http://gizmodo.com/368651/new-video-of- ... its-spooky
Изглежда зверско.
Аз си мисля, дали няма да е по-фунционален, ако е с три чифта, а не с два чифта крака?...ELBI написа:жестоко... след 4-5 г. ще ги има по пазара... няма да се обсъжда какъв комп и монитор си купил, а какво животно... обаче този прототип е доста отблъскващ. Ще трябва да му сложат друга кожа.
На мен пък ми е симпатичен.ELBI написа:жестоко... след 4-5 г. ще ги има по пазара... няма да се обсъжда какъв комп и монитор си купил, а какво животно... обаче този прототип е доста отблъскващ. Ще трябва да му сложат друга кожа.
Това е защото има нещо наивно в малко детската му подскачаща походка.Мнемозина написа:На мен пък ми е симпатичен.ELBI написа:жестоко... след 4-5 г. ще ги има по пазара... няма да се обсъжда какъв комп и монитор си купил, а какво животно... обаче този прототип е доста отблъскващ. Ще трябва да му сложат друга кожа.
Е, прилича на нещо средно между хлебарка и мравка, но излъчването му е приятно, има някаква неувереност...
Ми да!esti написа:Това е защото има нещо наивно в малко детската му подскачаща походка.Мнемозина написа: На мен пък ми е симпатичен.
Е, прилича на нещо средно между хлебарка и мравка, но излъчването му е приятно, има някаква неувереност...
Освен това оня много грозно го изрита, а и когато започна да се пързаля по леда...
Горкичкото...![]()
Мислиш, че желанието ми да погаля тоз паяк по гръбчето е резултат от страх?esti написа:Споко, откакто го смениха от "страхова невроза" на "паническо разстройство" не е толкова страшно.Мнемозина написа:
Уф, направо се бях уплашила за психическото си здраве...:lol:
Аха, точно така, Марвине.Марвин написа:Ще доживеем да видим истински роботи (като тези на Азимов),... май...
1 - желанието ти да го погалиш е нещо, като покровителски жест т.е. чувстваш се по-силна от него и искаш да го защитиш. А щом искаш да го защитаваш, значи мислиш, че го грози опасност- с две думи Уплашена си за него.Мнемозина написа:
Мислиш, че желанието ми да погаля тоз паяк по гръбчето е резултат от страх?![]()
Още повече се невротизирах панически.
това е чисто механична играчка.Марвин написа:Ще доживеем да видим истински роботи (като тези на Азимов),... май...
Благодаря.esti написа:1 - желанието ти да го погалиш е нещо, като покровителски жест т.е. чувстваш се по-силна от него и искаш да го защитиш. А щом искаш да го защитаваш, значи мислиш, че го грози опасност- с две думи Уплашена си за него.Мнемозина написа:
Мислиш, че желанието ми да погаля тоз паяк по гръбчето е резултат от страх?![]()
Още повече се невротизирах панически.
2 - Несъотвествието с общата реакция ти навява страх за психичното ти здраве.
3- Абе голям страх те тресе.
4 - Виж дали си си обула чорапите, защото може просто да ти е студено и от това да те тресе.
Piqndurnik написа:На първо време си представете серийния модел накичен с пушкала... За други работи - после.
и аз го помислих това, но ... на втора мисъл - хич не е сигурно - ако има голям пазар - ще изкарат няколко модификацийки - градска, селска, туристическа и военна, и още една военна и още една...Piqndurnik написа:На първо време си представете серийния модел накичен с пушкала... За други работи - после.
ДекларацияЖитената Питка написа: Ха сега да ви видя джедаи с джедаите. Ше ми станете на силици само!
Сериозно, това чудо е перфектна военна машина.
Мнемозина написа:Бе Само първо да разберем къде тй е главата и откъде говоришЖитената Питка написа: ..пампарампампам .
....:
Green Light написа:Мнемозина написа:Бе Само първо да разберем къде тй е главата и откъде говоришЖитената Питка написа: ..пампарампампам .
....:
Да са живи и здрави админите, дето наслагаха едни много полезни смайлита...Green Light написа:Мнемозина написа:Бе Само първо да разберем къде тй е главата и откъде говоришЖитената Питка написа: ..пампарампампам .
....:
уеко се се стреснАхЖитената Питка написа:Тръпки ме побиват като го гледам това направо.
http://gizmodo.com/368651/new-video-of- ... its-spooky
Изглежда зверско.
Искаш те погАлим срещу косъма?Green Light написа:...

хаха, бе тва кола маска ли е, бе? егати.Житената Питка написа:Искаш те погАлим срещу косъма?Green Light написа:...
Мнемозина написа:
Да са живи и здрави админите, дето наслагаха едни много полезни смайлита...
Като ей тези:![]()
Аз на купоните не нося смайлита.Green Light написа:
После - що пропускам сбирките напоследък.
Може и да тръгна, но първо ще се обаждам по телефона да питам там ли сте Мнемозина с Питката. Дето сте вика- ако не сте, ше мога.
Само 1-2 бокса и 2 полицейски палки...Мнемозина написа:Аз на купоните не нося смайлита.Green Light написа:
Може и да тръгна, но първо ще се обаждам по телефона да питам там ли сте Мнемозина с Питката. Дето сте вика- ако не сте, ше мога.
Бе хич не се кахърете, то и без това не правим купони напоследък.Марвин написа:Само 1-2 бокса и 2 полицейски палки...Мнемозина написа:Аз на купоните не нося смайлита.Green Light написа: