От преди малко.
Да се похваля и аз:
Re: Да се похваля и аз:
Честито!Мнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Първи, втори? Как се казва?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ЧеситоМнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Жив и Здрав
да не е някъде наблизо до нас:-)
Последно промяна от Kent на 09.03.08, 19:22, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Съвсем първи.[unknown] написа:Честито!Мнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Първи, втори? Как се казва?
Благодаря!
Panta rhei...
Наблизо до вас е, да.Кент написа:ЧеситоМнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Жив и Здрав
да не е някъде наблизо до нас:-)
И на теб благодаря, и вие да сте живи и здрави.
Panta rhei...
Честито лелче! 
Вече можеш да си отмъщаваш ако са ти разглезили децата навремето.
Живи и здрави да сте всички!
ПП От няколко дни си мисля...и смятам......егати телепатията, егати чудото.
Благодаря!esti написа:Честито лелче!
![]()
Ще им дам гратисен период от няколко месеца и после...
Вчера бях сигурна, че ще е днес. Не знам защо датата нещо ми прикова вниманието...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Да ви е жив и здрав и вие около него!
И много да ви радва!
И много да ви радва!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мнемозина написа:Вчера бях сигурна, че ще е днес.
А утре,..
ще си сигурна, че е било вчера!
Много здрав, буден (в умерени рамки,.. поне в началото) и усмихнат!
За родителите ти ще се погрижиш, да празнуват по-често, лельоуууу!
И дай адрес да пращаме бебешинските мълчугански парцалки, докато са още уханни на прясно изпрано...
Ооооо, лельо, айде честито! Да е живо и здраво чисто новото бебе, и майка му, че и татко му (нема начин, налага сеМнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Благодаря!Марвин написа:Да ви е жив и здрав и вие около него!
И много да ви радва!
Panta rhei...
Абе ти що ми вадиш думите от контекста, а!Звеневия написа:Мнемозина написа:Вчера бях сигурна, че ще е днес.![]()
![]()
![]()
А утре,..
ще си сигурна, че е било вчера!
Много здрав, буден (в умерени рамки,.. поне в началото) и усмихнат!
За родителите ти ще се погрижиш, да празнуват по-често, лельоуууу!
И дай адрес да пращаме бебешинските мълчугански парцалки, докато са още уханни на прясно изпрано...
Утре съвсем ще съм сигурна, че е било вчера, ама и вчера бях сигурна, че ще е днес.
Е, не бях сигурна, обаче имах едно предчувствствствие.
Родителите са едни такива самопразнуващи и хич нямат нужда от моите грижи.
Благодаря и на теб!
Panta rhei...
4avdar4e написа:Ооооо, лельо, айде честито! Да е живо и здраво чисто новото бебе, и майка му, че и татко му (нема начин, налага сеМнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.), а на баба му - яко и д**
Благодаря!
Panta rhei...
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жива и здрава да ти е малката рибка:-)Мнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
Много здраве, късмет и дълъг живот му желая, а на леля-да го слуша и да му купува много подаръци

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз пък тъкмо се питах дали е на сестра ти или от мъжова страна. Да се оправя бързо сестричката, а бебока да е жив и здрав, много да яде и да пълни памперсите. А щом е роден в неделя, трябва да е късметлия, поне така съм чувала.Мнемозина написа:Ще предам цветята и памперсовата торта на новородената майка - да ми е жива и здрава сестричката, поизмъчи се вчера, милата. Но пък за хубаво...
Благодаря ви на всички!
- Green Light
Лелите(и чичовците, де) имат привилегията да виждат малките гадини само когато са измити, вчесани, лъснати, в добро настроение и готови за парад. Затова си въобразяват, че техните именно племенници са уникално велики. Племенниците, по подобни причини страдат от същата заблуда. Затова, от собствен опит говоря, двете заблудени души, погрешка, но много силно се обичат.
Честит племенник, мадам!
Честит племенник, мадам!
vyara написа: Аз пък тъкмо се питах дали е на сестра ти или от мъжова страна. Да се оправя бързо сестричката, а бебока да е жив и здрав, много да яде и да пълни памперсите. А щом е роден в неделя, трябва да е късметлия, поне така съм чувала.
Дай, Боже!
Да, това беше от една приказка - "... и щедър към родените в неделя". Обаче коя беше точно, убий ме, не мога да се сетя.
Panta rhei...
О, няма нужда да са заблудени. Може и да са прави. И всъщност са, от своята си гледна точка.Green Light написа:Лелите(и чичовците, де) имат привилегията да виждат малките гадини само когато са измити, вчесани, лъснати, в добро настроение и готови за парад. Затова си въобразяват, че техните именно племенници са уникално велики. Племенниците, по подобни причини страдат от същата заблуда. Затова, от собствен опит говоря, двете заблудени души, погрешка, но много силно се обичат.
Честит племенник, мадам!
Благодаря.
Panta rhei...
- Green Light
Ееее Вилхелм Хауф Каменно сърце за каменаря Петер ъъъ Някой си. Вълшебнико от еловия лес, от векове живееш и до днес. Богат си ти в леса си безпределен и щедър към родените в неделя.Мнемозина написа:vyara написа: Аз пък тъкмо се питах дали е на сестра ти или от мъжова страна. Да се оправя бързо сестричката, а бебока да е жив и здрав, много да яде и да пълни памперсите. А щом е роден в неделя, трябва да е късметлия, поне така съм чувала.
Дай, Боже!
Да, това беше от една приказка - "... и щедър към родените в неделя". Обаче коя беше точно, убий ме, не мога да се сетя.
Хубава приказка.Green Light написа:Ееее Вилхелм Хауф Каменно сърце за каменаря Петер ъъъ Някой си. Вълшебнико от еловия лес, от векове живееш и до днес. Богат си ти в леса си безпределен и щедър към родените в неделя.Мнемозина написа:vyara написа: Аз пък тъкмо се питах дали е на сестра ти или от мъжова страна. Да се оправя бързо сестричката, а бебока да е жив и здрав, много да яде и да пълни памперсите. А щом е роден в неделя, трябва да е късметлия, поне така съм чувала.
Дай, Боже!
Да внимава човек какво си пожелава - току виж се сбъднало :)
- Piqndurnik
честито за малкото момченце....Мнемозина написа:Имам си племенник.
От преди малко.
да е жив и здрав ,а ти лельо,се готви....да играеш на конче...например:winkw:
- snowprincess

Честито да ти е!