Ама ти наистина много си се развълнувал...
Музикални идоли разни
японците са наистина перверзници по гледане на подобни неща - там ли са най-многото тегления?Quid написа:ЕЛБИ
няма мила родна картинка
тва обиколи света
тази сгодна женица ги размаза
начи всички викаме "Айде наште"!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз с научна цел наблюдам процесаМнемозина написа:Ама ти наистина много си се развълнувал...
щото нещата имат доста различни аспекти
и се отнасям за тва така сериозно
не е само забава
изключително любопитно ми е кво стааа
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
клипа оплете земятаELBI написа:японците са наистина перверзници по гледане на подобни неща - там ли са най-многото тегления?Quid написа:ЕЛБИ
няма мила родна картинка
тва обиколи света
тази сгодна женица ги размаза
начи всички викаме "Айде наште"!!!
тотално
като вирус пълзи и то с висока скорост
Разбирам, ама поне сподели по-конкретно.Quid написа:
аз с научна цел наблюдам процеса
щото нещата имат доста различни аспекти
и се отнасям за тва така сериозно
не е само забава
изключително любопитно ми е кво стааа
То идеята не е да почна да го гледам отначало всичкото това и сама да разбера кое точно на тебе ти е интересно, нали?
Panta rhei...
са очаквам да извадят марая кери от фризераЗвеневия написа:Бас дАржЪ, че Марая Кери шкихне 2-30 000 гущера и ще подари на всички българчета по един учебник по Ингилез!Quid написа:изключително любопитно ми е кво стааа
стааа интересно отговора на марая кери къв ще е
а такъв ще имаааааааа:-)
е не е ясноЗвеневия написа:Кой държи правата?Quid написа:като вирус пълзи и то с висока скорост
но за ремикса ще стане интересно
а ако тая отрова направи още няколко парчета не е ясно кво ще стане:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
що бе - изпълнява Лисабонската стратегия...Мнемозина написа:Горкият...ELBI написа:малей, увеличихме научния потенциал на Родината с още един кадър...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кое не е ясно - много кинти ще станат...Quid написа:е не е ясноЗвеневия написа:Кой държи правата?Quid написа:като вирус пълзи и то с висока скорост
Моника Люински как направи кинтите?
ELBI написа:ако знаеше само и тя каква гордост изпитва...Quid написа:завиждам и на мойта родина че ме имаELBI написа:малей, увеличихме научния потенциал на Родината с още един кадър...
е сигурно па не а
една шепа сме останали сгодни хорица
са другите знаеш кви са и д ане казвам:rotfl24:
е моника с третата сливица стана известна и с изцапаната рокляELBI написа:кое не е ясно - много кинти ще станат...Quid написа:е не е ясноЗвеневия написа:Кой държи правата?Quid написа:като вирус пълзи и то с висока скорост
имаше вид на пияница тази
Айде - да потелгям от 4-ти км...
днес ми бе повече от приятно - и бачкане много отметнах и сгодни мнения обсъдихме...
сега ако гепя едно сгодно тролейче (че съм без бубу-то), докато слънчевите лъчи нежно галят уморената ми главица, а облаците показват размаха на картините си на красивия небосвод...
мда. такива ми ти работи...
си ю лейтър...
бе имаше вид на каквото кажеш (все ще се съглася с теб), но гушна милиони в зелено... могла е момата, глътнАла е...Quid написа:е моника с третата сливица стана известна и с изцапаната рокляELBI написа:кое не е ясно - много кинти ще станат...Quid написа:е не е ясноЗвеневия написа:Кой държи правата?Quid написа:като вирус пълзи и то с висока скорост
имаше вид на пияница тази
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кви XXL, бе:blink::shocked:ELBI написа:не знам по колко са памперсите ХХL...frisky lioness написа:Ееее, не издържам вече
:rotfl24::rotfl24:
Аз съм слабичка, забравили:mad::evil:
Глей кво става тука

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
И внимавай на спирките с блондинките!ELBI написа::rotfl24::rotfl24:
Айде - да потелгям от 4-ти км...
днес ми бе повече от приятно - и бачкане много отметнах и сгодни мнения обсъдихме...
сега ако гепя едно сгодно тролейче (че съм без бубу-то), докато слънчевите лъчи нежно галят уморената ми главица, а облаците показват размаха на картините си на красивия небосвод...
мда. такива ми ти работи...
си ю лейтър...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хехе... бг-то вече във всеки сайт е...
знам, че си стройничка и готиничка. Ала не съм те виждал цяла вечност... може да си станала по-стройничка...
Малей фриски...frisky lioness написа:Глей кво става тука
знам, че си стройничка и готиничка. Ала не съм те виждал цяла вечност... може да си станала по-стройничка...
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Мноо яко!zmeu написа:http://www.youtube.com/watch?v=7uSlqI1AVUk
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
така е, но никак не ми харесват отговорите или поне тези, които аз намирам. снощи пък беше върха: Вие гледате....Майкъл Джексън:shocked:Quid написа:това е феномен който хем задава много въпроси хем и дава много отговориRemmivs написа:Още ли се занимавате с тази, режисирана според мен, гавра...? И не само с песента, ами най вече с нещастните хора. БТВ стана сцена за унижение на хора. Официално. Както и да е, що ли пак давам мнение, като вече съм го дал, пък и без това не ги гледам тез прИдавъния.
Я да си поснобея малко с някоя здрава жица. Например с Blood of My Enemies или, още по-добре, с Hail and Kill
![]()
и аз се дразня, че за да привлекат зрители падат много под нивото си - Иван и Андрей, и всичките там, които правят предаването, ибахти грозна картинка, долна, низка, а народът се забавлява!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
кен лииииииии
кен лиииииииииииии
обачеееее
г-ца дюпре у юса пусна 2 песнички по 0.98$ парчето и за 1 седмица направи 1 миля в зелено

http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... U5NTs2MQ==
кен лиииииииииииии
обачеееее
г-ца дюпре у юса пусна 2 песнички по 0.98$ парчето и за 1 седмица направи 1 миля в зелено
Не ги жали толкова.latrevw написа:
така е, но никак не ми харесват отговорите или поне тези, които аз намирам. снощи пък беше върха: Вие гледате....Майкъл Джексън:shocked:
и аз се дразня, че за да привлекат зрители падат много под нивото си - Иван и Андрей, и всичките там, които правят предаването, ибахти грозна картинка, долна, низка, а народът се забавлява!!!
Никой не пада под нивото си, ако не иска.
Panta rhei...
И кво? Елитното си е елитно. Струва си парата...Quid написа:кен лииииииии
кен лиииииииииииии
обачеееее
Туй не е ли по другата тема?Quid написа:кен лииииииии
кен лиииииииииииии
обачеееее
Аман от вас, не можахте да се научите на ред!
Ха добро утро...
Panta rhei...