Пък Феста
Пък Феста
... си има нова шапка (досега видях три различни варианта) и нов валс...
София филм фестАмаранта написа:Нищо не сФанах...
Бък Безобидната (почти) е голям фен.. Ама нищо не казва тия дни, сигур всеки ден е на кино
Така де, да не си в неведение
Че и по два пъти на ден :)4avdar4e написа: ... сигур всеки ден е на кино![]()
Хе, хе, мога да взема разстоянието Дом на киното-"Люмиер" за 10-12мин. пеш.
Още на 6ти бяха изкупили всички билети за "Катин", кога успяха, мамка им!
Има хубава панорама на Фатик Акин
"Амбалаж" си струва
и руската програма е силна както винаги
и за поредна година искам да мога да съм на две места едновременно -
никой не ме пита като реди програмата
- на Вайда вече го виждам през крив макарон!
- сър Айвънхоу
Аз успях да се уредя само с покана на "А днес накъде?" на бай Рангел...pocti_bezobidna написа:Че и по два пъти на ден :)4avdar4e написа: ... сигур всеки ден е на кино![]()
Хе, хе, мога да взема разстоянието Дом на киното-"Люмиер" за 10-12мин. пеш.
Още на 6ти бяха изкупили всички билети за "Катин", кога успяха, мамка им!
Има хубава панорама на Фатик Акин
"Амбалаж" си струва
и руската програма е силна както винаги
и за поредна година искам да мога да съм на две места едновременно -
никой не ме пита като реди програмата, знам си, че ще изтърва нещо
![]()
- на Вайда вече го виждам през крив макарон!
А колегата се докопа до поканата за "12" на Михалков... Успя и на коктейла да отиде... Поговорили си дори с Никита...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами аз гледам да видя основно нещата, които са само за Феста, Рангел го оставих за по-нататък.Марвин написа: Аз успях да се уредя само с покана на "А днес накъде?" на бай Рангел...
А колегата се докопа до поканата за "12" на Михалков... Успя и на коктейла да отиде... Поговорили си дори с Никита...
как е? бива ли?
От срещата с Михалков съм възмутена до дъното на душата си, защото трябваше да се плати отделно за филма и отделно за честта 40мин. да слушаш панславистките му идеи. Това не е било никога до сега за никой от гостуващите режисьори - дори за безценния му брат, който казват бил капризен като холивудска примадона.
"12" е прекрасен (нищо общо с недоразумението наречено "Сибирски бръснар"), само дето финала малко прецаква работата, ама карай - преглъща се.
Не е за телевизор обаче.
- сър Айвънхоу
Ако ти е харесал "А сега накъде?", ще ти хареса и този... Типичен филм на бай Рангел... (какот каза колегата - филм за разбирачи)pocti_bezobidna написа:Ами аз гледам да видя основно нещата, които са само за Феста, Рангел го оставих за по-нататък.
как е? бива ли?
"12" е прекрасен (нищо общо с недоразумението наречено "Сибирски бръснар"), само дето финала малко прецаква работата, ама карай - преглъща се.
Не е за телевизор обаче.
"12" наистина е прекрасен. Според мен е надскочил оригинала. Финалът е едно "намигвне"... т.е. хареса ми...
Bella Ciao
Bella Ciao
бе на мен ми седи малко попришит... Малко поамериканчен - тип, очаквайта продължение...Марвин написа:Ако ти е харесал "А сега накъде?", ще ти хареса и този... Типичен филм на бай Рангел... (какот каза колегата - филм за разбирачи)pocti_bezobidna написа:Ами аз гледам да видя основно нещата, които са само за Феста, Рангел го оставих за по-нататък.
как е? бива ли?
Не е за телевизор обаче.
"12" наистина е прекрасен. Според мен е надскочил оригинала. Финалът е едно "намигвне"... т.е. хареса ми...
Той снимча пича пордължение на "Изпепелени от слънцето"
и от къв зор това?! филма си е цял, завършен, какво повече има да се добави?
Изперкал е нещо Никита, и ми е криво заради това, ама какво да се прави....
нежен и усмихнат филм, с мъничко тъга4avdar4e написа:Тъй, тъй, видях, че е на Сверак (-ови) и анотацията звучи много добре, ще се търси..pocti_bezobidna написа: Почни с "Амбалаж"
а, ето ти още за дърпане (това любимо като Менцел направо!):
Тук
и тук
Последно промяна от annonymus на 11.03.08, 13:10, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Тъй, де! Това да не му е гсм!pocti_bezobidna написа:Е, от 2008 нема.Quid написа:2005-та?
от 2008 нещо няма ли?:-)
Bella Ciao
Bella Ciao
кво тъй като не е тъй ами е онъй:blum:Марвин написа:Тъй, де! Това да не му е гсм!pocti_bezobidna написа:Е, от 2008 нема.Quid написа:2005-та?
от 2008 нещо няма ли?:-)
не се радвай на чуждата мъка и нещастие бре
щото по после нали
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Благодаря!pocti_bezobidna написа: нежен и усмихнат филм, с мъничко тъга![]()
Точно такъв е. А на места е безобразно смешен, направо се захласвах и свалях слушалките да преразказвам и разигравам гегове и лафове (много интересно ми е някои нещица как ли са ги превели
В най-добрите чешки традиции
П.П. Една забавна подробност: периодически се появяваше надпис "Вътрешно копие за Министерство на културата на Република Чехия. Забранено разпространението". ВидЕ ли ся, кви сме кОлтурни
П.П.П. Тия дни организирВам дирене на другите филми, а ти не спирай, давай препоръки, нали сме си от един дол