Почина Артър Кларк!
- сър Айвънхоу
лека му пръст...един от великите англичани!
Снощи гледах как половинката на Банев обяви него и Дългас Адамс за не-писатели. Беше адски уверене тази дама без перушина. Интересно е, когато невежеството е подплатено с убийствено самочувствие. Макар и това да е друга тема.
Снощи гледах как половинката на Банев обяви него и Дългас Адамс за не-писатели. Беше адски уверене тази дама без перушина. Интересно е, когато невежеството е подплатено с убийствено самочувствие. Макар и това да е друга тема.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа: Снощи гледах как половинката на Банев обяви него и Дългас Адамс за не-писатели. Беше адски уверене тази дама без перушина. Интересно е, когато невежеството е подплатено с убийствено самочувствие. Макар и това да е друга тема.
никак не съм сигурен дали оня не знаеше отговорите. Кихнал е кинти да излезе с дойстойнство от играта. Нямаше логика при отговорите му. И докато 1-2 пъти може да уцели, то да уцелиш няколко пъти е много малко вероятно. Което пък навежда на мисълта, че е доста по-вероятно да си е закупил отговорите. С пари всичко се купува. Е - почти всичко, но определено сред често продаваните стоки е публичния имидж.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
За Рем и теб:pocti_bezobidna написа: Да, и аз искам да попитам за този Банев - кой е и за какво изобщо става въпрос?
Собственик на АКБ Форест.
В "Стани богат" разни богаташи ще играят тия дни благотворително за каузата на сайта save-darina.org. Е та снощи тоз младеж с жена си (с която са женени от 1 г.) стигнаха до въпрос за 100 000 лева. Той ми направи сравнително добро впечатление, ама тя ...
А какъв е въпросът?4avdar4e написа:За Рем и теб:pocti_bezobidna написа: Да, и аз искам да попитам за този Банев - кой е и за какво изобщо става въпрос?
Собственик на АКБ Форест.
В "Стани богат" разни богаташи ще играят тия дни благотворително за каузата на сайта save-darina.org. Е та снощи тоз младеж с жена си (с която са женени от 1 г.) стигнаха до въпрос за 100 000 лева. Той ми направи сравнително добро впечатление, ама тя ...
Тюх! Сички богати мъже вече са женени
...или бъркат катран:rotfl24:Тюх! Сички богати мъже вече са женени
п.п. за кво ти е богад
сърце да е широко и
...голямо:rotfl24:
Последно промяна от Kent на 19.03.08, 11:05, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Ами, хвани си някой и го направи богат!pocti_bezobidna написа:Тюх! Сички богати мъже вече са женени
Нали знаеш, че зад всеки успял мъж стои амбициозна жена!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, щом чакаш на готово, ще има да се облизваш и да гледаш как отмъкват апетитните хапки под носа ти!pocti_bezobidna написа:Ха! Аз ще го правя богат!
Да го юркам, бутам, амбицирам и т.н.?!?!? Как ли пък не!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, ти си знаеш... Кой съм аз, че да ти давам наклон в живота?pocti_bezobidna написа:Ми то вместо него да бутам, по-добре аз да си забогатея.
Тако?
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами май точно този: на кой известен творец са кръстени сателитните комуникационни станции. И отговорите бяха: Стругацки, А. Кларк, Д. Адамс и Азимов (мисля). Та според тях Кларк и Адамс не са писателиpocti_bezobidna написа: пък предишния какъв беше?
Въпрос, имах НА В предвид.
Добре ли изглежда този Банев? На колко е години?
А Майбаха на колко е?
Банев изглежда като прошляк, честна дума
Обаче има Ролс-ройс за 1,5 млн:crying:
СателитниТЕ. То да няма само едни? Егати и въпроЗа. Ако въобще има кръстени на някой трябва да е на Кларк. Спейсгард е негова идея. Не знам другите да са се занимавали с обекти близки до Земята. Но пък кръстниците на сателитиТЕ може да са избрали каквото си искат име.4avdar4e написа:Ами май точно този: на кой известен творец са кръстени сателитните комуникационни станции. И отговорите бяха: Стругацки, А. Кларк, Д. Адамс и Азимов (мисля). Та според тях Кларк и Адамс не са писатели
Не, не ставаше въпрос за красотата (й). Тя, както всички знаем е в очите (или в пресмятанията хехехе) на съзерцаващия.pocti_bezobidna написа:Ъ? Не ва разбрах, извинете?
ПС. Ти па де не мислиш, че е много убава английската кралица?
Прочее, един известен с любовта си към жените дребен английски благородник се хвалел наляво и надясно, че стига да пожелае може да спи и с кралицата. Когато това достигнало до нейните уши тя възмутена и бясна го извикала да се яви пред нея.
- Чух обсурдините твърдения, които изрича наглата Ви уста! Какво ще кажете във Ваша защита, уважаеми?!?
- Ами, Господарке и Кралице моя, просто си мислех, че вероятно бихте се съгласили да прекарате една нощ с мен за 10 000 паунда...
- ЗА 10 000 ПАУНДА!?! САМО ЗА 10 000!!! ВИЕ ЛУД ЛИ СТЕ!?!
- Ето виждате ли, Господарке и Кралице моя. Сега просто трябва да уточним цената...
Re: Почина Артър Кларк!
Марвин написа:Почивай в мир, вълшебнико!
![]()
и великите си отиват...
just perfect
Наскоро мернах някъде готин виц, май беше на последна страница на 24 часа:Remmivs написа:Не, не ставаше въпрос за красотата (й). Тя, както всички знаем е в очите (или в пресмятанията хехехе) на съзерцаващия.pocti_bezobidna написа:Ъ? Не ва разбрах, извинете?
ПС. Ти па де не мислиш, че е много убава английската кралица?
Прочее, един известен с любовта си към жените дребен английски благородник се хвалел наляво и надясно, че стига да пожелае може да спи и с кралицата. Когато това достигнало до нейните уши тя възмутена и бясна го извикала да се яви пред нея.
- Чух обсурдините твърдения, които изрича наглата Ви уста! Какво ще кажете във Ваша защита, уважаеми?!?
- Ами, Господарке и Кралице моя, просто си мислех, че вероятно бихте се съгласили да прекарате една нощ с мен за 10 000 паунда...
- ЗА 10 000 ПАУНДА!?! САМО ЗА 10 000!!! ВИЕ ЛУД ЛИ СТЕ!?!
- Ето виждате ли, Господарке и Кралице моя. Сега просто трябва да уточним цената...
окръглен бизнесмен на средна възраст се оглежда в огледалото на спалнята си.
После се обръща към прекрасната мадама в леглото зад него:
- ниаме възможно чак толкова да обичаш парите?
тц. Въпросът бе на чие име е кръстена геостационарната орбита на ЗемятаRemmivs написа:СателитниТЕ. То да няма само едни? Егати и въпроЗа. Ако въобще има кръстени на някой трябва да е на Кларк. Спейсгард е негова идея. Не знам другите да са се занимавали с обекти близки до Земята. Но пък кръстниците на сателитиТЕ може да са избрали каквото си искат име.4avdar4e написа:Ами май точно този: на кой известен творец са кръстени сателитните комуникационни станции. И отговорите бяха: Стругацки, А. Кларк, Д. Адамс и Азимов (мисля). Та според тях Кларк и Адамс не са писатели
последният в списъка беше Лем, а не Азимов.bead_ написа:на адамс най-му отива да кръстят на негово име първия междупланетен барELBI написа:
тц. Въпросът бе на чие име е кръстена геостационарната орбита на Земята
на руски писатели не мисля, че има обичай да се кръщава каквото и да е
остава кларк
освен тва гугълчето е на същото мнение
Както и да е - Бинев/банев позна (без особена логика, както позна и без особена логика - аз там сбърках, щото приложих логиката
ами - Стругацки и Адамс отпадат като вероятни отговори.ELBI написа:тц. Въпросът бе на чие име е кръстена геостационарната орбита на ЗемятаRemmivs написа:СателитниТЕ. То да няма само едни? Егати и въпроЗа. Ако въобще има кръстени на някой трябва да е на Кларк. Спейсгард е негова идея. Не знам другите да са се занимавали с обекти близки до Земята. Но пък кръстниците на сателитиТЕ може да са избрали каквото си искат име.4avdar4e написа:Ами май точно този: на кой известен творец са кръстени сателитните комуникационни станции. И отговорите бяха: Стругацки, А. Кларк, Д. Адамс и Азимов (мисля). Та според тях Кларк и Адамс не са писатели
Стругацки се радват на популярност главно в соц-лагера, Адамс е твърде хумористичен.
Азимов беше със законите на роботиката, нали? Обаче думата всъшност тръгва от Чапек.
От друга страна Одисея 2000 също е много популярна. Там май беше теорията за живота на Земята, зародил се от Космоса? (Което пък, ако не греша, е Артър Кларк) Тако?
Малко съм невежа по отношение на фантастиката, може да бъркам някои неща.
Бе, по интуиция залагам на Азимов.
Как се нарича геостационарната орбита?
Аааа! Лем променя нещата! Остава Артър Кларк.ELBI написа:последният в списъка беше Лем, а не Азимов.bead_ написа:на адамс най-му отива да кръстят на негово име първия междупланетен барELBI написа:
остава кларк
Както и да е - Бинев/банев позна (без особена логика, както позна и без особена логика - аз там сбърках, щото приложих логикатакой е първият мач на св. първенство - като между другото демонстрира невежество, че по онова време е нямало Югославия - сухите факти сочиха, че той директно даваше верния отговор без особено мислене или след погрешно такова - вярно сравнен с половинката си бе невероятно умен и начетен...).
дет се вика, ако кънчев покани клубчето... ще си делнем едни 100К!!pocti_bezobidna написа:Аааа! Лем променя нещата! Остава Артър Кларк.ELBI написа:последният в списъка беше Лем, а не Азимов.bead_ написа:на адамс най-му отива да кръстят на негово име първия междупланетен барELBI написа:
остава кларк
Както и да е - Бинев/банев позна (без особена логика, както позна и без особена логика - аз там сбърках, щото приложих логикатакой е първият мач на св. първенство - като между другото демонстрира невежество, че по онова време е нямало Югославия - сухите факти сочиха, че той директно даваше верния отговор без особено мислене или след погрешно такова - вярно сравнен с половинката си бе невероятно умен и начетен...).
just perfect