Цъкинг тукинг
Зодиите пак отново
Re: Зодиите пак отново
много постно, предлагам днескашния му по разчупен вариант
Жена ми
Что можно сказать о знаке, когда за меня все уже сказала сухая наука? Дева - самый, сука, жестокий и бесчеловечный знак зодиака. По данным международной статистики больше всего маньяков-психопатов произрастает как раз из Дев. Эта сука способна ласково улыбаться тебе, а в голове рисовать упоительную картину твоих кишок, привязанных к люстре. Выдам вам тайну - все маленькие Девы в децтве планируют стать Чорными Властелинами Планеты, а когды вырастают и понимают, что въебали, становятся просто бессердечными монстроидами и отравляют своей педантичностью и любовью к закону и порядку (а корни, понятно, еще из сопляческих желаний зохавать Вселенную) существование буквально каждому, кому повезет жить с Девой на одной территории. Жена-Дева - это та тетка, которая заправляет тебе кровать, когда ты в три часа ночи встаешь поссать. Мужчина-Дева - самый страшный учитель математики, какого вы можете себе вообразить. Контрол-фрики, конечно же. Трахается по расписанию, потому что во всем должен быть порядок. Причин своих поступков никому не объясняет, виной тому - опять-таки вынесенная из децтва мания величия. Впрочем, может впасть и в другую крайность - ни в грош себя не ставить и вообще, сука, каждодневно изображать из себя жертву и агнца, чем и заябывает окружающих до страшного. Вообще, кстати, любит сыграть на нервах близких и начать страдать на публику, причем, гадина, сама обычно верит в свои страдания, отчего начинает болеть и чахнуть. В быту полезна, потому что знает и умеет множество всяких кунштюков (выучила пока планировала стать Чорным Властелином). Вообще жить с ней можно, если тотально абстрагироваться и убрать из дома оружие.
АЗ
Особые приметы - всем, ну абсолютно каждой падле нравится, как пресловутый червонец. По части попиздеть составляет достойную конкуренцию Близнецам, общаться, даже в незнакомой компании рвется, как моряк дальнего плаванья в квартал красных фонарей. Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшим, причем именно этим и завораживает. Лехкай флер ебанутости придает Водолеям необъяснимое очарование, которое притягивает к ним глупеньких восторженных фоннатов. Даже если в жизни Водолея все идет через жопу, умудряется раздавать окружающим советы, которые, сука, работают. При всей видимой и осязаемой пушыстости и пиздастости потенциально - великий преступник. Всегда аферист, пусть только в мечтах. Не существует Водолея без уголовщины в темном прошлом, закон нарушает совершенно без угрызений совести и даже, не побоюсь этого слова, с наслаждением. При этом, сука, отлично понимает, в отличие от тех же Близнецов, что поступает некошерно, но клал на это. Внешне похожи на помесь Безумного Шляпника с Мэрилин Монро.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Кент написа:Жена-Дева - это.....
ми сладки сме кво....
ми да, с водолеите/нас/ сте като бивис и бъдхед:rotfl24:esti написа:Кент написа:Жена-Дева - это.....
ми сладки сме кво....
Последно промяна от Kent на 12.03.08, 18:15, променено общо 1 път.
esti написа:Кент написа:Жена-Дева - это.....
ми сладки сме кво....
най-сладките
на мен ми идва да ги изпозастрелям, па другите - не можем ги мислим въобще
Ти пък.Semiramis написа:
най-сладките
Ела стреляй раци.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ти пък.Semiramis написа:
най-сладките
Ела стреляй раци.
мръвката - малко
мисля да стрелям по нещо по-едро
може и два броя
забраих да уточня, че който ме познава лично мене и жената4avdar4e написа:Gaspode написа: Цъкинг тукинг:rotfl24::rotfl24:
П.П. Превеждай си сам тоя зверски жаргон
ше подтвърди гореописаното
Излишен разход на патрони е тва - раците се самозастрелват обикновено.Мнемозина написа:
Ти пък.
Ела стреляй раци.
Видя ли вече бебо ма лельо?
ейййй мъка голяма сте ми.Кент написа:
ми да, с водолеите/нас/ сте като бивис и бъдхед:rotfl24:
тва водолеи, близнаци, везни....кошмар.
да ама сме обичливиesti написа:ейййй мъка голяма сте ми.Кент написа:
ми да, с водолеите/нас/ сте като бивис и бъдхед:rotfl24:
тва водолеи, близнаци, везни....кошмар.
много дори
от много глава не боли:blum:
Последно промяна от Kent на 12.03.08, 18:32, променено общо 1 път.
Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшимКент написа: забраих да уточня, че който ме познава лично мене и жената
ше подтвърди гореописаното
П.П. Мнооооого готини неща има, няма да цитирам мойта си зодия
Що, бе, такива сме милички, добрички и любвеобилничкиesti написа:везни....кошмар.
да бе, аз не казвам, че сте лоши или необичливи - сакън!Кент написа:
да ама сме обичливи
много дори
от много глома не боли:blum:
просто на различни езици си говорим с вас и затова често не се разбираме.
иначе сте ми слабост.
виж ся, лично аз от всички изброени имам само с везните някакъв успех в комуникацията.4avdar4e написа:Що, бе, такива сме милички, добрички и любвеобилничкиesti написа:везни....кошмар.
освен това, когато сте в равновесие ми действате много благотворно и успокояващо, което е готино.
ние с жената само се гледамеesti написа:да бе, аз не казвам, че сте лоши или необичливи - сакън!Кент написа:
да ама сме обичливи
много дори
от много глома не боли:blum:
просто на различни езици си говорим с вас и затова често не се разбираме.
иначе сте ми слабост.
и без много приказки
девите разбират от поглед
на мене алтернативните, невербални начини на общуване
са ми слабост
питай ирена лятото като додем:-)
То за самозастрелването пак патрони трябват.esti написа:Излишен разход на патрони е тва - раците се самозастрелват обикновено.Мнемозина написа:
Ти пък.
Ела стреляй раци.
Видя ли вече бебо ма лельо?
Как да го видя, като ми е на 400 км?
То и майка му до вчера не беше го виждала всъщност.
Panta rhei...
ето виждаш ли, ти ще искаш с погледи да ми говориш, а аз ще искам възможно най- прав текст - ти ще ме помислиш за малоумна, аз ще те помисля за странен и....няма да се разберем.Кент написа:
ние с жената само се гледаме
и без много приказки
девите разбират от поглед
на мене алтернативните, невербални начини на общуване
са ми слабост
питай ирена лятото като додем:-)
да де, ама няма някой друг да се набутва да ви стреля.Мнемозина написа:
То за самозастрелването пак патрони трябват.
помислих, че снимчици нещо...
всичко е ок при тях нали?
Що бе, вижте се какви сте егоисти, такова добро многопосочно бихте сторили...esti написа:да де, ама няма някой друг да се набутва да ви стреля.Мнемозина написа:
То за самозастрелването пак патрони трябват.
помислих, че снимчици нещо...
всичко е ок при тях нали?
Да, да, всичко е наред.
Но още са зашеметени от събитието и до снимки не са стигнали.
Panta rhei...
И какво му е доброто?Мнемозина написа:
Що бе, вижте се какви сте егоисти, такова добро многопосочно бихте сторили...
Да, да, всичко е наред.
Но още са зашеметени от събитието и до снимки не са стигнали.
Раците освен на себе си на друг не пречат.
Значи ако ги загърмим, ще им отнемем едно от най-големите удоволствия - да се тормозят за нещо.
Хич даже не сме егоисти, като се замисля...
ще стигнат
живи и здрави...
Де да бях и аз толкова сигурна...esti написа: Раците освен на себе си на друг не пречат.
Но благодаря все пак.
Panta rhei...
Я ми го запишете тва на един плакат, постер,.. транспарант,.. да си гу опна на видно място, да ми сгрява душичката от време на време...Мнемозина написа:Де да бях и аз толкова сигурна...esti написа: Раците освен на себе си на друг не пречат.
Но благодаря все пак.
Стига, де? Това за винолеите бих го казала имайки предвид големия си опит. Ако няма за какво да се притесняват, направо помръкват. И котката на съседката върши работа, че била много дебела. Само дето така и не разбрах за съседката или за котката идеше реч...esti написа: Раците освен на себе си на друг не пречат.
Значи ако ги загърмим, ще им отнемем едно от най-големите удоволствия - да се тормозят за нещо.
Хич даже не сме егоисти, като се замисля...
А на тия им дай по девите (демек - женорята) да плюват! Мааахама!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ето!Звеневия написа:Я ми го запишете тва на един плакат, постер,.. транспарант,.. да си гу опна на видно място, да ми сгрява душичката от време на време...Мнемозина написа:Де да бях и аз толкова сигурна...esti написа: Раците освен на себе си на друг не пречат.
Но благодаря все пак.
Жив потърпевш от раци...
Panta rhei...
Е к'во, бе, всеки пречи и тормози, както може.Мнемозина написа:Ето!Звеневия написа:Я ми го запишете тва на един плакат, постер,.. транспарант,.. да си гу опна на видно място, да ми сгрява душичката от време на време...Мнемозина написа:Де да бях и аз толкова сигурна...esti написа: Раците освен на себе си на друг не пречат.
Но благодаря все пак.
Жив потърпевш от раци...
Е, нЕкои сме по-добри в тая работа, ама не сме тръгнали да претендираме за специални награди,
защото знаем, че скромността ни разкрасява най-много.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз па, баШ за девите мисля, че е много вярноSemiramis написа:esti написа:Кент написа:Жена-Дева - это.....
ми сладки сме кво....
най-сладките

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Браво, ма:mad:esti написа:виж ся, лично аз от всички изброени имам само с везните някакъв успех в комуникацията.
cool:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Говоря само за тез от въздуха ма.frisky lioness написа:Браво, ма:mad:esti написа:виж ся, лично аз от всички изброени имам само с везните някакъв успех в комуникацията.
cool:
Иначе с лъвове и лъвици имам чуваемост.
Повече с лъвиците обаче - лъвовете ме нервят понякога.
Мъж ми е лъв.
Да.Амаранта написа:
Е к'во, бе, всеки пречи и тормози, както може.
Е, нЕкои сме по-добри в тая работа, ама не сме тръгнали да претендираме за специални награди,
защото знаем, че скромността ни разкрасява най-много.
Скромността краси човека, а мързелът го... Да де, разбрахме се, че и мързелът го краси.
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
Хаааа, Ести, ела сега да видиш защо трябва да бъдат гърмяни раците:Nejimaki-dori написа:Ето на български вашият ХОРОСКОП без цензура
Още навремето, в дира бях пускала частта за Овена.
Имат лабилна психика и дори са склонни към самоубийство. Лошото е че преди това ще ти резне зелката на теб - пък после каквото дойде.
Абе пише си то в началото, че рачешките съвети трябва да се слушат...
П.П. Не видях нищо нецензурирано.
Вие ли ме повредихте така?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Запартък разваля ли се?Мнемозина написа:Вие ли ме повредихте така?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Не знам. Не съм мътила отдавна.Марвин написа:Запартък разваля ли се?Мнемозина написа:Вие ли ме повредихте така?
Bella Ciao
Bella Ciao
Абе на Дева зелката един рак не може да я резне.Мнемозина написа:
Хаааа, Ести, ела сега да видиш защо трябва да бъдат гърмяни раците:
Имат лабилна психика и дори са склонни към самоубийство. Лошото е че преди това ще ти резне зелката на теб - пък после каквото дойде.
Освен това, напук на всички писаници от личен опит знам, че раците са наистина много чувствителни и лабилни понякога, но в същото време имат невероятното умение да се възраждат без чужда помощ от пепелта в която сами са се набутали - това във връзка със самоубийствата
- сър Айвънхоу
Това твоето заприлича на "екзистенциалния" въпрос:Мнемозина написа:Чакай, че се замислих: мътенето на яйца има ли смислова връзка с размътване на вода, примерно?
След като правият ъгъл е 90 градуса, защо водата завира на 100 градуса?
Bella Ciao
Bella Ciao