В детската градина. Сега аз малко се изоставих.
Света, 2 клас
А Ти си хитър, отначало позволяваш на човека да съгреши, след това той се разкайва и Ти му прощаваш. Получава се , че Ти винаги си добър. Хитро.
Толик, 4 клас
Пиша Ти от интерната. Интернат — това е място, където изпращат децата заради лошото поведение на родителите.
Ария, 4 клас
Ти си създал човека, Господи, а той е създал Тебе. И още не се знае кой се е справил по-добре.
Борис, 4 клас
Господи, аз знам, че трябва да си подам и другата буза. Е и какво? Подадох я, а Олег като ме фрасна. И ето сега, в класа аз съм страхливец. Благодаря.
Едик, 3 клас
Аз Тебе те уважавам заради вярата ти в човека.
Игор, 3 клас
Родителите - това е нашата болка.
Владик, 1 клас
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!