Кой кого създаде?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Quid написа:
сестро
след като е насрочена сватба
след като са уредени брачните халки кумове и всичко....
след като и родители и покани са направени и булката я няма
кво трябва да се направи според теб?
а кажи ми сестро кой да каже на младоженеца кви са нещата ?
мнооо па се пазят психолозите и голяма етика нещо:-)
братче:kiss:
кажи ся, младоженецът почувства ли се по-добре
:-)
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

snowprincess написа:
Quid написа:
сестро
след като е насрочена сватба
след като са уредени брачните халки кумове и всичко....
след като и родители и покани са направени и булката я няма
кво трябва да се направи според теб?
а кажи ми сестро кой да каже на младоженеца кви са нещата ?
мнооо па се пазят психолозите и голяма етика нещо:-)
братче:kiss:
кажи ся, младоженецът почувства ли се по-добре
:-)
ти как мислиш сестро:-)

като го блъсне влак човек как се усеща?!
м/у другото мноооо сгодна женица беше младоженаката в интерес на истината:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

snowprincess написа:
Пипи написа: Това за приликите и разликите не ми стана ясно, но няма значение:-)
един психолог не търси непременно истината, може да научи много повече от лъжата
разгласяването на информация е не само не само забранена, но е подсъдна и уронва авторитета на психолога
забрави за психологията, погледни от приятелска гледна точка - да кажеш на някого (нямам предвид теб), че жена му/мъжа и/гаджето изневерява или е гей, или някаква друга тайна, мислиш че разкриването на истината е добродетел?
Няма нужда да ми разясняваш какво може и не може психолога. Ако с приятелите си се държиш като "психолог".....ха!

Понеже си обичам приятелите, и понеже това, което Куида сподели е много сериозно, естествено , че ще предупредя. Друг е въпроса как ще бъде поднесена информацията.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
изкушавам се да попитам - значи ти, лично, предпочиташ да си живееш мирно и щастливо, и ако мъж ти нещо прави - да го прави така, че ти да не разбераш?
абсолютно
да прави каквото си иска, но с мисълта за последиците ако го хвана и съм му го казала
до него момент му давам безграничното си доверие, няма да го следя, търся или разпитвам
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа:
latrevw написа:
изкушавам се да попитам - значи ти, лично, предпочиташ да си живееш мирно и щастливо, и ако мъж ти нещо прави - да го прави така, че ти да не разбераш?
абсолютно
да прави каквото си иска, но с мисълта за последиците ако го хвана и съм му го казала
до него момент му давам безграничното си доверие, няма да го следя, търся или разпитвам
абе, много са сложни тези неща, моята идея е, че не искам да си жевея "щастливо" в неведение, защото ако не е случайна изневеря, а се случва редовно, значи си имаме проблем, за който бих искала да знам.

от следене е ясно, че няма смисъл; просто не знаем никога ккаво може да ни дойде до главите, никога няма да сме подготвени...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Пипи написа:
Понеже си обичам приятелите, и понеже това, което Куида сподели е много сериозно, естествено , че ще предупредя. Друг е въпроса как ще бъде поднесена информацията.
в случая даже не става дума за предупреждение, щото е било "след дъжд качулка"
да предупредиш за какво, откъде би могла да знаеш как ще протече живота им, дали ще се обичат, дали ще им харесва да бъдат заедно, дали ще продължава да изневерява, дали ще обърне резбата...
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
абе, много са сложни тези неща, моята идея е, че не искам да си жевея "щастливо" в неведение, защото ако не е случайна изневеря, а се случва редовно, значи си имаме проблем, за който бих искала да знам.

от следене е ясно, че няма смисъл; просто не знаем никога ккаво може да ни дойде до главите, никога няма да сме подготвени...
мисля, че там където се случва редовно, съпрузите са наясно с факта и са го приели
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: мисля, че там където се случва редовно, съпрузите са наясно с факта и са го приели
уф, сега трябва да се предам, че сетих за две точно такива семейства :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

snowprincess написа:
Пипи написа:
в случая даже не става дума за предупреждение, щото е било "след дъжд качулка"
да предупредиш за какво, откъде би могла да знаеш как ще протече живота им, дали ще се обичат, дали ще им харесва да бъдат заедно, дали ще продължава да изневерява, дали ще обърне резбата...
Искрено се надявам това, което учиш да ти е от полза за самата теб. Има една приказка, че почнеш ли да учиш психология след 25г., значи имаш огромна нужда да се опознаеш, намериш, и т.н
esti

Мнение от esti »

latrevw написа:
абе, много са сложни тези неща, моята идея е, че не искам да си жевея "щастливо" в неведение
...
А за какво ти е да живееш нещастно във видение? :blum:
Тва е мазохизъм някакъв.
А проблемите никога не са в невидение, дори и да няма добър приятел да те информира.
Права си, че нещата са сложни и индивидуални.
Всичко се решава на ход в такива ситуации. :-)
esti

Мнение от esti »

Пипи написа: Има една приказка, че почнеш ли да учиш психология след 25г., значи имаш огромна нужда да се опознаеш, намериш, и т.н
Това някой пациент ли го е казал? :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Пипи написа:
Искрено се надявам това, което учиш да ти е от полза за самата теб. Има една приказка, че почнеш ли да учиш психология след 25г., значи имаш огромна нужда да се опознаеш, намериш, и т.н
не знам дали по принцип е вярна тази приказка, но за мен важи
а какво означава да почнеш да учиш на 18, след като много хора на тази възраст не знаят още какво искат да правят
някои учат и после работят нещо различно, други учат и спират до там развитието си, трети цял живот не искат нищо да научат, четвърти учат цял живот
кой може да каже кога е най-добре да се почне
Изображение
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

esti написа:
Пипи написа: Има една приказка, че почнеш ли да учиш психология след 25г., значи имаш огромна нужда да се опознаеш, намериш, и т.н
Тц, факт е:blum:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Пипи написа:
esti написа:
Тц, факт е:blum:

:unknown: :unknown: :unknown:

тъй ме сърбят пръститееееееее.....
обаче....
я сегодня добрьiй....
Публикувай отговор