корпоративна еротика
корпоративна еротика
интересна кадрова политика имат някои фирми
а също така и новаторски подход при издаването на календари
http://www.rb.ru/dop_upload/file_2008-0 ... _final.pdf
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ми ще гледаме оборудванетоELBI написа:пластири, клавиатури, разпръснати листа... много офис, малко оборудване... да бяха показали малко сгодни женици...
кво друго да гледаме:-)
Re: корпоративна еротика
А пича с Гибсъна кво рекламира??Quid написа:интересна кадрова политика имат някои фирми
Re: корпоративна еротика
тоя е музикант:rotfl24:4avdar4e написа:А пича с Гибсъна кво рекламира??Quid написа:интересна кадрова политика имат някои фирми
гъвкава китка
Абе аз ли не разбирам от жени или наистина всите блондинки хич не ги бива? И в тая фирма освен менАжери по продажбите нещо друго не се ли среща?
Най-доброто попадение е китарата! 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- Dark Angel
о, сега ме караш направо да умиргам от страхМнемозина написа: Боя се, че единственият начин е да го напишеш.
Това пак някакъв умен човек го беше казал, но не мога да се сетя кой. Сигурно Еко.
щото не виждам как бих могла да напиша интересно нещо
тази вечер само глупости са ми в главата
всъщност, едвам се удържам да не излезна да кръстосвам улиците
обаче, обаче, обаче....
ако го направя няма шанс да тръгна утре в 6 а трябва....
обаче, обаче, обаче.....
всъщност, най-искам да слезна в градината и да крещя
О, важна информация. Да знам,че като на някой му се крещи да ползва твоя телефонМЪЖжжж написа:Глей я начи...Dark Angel написа: всъщност, най-искам да слезна в градината и да крещяВместо да ми звънне...
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия много голи, бе:blink::shocked:
Сигурно им е развален климатикът
а на тази от декември кой и е казал, че палецът и показалецът са точните пръсти за тоя номер
Онази от януари, февруари, март 2009 определено не си е с нейната риза. Облякла е мъжка риза, но пича зад нея си има една на гърба....Явно става въпрос за тройка
Б@си и извратеняците. Тия кога работят:blink::shocked:
Сигурно им е развален климатикът
а на тази от декември кой и е казал, че палецът и показалецът са точните пръсти за тоя номер
Онази от януари, февруари, март 2009 определено не си е с нейната риза. Облякла е мъжка риза, но пича зад нея си има една на гърба....Явно става въпрос за тройка
Б@си и извратеняците. Тия кога работят:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.