Жените да си мият косите.
Точка.
Абе верно, че Тодоровден трябваше да се пада винаги в първата събота от постите.ELBI написа:Това що ми се струва, че е следващия месец? Някъде 15-ти...
ама щом си решила - измий си косата
Пу, да му се не види, аз вчера я измих, е няма пък всеки ден да се къпя, яМнемозина написа: Жените да си мият косите.
Чакай, чакай, сакън, да не вземеш да я измиеш днес - виж, че не било още Тодоровден.4avdar4e написа:Пу, да му се не види, аз вчера я измих, е няма пък всеки ден да се къпя, яМнемозина написа: Жените да си мият косите.
Не може ли мъжете да яхнат жените, а конете, ако искат да си мият... гривите?Мнемозина написа:Мъжете да яхват конете.
Жените да си мият косите.
Точка.
Че съм неграмотна - това е ясно.zmeu написа:очевадно е че ти липсват познания по тази нАукаМнемозина написа:Но от идеи може би...
почваш да си пийваш
вй така съвсем незаангажиращо
и после идеити започват да нахлуват с бясна сила
желание е важно да има
Аре, ся, бабината ти! Който иска да си брои, б@си....Мнемозина написа:
Осем седмици преди Великден е Месни Заговезни.
Седем седмици преди него са Сирните Заговезни - и в първата събота след тях е Тодоровден.
Не казах ли същото?maggot написа:Аре, ся, бабината ти! Който иска да си брои, б@си....Мнемозина написа:
Осем седмици преди Великден е Месни Заговезни.
Седем седмици преди него са Сирните Заговезни - и в първата събота след тях е Тодоровден.