към гостите в този форум
- Dark Angel
- Dark Angel
Е - не може кючека само по ботуши...Remmivs написа:значи, последно, само по ботуши, нали така
трябват си малко пайети, малко було ...
ама проблемът на тези - за езда - имат шпори и ... малей, ако се ядоса нещо ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
след като знам за тези двамата нали се сещаш че идва времето и на останалитеАмаранта написа:За да се знае...Quid написа:
ти защо питаш?:blum::-)
има хиляди начини да ги докопам
а факта че упорито се занимавам с тва означава че няма мърдане просто
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
с тоя речник на улицата те очаква някой шамарvyara написа:Альоу, момкоу! Логнах се специално да ти кажа майната ти. Щото на работа така са ми послали, че форума постоянно ме изплюва и няма да се логвам постоянно я! Глей си работата.Quid написа: алоооу душици благи
аз кво ви казах на вас бре
единият гостенин знае добре за квоооо стааа дума:-)Амаранта написа:Ама ти верно ли ги търсиш, за какво са ти.Quid написа:
след като знам за тези двамата нали се сещаш че идва времето и на останалите
има хиляди начини да ги докопам
а факта че упорито се занимавам с тва означава че няма мърдане просто
неvyara написа:Явно подозираш някого. Що не се разбереш конкретно с него. Само ти правя услуга, като ти казвам, че в определен момент единия съм била аз.Quid написа: единият гостенин знае добре за квоооо стааа дума:-)
Мен "гостите" никога не са ме притеснявали.
по простичко е
знам си го
познавам си го
е мен ме притесняват и не го крия:-)
аз не бързамRemmivs написа:Куидус, братле, требе ли ти помощ у агитацията или сам ке ги тепеш, воеводо?
Няма гости. Да не си го и мислят. Анонимност ли?! Ха! Това е един сапунен мехур, винаги съм ви/им го казвал.
бавничко ще ги изкарам:-)
неееее по сладко е сам
- snowprincess
ко ти става, беQuid написа:аз не бързамRemmivs написа:Куидус, братле, требе ли ти помощ у агитацията или сам ке ги тепеш, воеводо?
Няма гости. Да не си го и мислят. Анонимност ли?! Ха! Това е един сапунен мехур, винаги съм ви/им го казвал.
бавничко ще ги изкарам:-)
неееее по сладко е сам
ква е тая параноя
някой познат ли мислиш, че те дебне
дори да те четат - голяма работа, ти дори не си позволяваш да флиртуваш, чист си като момина сълза:blum: