За или против?

Все същите
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

* написа:
Аз за Фън-шуй Ви питАх!
"Много важно е разположението на леглото ви – главата трябва да сочи на изток –защото от изток идва енергията, която ви зарежда с позитивна енергия. Добре е в спалнята да не държите „производствени уреди” т.ест. в спалнята ви да има само легло –гардероби с дрехи и огледала –може и дамската ви тоалетка, но никакви компютри, телевизори, книги и.тн. неща, които ви напомнят за работното ви място –запомнете, че спалнята е място за почивка и съсредоточаване върху себе си! Не пълнете спалнята си с вещи –оставете си повече свободно пространство. За предпочитане е стените ви да са в бяло, светло зелено, светло кафяво или небесно синьо-тези цветове отпускат. Червеното невротизира и предизвиква агресия."

ние имаме телевизор в спалнята
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
* написа:
Аз за Фън-шуй Ви питАх!
"Много важно е разположението на леглото ви – главата трябва да сочи на изток –защото от изток идва енергията, която ви зарежда с позитивна енергия. Добре е в спалнята да не държите „производствени уреди” т.ест. в спалнята ви да има само легло –гардероби с дрехи и огледала –може и дамската ви тоалетка, но никакви компютри, телевизори, книги и.тн. неща, които ви напомнят за работното ви място –запомнете, че спалнята е място за почивка и съсредоточаване върху себе си! Не пълнете спалнята си с вещи –оставете си повече свободно пространство. За предпочитане е стените ви да са в бяло, светло зелено, светло кафяво или небесно синьо-тези цветове отпускат. Червеното невротизира и предизвиква агресия."

Брей! Ние всичко сме изпълнили. Даже главите ни са изток, невероятно.

П.П. Само един шкаф с боклуци трябва да изхвърлим
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
snowprincess написа:
* написа:
Аз за Фън-шуй Ви питАх!

Брей! Ние всичко сме изпълнили. Даже главите ни са изток, невероятно.

П.П. Само един шкаф с боклуци трябва да изхвърлим
а при нас е само небесно синия цвят на стените, значи сме поставили началото
остана да завъртим леглото и да махнем тивито
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

а ние с тъмно лилявата стена се отдаваме на ъъъ....
не е подходящо начи....
хм, нищо де
поне си нямаме ТВ-та из къщата и това компенсира :-)
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

Dark Angel написа:а ние с тъмно лилявата стена се отдаваме на ъъъ....
не е подходящо начи....
хм, нищо де
поне си нямаме ТВ-та из къщата и това компенсира :-)
Може да се сложиш главата на Изток, примерно.

А краката в коя посока трябва да бъдат?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Трябват ти два. Или поне две дистанционни.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Пипи написа: Може да се сложиш главата на Изток, примерно.

А краката в коя посока трябва да бъдат?
Изток значи под радиатора
тц, не ме кефи - ще ми се стопи съвсем мозъка :rotfl24:

или лятото ще съм на изток, зимата на запад
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

snowprincess написа:
"Много важно е разположението на леглото ви – главата трябва да сочи на изток –защото от изток идва енергията, която ви зарежда с позитивна енергия.
...

ние имаме телевизор в спалнята[/quote]

Уфф, принцесо, ако го спазвам това, леглото ни трябва да е по диагонал на стаята.

А тв-то си е необходимост в спалнята, според мен де. И не само заради розовите канали ...
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

snowprincess написа: Добре е в спалнята да не държите „производствени уреди” т.ест. в спалнята ви да има само легло –гардероби с дрехи и огледала –може и дамската ви тоалетка, но никакви компютри, телевизори, книги и.тн. неща, които ви напомнят за работното ви място ....
Което ми напомня, че е крайно време да си сложа ТВ в офиса, мда, нали телевизора е сред напомнящите за работното място "производствени уреди".:lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Моят телевизор е обърнат на юг, а компа - на север. Та тяхното разположение се фън-шуйва с анти-позиция...

бе чувствам си се гот и няма да въртя мебели и т.н.

наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
jazz

Re: За или против?

Мнение от jazz »

* написа:Кат рекламен агент на 'онтрацептиви съм! :rotfl24:
точно ти ли
я кажи коя за да не ги ползваме :lol:
Аватар
4avdar4e

Re: За или против?

Мнение от 4avdar4e »

zmeu™ написа:
* написа:Кат рекламен агент на 'онтрацептиви съм! :rotfl24:
точно ти ли
я кажи коя за да не ги ползваме :lol:
Чекай аз да ти обЯсня: тук по ТВ-то тече една реклама на една мома с маргаритка, която къса листчетата и се пита: ще ми дойде, няма да ми дойде :rotfl24: И... реклама..

А иначе ти с нашия "цикъл" на 7-8 години немой се бъзикаш :grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Quid написа:
4avdar4e написа:
Quid написа: a си представи ако се изправиш в спалнята и започнеш да подскачаш и с главата прасеш тва огледало
Че ти не ли надхвърлил малко възрастта, когато се скача по леглото?!?:blink:
Или това е някаква специална техника :rotfl24:
:rotfl24:
по смешен въпрос не ми е задаван у последните 50 години:rotfl24:

луд за връзване, ееееееееееееей

:grin::lol::lol::lol:

/аплаузи мощни и голямо наздраве/
:lol::lol::lol:
Публикувай отговор