Дофторите...
Дофторите...
Да ви попитам нещо.
От доста време в бачкането е голяма лудница и извън обичайните истерии нещо взе да ми става -
напрежение някакво усещам в лявата ръка и левия крак - най силно е в китката и глезена. Не е болезнено, но е неприятно. И преди се е случмало, ама като отмине нервата - и това преминава. Сега зарад това трябва ли да одам при ДжиПи-то или тц?
От доста време в бачкането е голяма лудница и извън обичайните истерии нещо взе да ми става -
напрежение някакво усещам в лявата ръка и левия крак - най силно е в китката и глезена. Не е болезнено, но е неприятно. И преди се е случмало, ама като отмине нервата - и това преминава. Сега зарад това трябва ли да одам при ДжиПи-то или тц?
Re: Дофторите...
ако се повлиява от преуморота, заебиpocti_bezobidna написа:Да ви попитам нещо.
не се преуморявай
и вечер удряй по едно:winkw:
или по един:rotfl24:
може и някое шипче да имаш във вратлето
и в кръсЧето
трява масаж
с друго не се лекува
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Не ми ли е рано за шипчета, алоууууууКент написа: може и някое шипче да имаш във вратлето
и в кръсЧето
но е добър аргумент за масаж
- сър Айвънхоу
За шипчетата никога не е рано... за съжаление...pocti_bezobidna написа:Не ми ли е рано за шипчета, алоууууууКент написа: може и някое шипче да имаш във вратлето
и в кръсЧето
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Не съм дофтур, ама...
И аз при голямо напрежение усещам същото, плюс много остро изтръпване на прасеца. И това не от сега, а още преди години. Чела съм, че е от недостиг на кислород + сигареткен + относителна липса на движение...
Аспирин с С сутрин, червено винце, разходки в парка, гореща вана и масаж .. Ееееех, мечти
Ако се притесняваш и ако ти е печено жипи-то, иди. Щото аз на мойто хич вяра му нямам:mad:
И аз при голямо напрежение усещам същото, плюс много остро изтръпване на прасеца. И това не от сега, а още преди години. Чела съм, че е от недостиг на кислород + сигареткен + относителна липса на движение...
Аспирин с С сутрин, червено винце, разходки в парка, гореща вана и масаж .. Ееееех, мечти
Ако се притесняваш и ако ти е печено жипи-то, иди. Щото аз на мойто хич вяра му нямам:mad:
не е, амо като си държиж врътъ изправен в едно и също положениеНе ми ли е рано за шипчета, алоуууууу
и се седиш на стол така става
и шийните прешленчета се преебават и поясните
после идват и хемороидите:rotfl24:
трява движение малко да има, някаква импровизирана офис гимнастика
или нещо такова[/quote]
секс?Кент написа:...трява движение малко да има, някаква импровизирана офис гимнастика
или нещо такова
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Е, да де! Човека много ясно си го каза: "офис гимнастика"!ELBI написа:секс?Кент написа:...трява движение малко да има, някаква импровизирана офис гимнастика
или нещо такова
Bella Ciao
Bella Ciao
болната сама да си избере терапиятаELBI написа:секс?Кент написа:...трява движение малко да има, някаква импровизирана офис гимнастика
или нещо такова
но ако го прави на бюрото
да се подлага мека влъзглавничка
шарена или ярко червена
за да няма кръвонасядания безобразни
по меките части после:rotfl24:
- Green Light
Си е ебало, да ти кажа, как да се изкажа сега по- културно - майката! Аз се тикосах, бе! Левия ми показалец играе. Не се смейте! Е така както си седя почва да се мърда все едно казвам неее, не може, пък то всъщност някакъв нерв ли, що ли прескача някак от палеца към показалеца и така. Голяма гадост. В колата на светофарите хората си мислят, че знаци им правя, почнах само с периферното зрение да гледам настрани, та да не ми срещат погледа. Иде ми да го хвана с другата ръка тоя показалец или да взема да го бинтовам към средния, та да се оправи работата. Пак ви казвам, хора няма да се смеете, ей, веднъж се събудих посреднощ, понеже тактувах по таблата на леглото. Сега в събота са ни профилактините годишни прегледи и планирам да събера консилиум. Да седят и да чакат. Като почне да щрака, да го изследват и да излезнат с решение. Тва не се търпи!pocti_bezobidna написа:Да ви попитам нещо.
- Green Light
Тва за средния пръст си е направо страшно. Уплаши ме! Дано не се случи, че като нищо ще почнат да ме замерват с камъни.Remmivs написа:закъсал си го
добре че не ти играе средния пръст обаче
на мен понякога ми играе лявото око
но това ми създава обикновено приятни мигове с дамите наоколо
освен ако и Кралицата не е с мен
тогава може да ми създаде и трайно оцветяване на същото око
аз като ходих на физиотерапия за счупения си глезен преди времеGreen Light написа:Тва за средния пръст си е направо страшно. Уплаши ме! Дано не се случи, че като нищо ще почнат да ме замерват с камъни.Remmivs написа:закъсал си го
имаше и един пич дето му бъха ампутирани 1,2,4 и 5 пръст на ената ръка
останал му беше само средния /също наранен, но цял поне/ и го раздвижваше рехабилитаторката незнайно защо
в смисъл раздвижваше го с упражнения, а не клатеше дупе пред него сам да се раздвижва:rotfl24:
пича каза че си имал големи проблеми с жестикулацията докато свикне
- Green Light
хахахаха!Кент написа:аз като ходих на физиотерапия за счупения си глезен преди времеGreen Light написа:Тва за средния пръст си е направо страшно. Уплаши ме! Дано не се случи, че като нищо ще почнат да ме замерват с камъни.Remmivs написа:закъсал си го
имаше и един пич дето му бъха ампутирани 1,2,4 и 5 пръст на ената ръка
останал му беше само средния /също наранен, но цял поне/ и го раздвижваше рехабилитаторката незнайно защо
в смисъл раздвижваше го с упражнения, а не клатеше дупе пред него сам да се раздвижва:rotfl24:
пича каза че си имал големи проблеми с жестикулацията докато свикне
Ох!
Що се смея сега, на човека му ампутирали пръстите, аз се хиля, като ненормален. И кво вика - Келнер една бира, или елате за сметката. Горкия човек! Или как ще си лизне пръста та да обърне страницата на книгата. Пфу! Някой да даде дефиниция на смешно!
Не че има файда от вас, ама да ви кажа, на мен пък постоянно ми се вие свят, все едно съм обърнала нещо на екс, пък аз изобщо не пия. Едно замаяно такова. Кръвното ми винаги е било много ниско, ама никога не съм се усещала така, сякаш всеки момент ще падна...Green Light написа:Си е ебало, да ти кажа, как да се изкажа сега по- културно - майката!pocti_bezobidna написа:Да ви попитам нещо.
Ами пробвай с фитнес. И секс. Качват кръвното, подобряват тонуса на съдовете и въобще изопшто! А да, и с червено вино.vyara написа:Не че има файда от вас, ама да ви кажа, на мен пък постоянно ми се вие свят, все едно съм обърнала нещо на екс, пък аз изобщо не пия. Едно замаяно такова. Кръвното ми винаги е било много ниско, ама никога не съм се усещала така, сякаш всеки момент ще падна...
Да я ковнем тая тема най-отгоре, като вицовете и музиката...vyara написа:
Аз да си казвам ли за стомаха???
Смешно - нещо сексуално и/или нещо брутално. На това се смеем. Факт. Ако не ми вярваш разлисти темата с вицовете.Green Light написа:хахахаха!
Ох!
Що се смея сега, на човека му ампутирали пръстите, аз се хиля, като ненормален. И кво вика - Келнер една бира, или елате за сметката. Горкия човек! Или как ще си лизне пръста та да обърне страницата на книгата. Пфу! Някой да даде дефиниция на смешно!
4avdar4e написа:Да я ковнем тая тема най-отгоре, като вицовете и музиката...vyara написа:
Аз да си казвам ли за стомаха???
Добре, че я няма Странничето, дето ни каза, че се правим всичките на много здрави, а сме едни кекави...
На мен фитнеса ми сваля кръвното.Remmivs написа:
Ами пробвай с фитнес. И секс. Качват кръвното, подобряват тонуса на съдовете и въобще изопшто! А да, и с червено вино.
Ох, на какъф доктор да ида?
Ммммм... на медицинскиesti написа:На мен фитнеса ми сваля кръвното.
ся сериозно ли да отговарям или на майтап?pocti_bezobidna написа:Да ви попитам нещо.
щото ако е сериозно ми трябва още инфо.
- сър Айвънхоу
В никакъв случай не ходи на ветеринарен!esti написа:Ох, на какъф доктор да ида?
Bella Ciao
Bella Ciao
Стига бе, докторите по философия (особено дървена) не вършат ли работа?Remmivs написа:Ммммм... на медицинскиesti написа:На мен фитнеса ми сваля кръвното.
- сър Айвънхоу
Това, че са дървени, не значи, че всичко им е дървено!esti написа:Стига бе, докторите по философия (особено дървена) не вършат ли работа?Remmivs написа:Ммммм... на медицинскиesti написа:На мен фитнеса ми сваля кръвното.
Един такъв може и да ти вдигне кръвното, ама с дървено философстване, а не по по-приятен начин...
Bella Ciao
Bella Ciao
Идеални са! Особено дървените! Ма те са на всяка манджа мерудия вкл. и на медицинските ястия!esti написа:Стига бе, докторите по философия (особено дървена) не вършат ли работа?
нема се пуашишpocti_bezobidna написа:Да ви попитам нещо.
сумати време бях така и мислех че ще пукна
което си е по дифолт ама малко рано ми се чинеше
после уйде у десно
отидоха на физио
ох млада дофтурка на 25
излекува ме само като я видяф
сега само едната зеница се раширява малко повече ор другата
но го лекувам с ремовият тик
а може да ми се падат готините мадами само от тази страна
или да ме впечатляват но само на половина
тая дума няма ли 'у' някъде
много полова ми се чини
ехvyara написа:Две биля. Пулувина.
английския не научих
българския забравих
ама като гледам каква е диагнозата наоколо (пак само о-та тургнах)
наскоро се бяхме събрали и ядохме пихме и се веселихме къде 4 дена
последната вечер започва с леко питие
един вика - да ударя едно винце за кръвното
втори - аз една мастичка за стомаха
трети - едно уисче за сърцето
един стои на масата, пие трета водка и вика - еййййй къде се събрахте все такива недъгави бре
че и тук така
Ти си тоя с водките ли?zmeu написа: ех
английския не научих
българския забравих
ама като гледам каква е диагнозата наоколо (пак само о-та тургнах)
наскоро се бяхме събрали и ядохме пихме и се веселихме къде 4 дена
последната вечер започва с леко питие
един вика - да ударя едно винце за кръвното
втори - аз една мастичка за стомаха
трети - едно уисче за сърцето
един стои на масата, пие трета водка и вика - еййййй къде се събрахте все такива недъгави бре
че и тук така
за техен най-голям ужасvyara написа: То нали знаеш, че именно хипохондриците живеят доста повече от очакваното.
just perfect
е сега деvyara написа:Ти си тоя с водките ли?То нали знаеш, че именно хипохондриците живеят доста повече от очакваното.
повече смях е най-доброто лекарство
и от всичко но редовно
в дози които ти понасят
епизодично и изненадващо дозата се увеличава
за да не се изгради имунитет
zmeu написа: един стои на масата, пие трета водка и вика - еййййй къде се събрахте все такива недъгави бре
Бее, аз мастичката за друго съм чувала, че я ползУватzmeu написа: втори - аз една мастичка за стомаха
Ох, асоциации, ама нема как да ти обЯсня, щото не гледаш БГ ТВ
П.П. Б@хти, откачила съм тука с едни препарати, не стига, че ги превеждам нон-стоп, ами и по ТВ-то само с тях ме замерват.. И веднага в главата си замених винцето, мастичката и водката с хранителни добавки
на инжектолог и инжектофил = инжекторesti написа:На мен фитнеса ми сваля кръвното.Remmivs написа:
Ами пробвай с фитнес. И секс. Качват кръвното, подобряват тонуса на съдовете и въобще изопшто! А да, и с червено вино.
т.е. на такъв дето може и умее да прави инжекции:rotfl24:
какви по-точно инжекции?Кент написа:на инжектолог и инжектофил = инжекторesti написа:На мен фитнеса ми сваля кръвното.Remmivs написа:
т.е. на такъв дето може и умее да прави инжекции:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Смееш се ти на човешкото нещастие, ама Господ вижда!Green Light написа:
Си е ебало, да ти кажа, как да се изкажа сега по- културно - майката!
Ще ти блокира мишката, мастилото във всички химикалки ще засъхне, моливите те ще се счупят и ще си изгубиш гласа!
Да те видя тогаз - играенето на показалеца ще ти изглежда разов период в живота!