Та Зв. или други може да пробват и тази чернилка...
за момента басмати си е на върха на класацията, каквото и да си говорим
Псолютно съм съгласна!!!ELBI написа: за момента басмати си е на върха на класацията, каквото и да си говорим
ахам. Стори ми се, че видях и в Метро, но не съм сигурен. Струва си да се пробва. Сякаш поема доста по-малко вода -да знаете!!!4avdar4e написа:Псолютно съм съгласна!!!ELBI написа: за момента басмати си е на върха на класацията, каквото и да си говорим
Императорският от де го взе? Пикадили??
Има едно цяло щандче с китайски вкусотии! Супер е!4avdar4e написа:Императорският от де го взе? Пикадили??
Не само китайски, Елби беше казвал, че от там е купувал "кори" за суши..Марвин написа: Има едно цяло щандче с китайски вкусотии! Супер е!
Вместо да се плашиш, кажи за какво друго се сещаш сега тъй ясновидски, че да се подготвим.esti написа:А аз за ориз...Мнемозина написа:Аз пък - за пингвини.pocti_bezobidna написа:Видях "Императорският" и се сетих за лорд Вйдър.
Пък то - ориз
повредена съм
Май пак ме е хванало ясновидството - боже кво ми става....:lol:
Е, значи от днес ще трябва да те наричаме с почтителното "бабо" (като баба Ванга.)esti написа:Май пак ме е хванало ясновидството - боже кво ми става....:lol:
Имах едно видение, как всеки един от зо4о ми е привел по една мазна сумичка в сметката + бележка с хвалебствени слова по мой адрес.Мнемозина написа:
Вместо да се плашиш, кажи за какво друго се сещаш сега тъй ясновидски, че да се подготвим.
А някакви колаборации с Куида да си имала наскоро?esti написа:Имах едно видение, как всеки един от зо4о ми е привел по една мазна сумичка в сметката + бележка с хвалебствени слова по мой адрес.Мнемозина написа:
Вместо да се плашиш, кажи за какво друго се сещаш сега тъй ясновидски, че да се подготвим.
Имате два дни да се подготвите.
И не си мислете, че можете да се измъкнете - не можете.
Видях го!
Ако искаш и чичо ме наричай - щом си плащаш нз.[/quote]esti написа: Е, значи от днес ще трябва да те наричаме с почтителното "бабо" (като баба Ванга.)![]()
Сега това което го пиша не е сексиски намек, ни най- малко, въобще не става въпрос за такива неща. Обаче да ти кажа че за два дена такава работа може да свършиш, че направо преводите да валят, като град. Забогатява се така.esti написа:Имах едно видение, как всеки един от зо4о ми е привел по една мазна сумичка в сметката + бележка с хвалебствени слова по мой адрес.Мнемозина написа:
Видях го!
Ести, не го слушай!Green Light написа:Сега това което го пиша не е сексиски намек, ни най- малко, въобще не става въпрос за такива неща. Обаче да ти кажа че за два дена такава работа може да свършиш, че направо преводите да валят, като град. Забогатява се така.esti написа: Имах едно видение, как всеки един от зо4о ми е привел по една мазна сумичка в сметката + бележка с хвалебствени слова по мой адрес.
Видях го!