Днес установих, че като звъннеш в седем и половина сутринта на Заговезни да искаш прошка, автоматично си осигуряваш нещо, за което да ти простят.
Прощавайте,
Прощавайте,
моля. 
Днес установих, че като звъннеш в седем и половина сутринта на Заговезни да искаш прошка, автоматично си осигуряваш нещо, за което да ти простят.
Panta rhei...
Re: Прощавайте,
Трябаше да пробваш в 5:45!Мнемозина написа:моля.
П.П. За куо да ти прощаваме?
Успах се.Звеневия написа:Трябаше да пробваш в 5:45!Мнемозина написа:моля.
Днес установих, че като звъннеш в седем и половина сутринта на Заговезни да искаш прошка, автоматично си осигуряваш нещо, за което да ти простят.![]()
П.П. За куо да ти прощаваме?
П.П. Все ще се намери за какво при добро желание.
Panta rhei...
Простено да ти е, че си се успала!Мнемозина написа:Успах се.
П.П. Все ще се намери за какво при добро желание.
Догодина да си поръчаш събуждане и по телефона!
Или да си родиш жив будилник!
Благодаря!Звеневия написа:
Простено да ти е, че си се успала!
Догодина да си поръчаш събуждане и по телефона!![]()
Или да си родиш жив будилник!
Първото е по-вероятно.
Panta rhei...
Е, кво е ся тва с прошките, а? Аз не го разбирам. Много е загубено. Ми, като искаш да прощаваш и да бъдеш простен, трябва ли определен ден да чакаш за това...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И ся чета- "На Сирни Заговезни прошка си вземат по-млади от по-стари, деца от родители..."
Тва някаква демагогия- що младите от старите да искат прошка и децата от родителите? Дъртите не грешат ли?..
Тва някаква демагогия- що младите от старите да искат прошка и децата от родителите? Дъртите не грешат ли?..

Май да.[unknown] написа:...трябва ли определен ден да чакаш за
това...
При липса на телефон, НЕТ, ток...
Все пак това са традиции от преди ~ 150 години...
Пи ли кафЕ?[unknown] написа:И ся чета- "На Сирни Заговезни прошка си вземат по-млади от по-стари, деца от родители..."
[unknown] написа:Дъртите не грешат ли?..
... ти от кои си?
Пих.Звеневия написа:
Пи ли кафЕ?
Ама пак ми е чоглаво.

Спокойно де, ще ти простим, че не го разбираш.[unknown] написа:Е, кво е ся тва с прошките, а? Аз не го разбирам. Много е загубено. Ми, като искаш да прощаваш и да бъдеш простен, трябва ли определен ден да чакаш за това...
Доста сме го говорили това.
В другите дни искането на прошка става някак без думи в повечето случаи. Докато на днешния ден има някакъв повод това да бъде изречено.
Дори и малко на шега - но го казваш (днес със свекърва ми се разбрахме, че дотук сме на чисто и от утре почваме на нова сметка
Panta rhei...
От добритеЗвеневия написа:[unknown] написа:Дъртите не грешат ли?..
... ти от кои си?

Защото това идва от патриархалното общество.[unknown] написа:И ся чета- "На Сирни Заговезни прошка си вземат по-млади от по-стари, деца от родители..."
Обаче не е само по-млади от по-стари, младите искат първи прошка. А отговорът е "простено да ти е, прощавай и ти."
Panta rhei...
Мож да ми звънннеш, шти прочета хороскоп, виц и прогноза за тото![unknown] написа:Пих.Звеневия написа:
Пи ли кафЕ?
Ама пак ми е чоглаво.
(само срещу 15 импулса на минута)
Я...
Само да кажа: не съм виновна аз, на Незнайния не съм му звънила в седем и половина.Звеневия написа:Мож да ми звънннеш, шти прочета хороскоп, виц и прогноза за тото![unknown] написа:Пих.Звеневия написа:
Пи ли кафЕ?
Ама пак ми е чоглаво.
(само срещу 15 импулса на минута)
![]()
![]()
![]()
Я...
Panta rhei...
Е, аз пък мразя некви готови отговори. Като онова по великден- "Христос воскресе" "Воистина воскресе" Бля....Мнемозина написа:А отговорът е "простено да ти е, прощавай и ти."

Я наистина легни да си доспиш.[unknown] написа:Е, аз пък мразя некви готови отговори. Като онова по великден- "Христос воскресе" "Воистина воскресе" Бля....Мнемозина написа:А отговорът е "простено да ти е, прощавай и ти."
Panta rhei...
ТИ па си се с гъзА нагоре![unknown] написа:Е, аз пък мразя некви готови отговори. Като онова по великден- "Христос воскресе" "Воистина воскресе" Бля....Мнемозина написа:А отговорът е "простено да ти е, прощавай и ти."
Е, не винаги.Звеневия написа:
ТИ па си се с гъзА нагоре!

- сър Айвънхоу
Добре, че не съм ти давал номвра на ГСМ-то си...Мнемозина написа:моля.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мда. И аз мисля, че моите родители на мен трябва да ми искат прошка, а не аз на тях. От друга страна, първите хора, на които на мен ми се иска да поискам прошка, са децата ми, защото те виждат най-лошото от мен (макар и наред с най-хубавото) и много често се чувствам виновна пред тях. Но им се извинявам най-редовно, така че... Вчера и на мъжа си казах, като се обади да ме поздрави с празника, че съжалявам, че ме търпи такава. С това горе-долу се изчерпват хората, към които съм грешала редовно. Сега остава и вас да помоля да ме потърпите още малко такава вкисната и ужасна и обещавам да се поправя. Защото какъв е смисълът да искаш прошка, щом после ще правиш пак същото.[unknown] написа:И ся чета- "На Сирни Заговезни прошка си вземат по-млади от по-стари, деца от родители..."
Един вид генератор на нов вид енергия...vyara написа:... какъв е смисълът да искаш прошка, щом после ще правиш пак същото.
пп Шо си кисело-сладко-нервна?
Аз ако знаех... В депресия съм нещо. Дано да е от сезона на депресиите и да ми мине. Иначе ще трябва да отида на психиатър вече.Звеневия написа: пп Шо си кисело-сладко-нервна?
ПО-ЕФТИНО е да одиш на козметик/масажист/фризьор/джигУлоvyara написа: Иначе ще трябва да отида на психиатър вече.
май, и по-еффффффективно!
Аз ако трябва да отида на такъв, яката ще се потисна, бе човек.Звеневия написа:/джигУло
Може и то да доде! Споко!vyara написа:Аз ако трябва да отида на такъв
Споко!! Там е работата, че изобщо не мога да съм споко с тези мисли.Звеневия написа: Може и то да доде! Споко!
Баси човека. Хич не ми помагаш.
Да.Марвин написа:Добре, че не съм ти давал номвра на ГСМ-то си...Мнемозина написа:моля.
Много внимавай да не ми го дадеш.
Panta rhei...
С прошката показваш, че не би искала да правиш същото.vyara написа: Сега остава и вас да помоля да ме потърпите още малко такава вкисната и ужасна и обещавам да се поправя. Защото какъв е смисълът да искаш прошка, щом после ще правиш пак същото.
Пък ако успееш и да спреш - още по-добре.
Какво ви затресе тук...
Panta rhei...
Тук плачем за м*дератор!Мнемозина написа:Какво ви затресе тук...
Той какво прави?Звеневия написа:Тук плачем за м*дератор!Мнемозина написа:Какво ви затресе тук...
Panta rhei...
Ми и аз да кажа, че не спазвам тази традиция.
Като има тема, що да не си кажа.
Не, че ми пречи да ви поискам прошка или извинение, не ми е трудно да искам прошка особено, когато съм сигурна, че съм се издънила и държа да ме опрости този спрямо, когото съм съгрешила.
За това как аз прощавам съм споделяла вече, затова няма да се повтарям.
Но ако точно днес поискам прошка от някого и той ми каже, че ми прощава, няма да му повярвам.
ПП Разбрах, че днес по традиция се прави баница и точно тази традиция мисля да я спазя.
Като има тема, що да не си кажа.
Не, че ми пречи да ви поискам прошка или извинение, не ми е трудно да искам прошка особено, когато съм сигурна, че съм се издънила и държа да ме опрости този спрямо, когото съм съгрешила.
За това как аз прощавам съм споделяла вече, затова няма да се повтарям.
Но ако точно днес поискам прошка от някого и той ми каже, че ми прощава, няма да му повярвам.
ПП Разбрах, че днес по традиция се прави баница и точно тази традиция мисля да я спазя.
И Д В А М !!!esti написа:ПП Разбрах, че днес по традиция се прави баница и точно тази традиция мисля да я спазя.
да ми искаш/даваш прошка или да ми ядеш баницата идваш?Звеневия написа:И Д В А М !!!esti написа:ПП Разбрах, че днес по традиция се прави баница и точно тази традиция мисля да я спазя.
Ами ти днес прошка не даваш, значи остава баницата.esti написа:да ми искаш/даваш прошка или да ми ядеш баницата идваш?Звеневия написа:И Д В А М !!!esti написа:ПП Разбрах, че днес по традиция се прави баница и точно тази традиция мисля да я спазя.
Panta rhei...
Напротив - давам.Мнемозина написа:
Ами ти днес прошка не даваш, значи остава баницата.
По всяко време.
Но точно днес не искам прошки, защото няма да съм сигурна, че не са само, заради традицията.
Виж баници не по всяко време съм склонна да давам.
- сър Айвънхоу
Аз съм мнооого фнимателен!!!Мнемозина написа:Да.Марвин написа:Добре, че не съм ти давал номвра на ГСМ-то си...Мнемозина написа:моля.
Много внимавай да не ми го дадеш.
Наблюдавам и виждам аз какви ги злоупотребяваш с връзките си!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao