Не, че аз съм много редовен де, но май отдавна не съм я виждал.
А Лейди Семирамис обажда ли се? Или аз да й се обадя?
Други блудни синове и дъщери? М?
PS
Наздраве, бандна! Пожелавам ви безсмъртие!
Къв си безсърдечен!Remmivs написа: Пожелавам ви безсмъртие !:wine:
па тия у странство имат ли изобщо компютриМнемозина написа:Странниче е в странство от 26 февруари насам и е с труден достъп до компютър. Иначе мисля, че е добре.
Виж, на Семирамида ще взема и аз да звънна.
Макар че тя така като я призовем мисловнокато нищо да се яви днес.
Никога не съм се замисляла.Quid написа:па тия у странство имат ли изобщо компютриМнемозина написа:Странниче е в странство от 26 февруари насам и е с труден достъп до компютър. Иначе мисля, че е добре.
баси:-)
имам една разработка с гълъби която да дублира комуникациитеЗвеневия написа:...дигитални гълъби?Quid написа:па тия у странство имат ли изобщо компютри
Може ли и из офисите?Quid написа: имам една разработка с гълъби която да дублира комуникациите
напълно еко технология
гълъби които да си летят до офисите и обратно
никви разходи няма за тва проектче
затворен цикъл напълно да не влизам у детайли
ми нямат яМнемозина написа:Никога не съм се замисляла.Quid написа:па тия у странство имат ли изобщо компютриМнемозина написа:Странниче е в странство от 26 февруари насам и е с труден достъп до компютър. Иначе мисля, че е добре.
Явно нямат.
Брей, все ще се намери в тоя клуб някой да отвори нови хоризонти пред мисълта ми...
Компютри имат, ама ако си нямаш постоянна къща, където да си прокараш Интернет, а Интернет клубове в района няма, защото изглежда туземците си нетят домовете и офисите...Quid написа:ми нямат яМнемозина написа:Никога не съм се замисляла.Quid написа:па тия у странство имат ли изобщо компютриМнемозина написа:Странниче е в странство от 26 февруари насам и е с труден достъп до компютър. Иначе мисля, че е добре.
Явно нямат.
Брей, все ще се намери в тоя клуб някой да отвори нови хоризонти пред мисълта ми...
е мое да имат некви кошници де
то и да им даде човек компири все тая
диваци некви:rotfl24:
Мерси за сещането!Remmivs написа:Странниче?
Не, че аз съм много редовен де, но май отдавна не съм я виждал.
А Лейди Семирамис обажда ли се? Или аз да й се обадя?![]()
Други блудни синове и дъщери? М?
PS
Наздраве, бандна! Пожелавам ви безсмъртие!