ИСКАМ ДА СКОЧА С БЪНДЖИ!

Все същите
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

4avdar4e написа:
Пенчо Заека написа: Въри в ъгълъ да се срамуваш! Млада, права жена, да не ще да прай щуротии, ааа-ма-ха! :mad:
Може ли тоя ъгъл да е нейде на Карибските острови? Или в Средиземно море???:lol:

Тцъ, не ми се правят вече щуротии, бях много щура, га си требваше. Сега и качването на Виенско колело за мен е преживяване, от което ми омекват коленете:oops: Откак станах майка ме гони див страх да не се случи нещо с мен....
Там има акули :gigi: Пак си помисли в кой ъгъл точно. Пък страхът - ще ти мине, като поотраснат хлапетата!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
esti

Re: Много е страшно от Витиня.

Мнение от esti »

frisky lioness написа:Боже:shock:, Грийн, как пишеш?!:shock: Докато го прочета това и пуслът ми бавно, бавно и после все по-бързо, след всяка следваща дума се повишаваше. Накрая сърцето ми биеше лудо и цялата се бях изпотила:?
Фриски, ама и ти как си го описала........:oops::oops::P

За Грийна спор няма.
На мен ми писна да му се възхищавам и все го дебна да го фана в издънка и да му рекна - видя ли беееееее, не си толкова готин.
Ама не...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Пенчо Заека написа:
ELBI написа:
Пенчо Заека написа:Да, да! Водолазенето е голяма работа! Но и скачането си го бива. А пък летенето с пара или делта планер - само си го представям къф кеф ще е! Животът е пред меееен!:D:D
Ако си заинтересувана, обещал съм на Рем и малкия ми син параплан в софийско (парапла правих около Айтос, а с делта-моторен летях в Троян - и за 2-те мога да потърся телефоните, ако си решила да го сториш) и с групова уговорка ще ни е още по-добре и забавно.
Посред зима ли бе? Айде напролет - навита съм!
Идеята бе да литнем пак тази есен, но пропущихме. По подразбиране следващият опит го мисля за напролет. И без това скоро почва ски сезонът...8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

esti написа:
frisky lioness написа:Боже:shock:, Грийн, как пишеш?!:shock: Докато го прочета това и пуслът ми бавно, бавно и после все по-бързо, след всяка следваща дума се повишаваше. Накрая сърцето ми биеше лудо и цялата се бях изпотила:?
Кво значат тези червени физиономии:mad::shock:?! Ти за кво ПАК си помисли? А?:wink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:Кво значат тези червени физиономии:mad::shock:?! Ти за кво ПАК си помисли? А?:wink:
Фрискииииииииии, аз съм толкова примерна напоследък. Какво е това ПАК!
А и вие отдавна ме бихте по точки :P
НО!
Все някой ден ще се върна в играта и ще ви изпотя здраво.
Обещавам 8) :P
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
frisky lioness написа:Кво значат тези червени физиономии:mad::shock:?! Ти за кво ПАК си помисли? А?:wink:
НО!
Кои ние бе, кои ние, а?!

Чакаме те (да се върнеш в играта:wink:) с изгарящо, направо потръпващо нетърпение:)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
esti написа:
НО!
Кои ние бе, кои ние, а?!

Чакаме те (да се върнеш в играта:wink:) с изгарящо, направо потръпващо нетърпение:)
Ще, ще...
Логиката сочи, че щом още съм тук, значи трябва и да съм в играта.

А кои сте ВИЕ, не знам, но ми харесвате.8)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
Пък НИЕ и те обичаме :58: :lovekiss:
Изображение

esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
esti написа:
Пък НИЕ и те обичаме :58: :lovekiss:
А аз обичам ТЕБ! :58:

Има и други разбира се, но няма да ги споменавам сега - лично ще им се обясня в любоф.8)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пенчо Заека написа: Край, спечели ме за каузата! Мож пък да се от-сецна??? А? Кажи, кажи, че ше се отсецна!:D
Хе, хе, хе. Лесна работа, казваш им да ти сложат неразтегливо въже. 100 метра гладко падане и Хъъъх! -отсецната си гаранция, хем и може малко по- висока да станеш. Ама с тва ластичното няма да стане. То си е сметнато от умни хора(представям си ги как смятат и садистично се хилят на бъдещите треперушки) и леекичко те дръпва. Няма го хамалсото отсецване, което ти се ще на тебе
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Пенчо Заека написа: Край, спечели ме за каузата! Мож пък да се от-сецна??? А? Кажи, кажи, че ше се отсецна!:D
Хе, хе, хе. Лесна работа, казваш им да ти сложат неразтегливо въже. 100 метра гладко падане и Хъъъх! -отсецната си гаранция, хем и може малко по- висока да станеш. Ама с тва ластичното няма да стане. То си е сметнато от умни хора(представям си ги как смятат и садистично се хилят на бъдещите треперушки) и леекичко те дръпва. Няма го хамалсото отсецване, което ти се ще на тебе
Ти това ще направиш - учестяваш/повишаваш пулса, ускоряваш сърцебиенето, изпотяваш, отсецваш ... добре, че Бейби не ги чете истините за тебе и другите жени тук....8)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:

За Грийна спор няма.
На мен ми писна да му се възхищавам и все го дебна да го фана в издънка и да му рекна - видя ли беееееее, не си толкова готин.
Ама не...
Връщам ви комплиментите, сеньори! Отдавна съм ви фен и за да не съм голословен ще кажа, че се забелязва, че пишете честно и направо. На мене това много ми харесва.

Оп! Направих си автокомплимент в контекста. Все едно де, всичките сме ОК!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа:
Ти това ще направиш - учестяваш/повишаваш пулса, ускоряваш сърцебиенето, изпотяваш, отсецваш ... добре, че Бейби не ги чете истините за тебе и другите жени тук....8)
Стискай ми палци, приятелю! Пу, пу, пу!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:
Green Light написа:
Стискай ми палци, приятелю! Пу, пу, пу!
Ти прочети темата ми за софтуера... а аз по принцип ти стискам палци - нъл знаеш, че само за ските/борда ти се сърдя :P
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
endorfini написа: И квооооо? Давай бързо! Искам продължение! Моля!
Вика ли? Грийн, моля те, доразкажи го! Страхотен си!
А кой ще работи? М? Не ви е сТрам, риш, драскачи из форумите, риш, и въобше губи-време хора, сте вие! Не ви увря главата, че трябва сериозна работа и отношение, към нещата от живота, риш. Хем да речеш лапета, а то зочовци. Че и даже колкото по-чо толкоз повече вятър в главите. Ами хайде да кажа, то се видяло къде отиде тая сутрин.
..............
Седя си аз на тоя парапет стабилка отсякъде. Парапета широк, удобен, кеф ти слизай, кеф ти сядай, кеф ти стой колкото си искаш. Къде ще скачаш, бе, ланкоолу, на сто години си станал, тва е за лапета работа. Да избиват комплекси, да вчепетляват гаджетата и после да го удрят на як запой. Ми ти с тая кола с деца, дрътльо, къв купон, къв запой, хем че и не пия, на всичкото отгоре. Пфу! Разпервам ръцете с адска мъка, мускулите ми са от памук, а дланите тежат цял тон. Гледам отсеща хълма, а красивата му есенна окраска изведнъж ми опротивява и става сива. Е хайде, маймуно, седиш цял час на тоя парапет, решавай нещо, че събра опашка вече. И докато си викам "Връщам се" с учудване чувам някой да вика Ихуу!, разбирам , че съм аз, и виждам, как краката ми отскачат от стабилния, широк, любим мой парапет. -Чао парапетче, едничко мое приятелче мило! Падам с главата надолу. Падам. Падам. Падам и падам часове наред. Кой крещи, като че го колят? Аз ли съм, това? Къде остана тарикатското "Ихуу"? ..аре, бе тва въже няма ли най- после да се опъне, егати и въжето, егати и чудото. След векове усещам дръпването на въженценцето. Милото ми въженце, милите ми приятели! Вързали са ме! Не са забравили! Нищо не се откачи! Нищо не се скъса! Цял съм! Аааа, пак падааам. Не, че не искам да викам още ама глас нямаа! Света се върти, но аз мога да гледам само надолу към черния път и спрелите коли да зяпат шоу. Струва ми се че ако отместя погледнещо ще се счупи, развали, откачи. Все пак, опитвам се. Трябва да видя къде е другото въже по което ми спускат един карабинер с който да се закача и да ме изтеглят. Ето го въжето. Да го хвана? Невъзможно! Тия луди ли са? Как да го хвана, като не мога да управлявам ръцете си, мога само да се хиля като зелка и тва е. Слава богу, ръцете ми самички свършват работата. Но идва и момента на закачането на карабинера за кръста ми. Тоя карабинер горе ми се стори огромно нещо и другия на кръста ми също. Обаче тука, въртящ се, люлеещ се и нахилен до невъзможност ми струва сложна работа закачането. Тия да не ме имат за командос, мамка им. Как да закача тия чудесии. Обаче и тука ръцете ми направиха чудо и аз се видях закачен. Пътешествието нагоре е пълно с чудеса и преживявания, но главното са редуващите се пристъпи на страх и хилеж. После, горе на моста всички ме тупат по гърба и ми викат, че съм бил голяма работа, герой и звезда, но аз бях сигурен, че омаловажават всичко.

П.П. Бейби ми каза(а после видях и на клипа) че на парапета съм седял само няколко секунди
Бреййй... Тцтцтцтц... Ауууууу... Завидях!...:D
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Dark Angel

евала Грийн

Мнение от Dark Angel »

:D8)

ПП / и протягам женска ръка да стисна твоята
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Green Light написа:
А кой ще работи? М? Не ви е сТрам, риш, драскачи из форумите, риш, и въобше губи-време хора, сте вие! Не ви увря главата, че трябва сериозна работа и отношение, към нещата от живота, риш. Хем да речеш лапета, а то зочовци. Че и даже колкото по-чо толкоз повече вятър в главите. Ами хайде да кажа, то се видяло къде отиде тая сутрин.
..............
Седя си аз на тоя парапет стабилка отсякъде. Парапета широк, удобен, кеф ти слизай, кеф ти сядай, кеф ти стой колкото си искаш. Къде ще скачаш, бе, ланкоолу, на сто години си станал, тва е за лапета работа. Да избиват комплекси, да вчепетляват гаджетата и после да го удрят на як запой. Ми ти с тая кола с деца, дрътльо, къв купон, къв запой, хем че и не пия, на всичкото отгоре. Пфу! Разпервам ръцете с адска мъка, мускулите ми са от памук, а дланите тежат цял тон. Гледам отсеща хълма, а красивата му есенна окраска изведнъж ми опротивява и става сива. Е хайде, маймуно, седиш цял час на тоя парапет, решавай нещо, че събра опашка вече. И докато си викам "Връщам се" с учудване чувам някой да вика Ихуу!, разбирам , че съм аз, и виждам, как краката ми отскачат от стабилния, широк, любим мой парапет. -Чао парапетче, едничко мое приятелче мило! Падам с главата надолу. Падам. Падам. Падам и падам часове наред. Кой крещи, като че го колят? Аз ли съм, това? Къде остана тарикатското "Ихуу"? ..аре, бе тва въже няма ли най- после да се опъне, егати и въжето, егати и чудото. След векове усещам дръпването на въженценцето. Милото ми въженце, милите ми приятели! Вързали са ме! Не са забравили! Нищо не се откачи! Нищо не се скъса! Цял съм! Аааа, пак падааам. Не, че не искам да викам още ама глас нямаа! Света се върти, но аз мога да гледам само надолу към черния път и спрелите коли да зяпат шоу. Струва ми се че ако отместя погледнещо ще се счупи, развали, откачи. Все пак, опитвам се. Трябва да видя къде е другото въже по което ми спускат един карабинер с който да се закача и да ме изтеглят. Ето го въжето. Да го хвана? Невъзможно! Тия луди ли са? Как да го хвана, като не мога да управлявам ръцете си, мога само да се хиля като зелка и тва е. Слава богу, ръцете ми самички свършват работата. Но идва и момента на закачането на карабинера за кръста ми. Тоя карабинер горе ми се стори огромно нещо и другия на кръста ми също. Обаче тука, въртящ се, люлеещ се и нахилен до невъзможност ми струва сложна работа закачането. Тия да не ме имат за командос, мамка им. Как да закача тия чудесии. Обаче и тука ръцете ми направиха чудо и аз се видях закачен. Пътешествието нагоре е пълно с чудеса и преживявания, но главното са редуващите се пристъпи на страх и хилеж. После, горе на моста всички ме тупат по гърба и ми викат, че съм бил голяма работа, герой и звезда, но аз бях сигурен, че омаловажават всичко.

П.П. Бейби ми каза(а после видях и на клипа) че на парапета съм седял само няколко секунди
Ама разкошно си го написал, евала и за скока и за смелостта.
Обаче докато четях, съвсем ми отмина и беглото желание да скоча с бънджи... не е за мене тази работа.
Веднъж имах ускорено падане от 75 метрова кула, седнал, обаче от кръста нагоре си почти в хоризонтално положение... и почва ускорено падане... мнооого беше страшно. Но ако трябва да избирам по-добре кулата отколкото вързан за краката. Разбира се, при фал и в двата случая си размазан :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

wishes написа:
Обаче докато четях, съвсем ми отмина и беглото желание да скоча с бънджи... не е за мене тази работа.
Веднъж имах ускорено падане от 75 метрова кула, седнал, обаче от кръста нагоре си почти в хоризонтално положение... и почва ускорено падане... мнооого беше страшно. Но ако трябва да избирам по-добре кулата отколкото вързан за краката. Разбира се, при фал и в двата случая си размазан :lol:
Мерсаж, за четките! А тва ускоренопадане да не е я в Пратер, я из разните му европейски лунапаркове. Чудеса са ми разказвали. Ама там се и въртиш, като топче на края на ластик. Хората драйфали на провала, не е за мене работа. Ти си ходи по кулите, а аз по мостовете!
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Green Light написа:
wishes написа:
Мерсаж, за четките! А тва ускоренопадане да не е я в Пратер, я из разните му европейски лунапаркове. Чудеса са ми разказвали. Ама там се и въртиш, като топче на края на ластик. Хората драйфали на провала, не е за мене работа. Ти си ходи по кулите, а аз по мостовете!
Не бяха четки, бе :D

Не, без въртене беше, просто падаш, ама с ускорител, 75 метра за не повече от секунда...
Щрунц-а беше бял като платно после и каза че ще ходи да връща хората от опашката за кулата :lol:
В Порт Авентура беше, тва лято
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа: Мерсаж, за четките! А тва ускоренопадане да не е я в Пратер, я из разните му европейски лунапаркове. Чудеса са ми разказвали. Ама там се и въртиш, като топче на края на ластик. Хората драйфали на провала, не е за мене работа. Ти си ходи по кулите, а аз по мостовете!
Бил съм на няколко такива. Височините от които тръгваш надолу са от 40-50 до 60-70 и наистина съм виждал хора да ... изхвърлят. Там наистина е страшничко, но според мен на ръба на моста е по-така... Е - когато/ако го направя - ще ти кажа. Помня само, че падането от 70 м (вярно - на столче, но нямах никакво усещане за сигурност ... човек вижда само бездната от горе, а столът под него излгежда като нещо временно, което може и да го няма...) бе доста адреналинно. Но каквото и да говоря - не съм бил на ластик...и не мога да сравнявам.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ELBI написа:
Green Light написа:....
Мда... и аз така съм го сънувал няколко пъти.

Преди години бях на много тънък косъм да го направя, и просто не го сторих, щото в къщи и с приятели нямах подкрепа, а сам не ми се ходеше ... и ... миналата година нещо този почти неистов, огромен ентусиазъм мина. Все още искам, но малко по-малко от преди. Странно защо.

Мерсаж за споделеното! Те това са темички :P
Грийне, блазе ти! Ама как ти завиждам, така искам да скоча от пустия му Аспарухов мост, всеки ден минавам по него, гледам ги пичовете с дългите коси и лудешко настроение, прихласвам се по тях, после колата отминава, сещам се, че са с 10 години по-малки от мен, намирам оправдание да отложа инициативата :)). Описал си скока по невероятен начин, свит ми е стомаха, довечера бързо-бързо ще ги отмина момченцата.

ЕЛБИ, като дойдеш във Варна, ще скочиш тук, че е по-ниско, а аз може да се подлъжа по тебе:D
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:
..............

Абе пич, ти оттука ли се метна?

Изображение

Акъл нямаш да знаеш! Само като погледна надолу и ми изтръпват табаните.:shock:

:good:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Абе пич, ти оттука ли се метна?

Акъл нямаш да знаеш! Само като погледна надолу и ми изтръпват табаните.:shock:

:good:
Май да. Ама пътя се падаше баш отдолу, така че 300 метра наляво ще е баш точно. Щот си спомням че зумнах едни спрели коли
Аватар
lilly

Re: ИСКАМ ДА СКОЧА С БЪНДЖИ!

Мнение от lilly »

endorfini написа:Не от бабаитлък, естествено!

Считам, че до голяма степен след скока ще съм различен човек.

Мисля, че елемента на оцеляването и свръхдозата адреналин ще

се отразят върху мен в добрия смисъл. А дали е така?

Искам да ви попитам тази скорост, това свободно падане, оказват ли

лошо влияние върху физиката и психиката на човек?

А най-вече ме интересува мнението на докторите в клуба по въпроса:

Имам някакво си късогледство и астигматизъм (не голями).

Как според вас ще подейства скока на зрението ми? Опасно ли е?
Познавам доста хора дето са скачали и щом искат пак и пак... значи не боли ;)

Пробвай и после ще кажеш

Мен лично ме е шубе :oops:
Публикувай отговор