Как беше
Как беше
Пияници и пройдохи долни! И зависими!
В редакционния раздел на американското издание за психиатрия от Март тази година е публикувана статия, която определя зависимостта от Интернет като компулсивно-импулсивно заболяване и то трябва да бъда официално добавено в наръчниците и дебелите книги за заболяванията. Статията характеризира зависимостта от мрежата като включваща „интензивна игра (онлай), сексуални занимавки и имейл/чат комуникация". От статията - Като при другите зависимости, потребителите изпитват щения, ивмпулси, отдръпване и толеранс, повече и по-добро оборудване и софтуер или все повече и повече часове онлайн, съгласно думите на Д-р Джералд Блок, психиатър в орегонския университет за Здравеопазване и наука в Портланд. Д-р Блок казва също, че хората могат да изгубят представа за хода на времето или да неглижират основни функции като хранене или спане. Стойностите на релапс са високи, пише той, и някои хора могат да се нуждаят от психоактивни медикаменти или хоспитализиране.
Интернет зависимостта като болест
В редакционния раздел на американското издание за психиатрия от Март тази година е публикувана статия, която определя зависимостта от Интернет като компулсивно-импулсивно заболяване и то трябва да бъда официално добавено в наръчниците и дебелите книги за заболяванията. Статията характеризира зависимостта от мрежата като включваща „интензивна игра (онлай), сексуални занимавки и имейл/чат комуникация". От статията - Като при другите зависимости, потребителите изпитват щения, ивмпулси, отдръпване и толеранс, повече и по-добро оборудване и софтуер или все повече и повече часове онлайн, съгласно думите на Д-р Джералд Блок, психиатър в орегонския университет за Здравеопазване и наука в Портланд. Д-р Блок казва също, че хората могат да изгубят представа за хода на времето или да неглижират основни функции като хранене или спане. Стойностите на релапс са високи, пише той, и някои хора могат да се нуждаят от психоактивни медикаменти или хоспитализиране.
Интернет зависимостта като болест
Re: Как беше
.... и някои хора могат да се нуждаят от психоактивни медикаменти или хоспитализиране.
Интернет зависимостта като болест[/quote]
аз предпочитам медикаментките
и хоспиртализирането:rotfl24:
медикаментите за за 3,14дерасите:rotfl24:
Интернет зависимостта като болест[/quote]
аз предпочитам медикаментките
и хоспиртализирането:rotfl24:
медикаментите за за 3,14дерасите:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото ПиКент написа: медикаментите за за 3,14дерасите:rotfl24:
не че има нещо общо с темата - изведнъж се сетих...
четох за хер Лудолф, но подобна дата не открихpocti_bezobidna написа:пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото ПиКент написа: медикаментите за за 3,14дерасите:rotfl24:
но не го и змислил той Пи-то, де,Ludolph Van Ceulen was a German mathematician who is famed for his calculation of π to 35 places. In Germany π used to be called the Ludolphine number.
сигур тва е датата гато го изчислили до милионния знак
Тоя хер не го зтнам кой е.Кент написа:четох за хер Лудолф, но подобна дата не открихpocti_bezobidna написа:пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото ПиКент написа: медикаментите за за 3,14дерасите:rotfl24:
не че има нещо общо с темата - изведнъж се сетих...но не го и змислил той Пи-то, де,Ludolph Van Ceulen was a German mathematician who is famed for his calculation of ? to 35 places. In Germany ? used to be called the Ludolphine number.
сигур тва е датата гато го изчислили до милионния знак
Не е тва датата, празник е, щото 14 март е 3.14
верно бе:shocked:[/quote]Тоя хер не го зтнам кой е.
Не е тва датата, празник е, щото 14 март е 3.14
- Piqndurnik
Аз пък искам празник на буквата "Ъ". Международен ден. Да ги видим тогава сума ти народи как ще кажат какво празнуват.pocti_bezobidna написа:[пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото Пи
Наздраве 
ми предложи дата.Piqndurnik написа:Аз пък искам празник на буквата "Ъ". Международен ден. Да ги видим тогава сума ти народи как ще кажат какво празнуват.pocti_bezobidna написа:[пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото Пи
Напримел 29.12 - щото, нали това е пред-пред последния ден от годината, пък и буквата е пре-пред последна (това само при положение, че съм преброила правилно), освен това ще има повод да се започнат новогодишните запои един ден по-рано...
Ама и други предложения де преимат. за дата.
И за международни празници също.
Има ли ден, на който да се празнуват международните дни? Няма сигурно...
по-добре на "Л" или направо на "П":twisted: понеже много пъ-та, много щастиеPiqndurnik написа:Аз пък искам празник на буквата "Ъ". Международен ден. Да ги видим тогава сума ти народи как ще кажат какво празнуват.pocti_bezobidna написа:[пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото Пи
но по добре пъ-то да е "П" а не "П"
и въобще както казват римляните - щастието на момчетата зависи от една буква и тя е "П"
кво да играеме на дребно:rotfl24:
п.п. или "Ц" също уникална буква, но цъ-то трява да си е "Ц" се пак
"ц"-то не става
тия в орегонско/юса/ са абсолютни пустиняци и наркомани
от кога па там имат интернет
само да не ги бъркам с юта щото там па е ебаси и царевичака
и да ги объркам то па е ебати и грешката станала:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Откъде-накъде "Л" ?!?!Кент написа:по-добре на "Л" или направо на "П":twisted: понеже много пъ-та, много щастиеPiqndurnik написа:Аз пък искам празник на буквата "Ъ". Международен ден. Да ги видим тогава сума ти народи как ще кажат какво празнуват.pocti_bezobidna написа:[пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото Пи
и въобще както казват римляните - щастието на момчетата зависи от една буква и тя е "П"
"ц"-то не става
Опитваш се на братовчедите да прокараш буквите, нали?
Корумпиран тип си ти, да!
"Л"като Любов беpocti_bezobidna написа:Откъде-накъде "Л" ?!?!Кент написа:по-добре на "Л" или направо на "П":twisted: понеже много пъ-та, много щастиеPiqndurnik написа:Аз пък искам празник на буквата "Ъ". Международен ден. Да ги видим тогава сума ти народи как ще кажат какво празнуват.pocti_bezobidna написа:[пък аз някъде чух или прочетох, че 14 март бил празник на числото Пи
"ц"-то не става
Опитваш се на братовчедите да прокараш буквите, нали?
Корумпиран тип си ти, да!
а къв е произхода на Л-то
на кои братовчеди?
аз имам такива от атлантика до урал
О, навсякъде си пуснал агенти значи?!Кент написа:
ъхъ, в нас тука се смесват много нации и менталитетиpocti_bezobidna написа:О, навсякъде си пуснал агенти значи?!Кент написа:
в мене три поне, ако смятаме че макетата са българи де
в жената четери по равно
манжа с грозде:rotfl24:
някой, май Рема беше казал
че затва не мога да бъда нетолерантен към другите народности
като знам кави страсти най-различни ми избиват
букет от магарешки тръни и восъчни водни лилии
и юта и орегон са пияници?Quid написа:тия в орегонско/юса/ са абсолютни пустиняци и наркомани
царевичака е на изток, пич.
Ама това май няма значение
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да, а беше време, когато нямаше Интернет. А после го имаха малко и беше - хем интересно, хем не толкова колкото днес.
Интересно ще бъде за поколението на децата ни, което израстна с Интернет - като някой ден, еле пък седмица по някоя причина останат без него ... леле къф сеир...
Интересно ще бъде за поколението на децата ни, което израстна с Интернет - като някой ден, еле пък седмица по някоя причина останат без него ... леле къф сеир...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
при децата се още има разностранни интересиELBI написа:Да, а беше време, когато нямаше Интернет. А после го имаха малко и беше - хем интересно, хем не толкова колкото днес.
нет, велосипеди, риболов, походчета, цър-пър, Ванда, либоффф...и т.н.
но при децата на децата не знам дали ще има
ако ги има де, и ако има нет се още
ядосвам им се на моите като висят зад компа, но за щастие се научиха и на велосипеди, и на риболов, ски, езда, плуване, сърф... но истината е, че през повечето време, а и вечер висят пред компа.Кент написа:при децата се още има разностранни интересиELBI написа:Да, а беше време, когато нямаше Интернет. А после го имаха малко и беше - хем интересно, хем не толкова колкото днес.
нет, велосипеди, риболов, походчета, цър-пър, Ванда, либоффф...и т.н.
но при децата на децата не знам дали ще има
ако ги има де, и ако има нет се още
и се ядосвам много, че съм безсилен.
Кажа "Прочети нещо" - библиотека като слънце - фрас - Гугъл и куала.
Бе различно мислене. А внуците - само да съм жив - няма да ги оставя ненаучени на спортове!!! Даже ще ги подхвана от още по-малки за всичко! (ако е рекъл Господ, разбира се).
А ако няма нет - ще е нещо по-гадно и по-мързеливо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
O, вече Му поднасям дарове....frisky lioness написа:Не разсмивай Господ:lol::lol::lol:ELBI написа: няма да ги оставя ненаучени на спортове!!! Даже ще ги подхвана от още по-малки за всичко! ...
По-скоро се моли да случиш на снахи:winkw:
- snowprincess