Подслушаните разговори на зам шефа на ГДБОП Иванов
- Green Light
Подслушаните разговори на зам шефа на ГДБОП Иванов
http://capital.bg/show.php?storyid=474083
справка
Последния абзац от материала започва така:
"След, като гореизложената информация е предоставена за информация на Министъра на вътрешните работи и Директора на Генерална дирекция "Полиция", Иванов и приближените му изхвърлиха телефоните си.
П.П. Да взема да си оправя заглавието, щом няма да отива темата на задните страници.
справка
"След, като гореизложената информация е предоставена за информация на Министъра на вътрешните работи и Директора на Генерална дирекция "Полиция", Иванов и приближените му изхвърлиха телефоните си.
П.П. Да взема да си оправя заглавието, щом няма да отива темата на задните страници.
Последно промяна от Green Light на 24.03.08, 13:43, променено общо 1 път.
Божеее, Боже... тия нямат никакви проблеми с предразсъдъците. 
"Ами мисълта ми е, че ако са решили някоя простотия, той ми каза, че това ще излезе от това."
Аз от повечето разговори нищо не разбрах, да си призная.
Чак накрая за подаръците за рождения ден ми беше малко по-ясно.
Грийне, абе ти да не ни намекваш нещо с тия подаръци за рожден ден сега?
"Ами мисълта ми е, че ако са решили някоя простотия, той ми каза, че това ще излезе от това."
Panta rhei...
- Green Light
Виж, как се сещаш!Мнемозина написа:Божеее, Боже... тия нямат никакви проблеми с предразсъдъците.
Начи, трябва да си разбрал вече: Ести отговаря за подаръка, а ти Фнимавай.Green Light написа:Виж, как се сещаш!Мнемозина написа:Божеее, Боже... тия нямат никакви проблеми с предразсъдъците.
Panta rhei...
- Green Light
- Green Light
мнение на "Кокошкар" - коментар към статия за това
дали ще има уволнени министри
Големи бисери има.Най добре е МВР да се закрие! Повечето там и без това са престъпници! За съжаление смятам, че мнението ми не е крайно
можеш да добавиш още към невярването си - http://youtube.com/watch?v=VV_GJSARP9U
Re: Послушаните разговори на зам шефа на ГДБОП Иванов
Жестоко! Мерси пич! Има поне 10-15 места със забележителни моменти в разговорите, но не ми се преписват и коментират...Green Light написа:http://capital.bg/show.php?storyid=474083
справка
Апропо, вчера гледах един много интересен филм (Войната на Чарли Уилсън) за тези, които се интересуват от политика и как се върти тя на високите етажи на Америка и в международен план. По достоверен случай!!! Трепач направо! (при интерес - имам го на юесби/диск - със субтитри)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Пу съм първи!ELBI написа:Жестоко! Мерси пич! Има поне 10-15 места със забележителни моменти в разговорите, но не ми се преписват и коментират...Green Light написа:http://capital.bg/show.php?storyid=474083
справка
Апропо, вчера гледах един много интересен филм (Войната на Чарли Уилсън) за тези, които се интересуват от политика и как се върти тя на високите етажи на Америка и в международен план. По достоверен случай!!! Трепач направо! (при интерес - имам го на юесби/диск - със субтитри)
баси шефа, баси ГДБОП щом така елементарно го изловиха:rotfl24:
сега сериозно. помията е голяма. резултатът - никакъв. аз потъвам в цинизма на тая система и ми се повдига ...
сега сериозно. помията е голяма. резултатът - никакъв. аз потъвам в цинизма на тая система и ми се повдига ...
just perfect
мен днес ми хареса
как оня зам министър защо си подава оставката.
....
постъпвам достойно като си подавам оставката:rotfl24:
малиииииииииии
начи мнооо е важно достойно да се правят нещата:rotfl24:
....
постъпвам достойно като си подавам оставката:rotfl24:
малиииииииииии
начи мнооо е важно достойно да се правят нещата:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
трябва по достойно да гледаме на нещата:rotfl24:Green Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
Куиде, тоя е по- голем цар от Хаим Чаушев. Румен Петков достойно ще остане министър.
............./тука пцуем гадно/
са кво друго да кажа:-)
Можеш и да го видиш даже г-н Петков ето тукGreen Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
Куиде, тоя е по- голем цар от Хаим Чаушев. Румен Петков достойно ще остане министър.
е леко е клъвнал деGaspode написа:Можеш и да го видиш даже г-н Петков ето тукGreen Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
нормално си е
ми то излиза че полицията по смисъла на закона и онова ..БОП са си незаконни въоръжени формированияQuid написа:е леко е клъвнал деGaspode написа:Можеш и да го видиш даже г-н Петков ето тукGreen Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
нормално си е
баси:shocked:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
може да кажеш 'Сгоден министър, дето освобождава сгодни течности във фонтани' ...Quid написа:трябва по достойно да гледаме на нещата:rotfl24:Green Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
............./тука пцуем гадно/
са кво друго да кажа:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Напротив - те са законно (с помощта на закона и парите на хората) поддържащи мафията у нас, която незаконно (или полу-законно) притежава държавата...Кент написа:ми то излиза че полицията по смисъла на закона и онова ..БОП са си незаконни въоръжени формированияQuid написа:е леко е клъвнал деGaspode написа:Можеш и да го видиш даже г-н Петков ето тукGreen Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
нормално си е
Ще го замажат, разбира се, нали всички са омазани в същите говна.Green Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
виж саELBI написа:Напротив - те са законно (с помощта на закона и парите на хората) поддържащи мафията у нас, която незаконно (или полу-законно) притежава държавата...Кент написа:ми то излиза че полицията по смисъла на закона и онова ..БОП са си незаконни въоръжени формированияQuid написа:е леко е клъвнал деGaspode написа:Можеш и да го видиш даже г-н Петков ето тукGreen Light написа:Много се впрегнах тоя път. Слушам Румен Петков в момента по Хоризонт и псувам, и Румен Петков, и Хоризонт. Ще го замажат като стой та гледай. Прости гъзове, нещастни.
нормално си е
1 у нас няма мафия
2 мафията официално притежава държавата
тва е:-)
не бих казал "предполага", а "не изключва"
Трудно мога да открия в генезиса на всяка създавана през вековете форма на държава такава идея. Виж- за прикрито диктаторство (било на личност или група личности - ала това НЕ е мафия) - да - бол такива предположения, прикрити зад разни форми...
В края на краищата, както става вече и в БГ, мафиотите излизат на бяло/открито и по-вероятно те (щот са навътре с материята) да въведат легализирани механизми за задържане на богатствата си и за пресичане на следващите вълни мафии.
Странно, но след като забогатее, мафиотът иска закон и ред.
Което пък в един момент почва да обслужва и редовия гражданин.
Та с цялата тази история с незнамкъфсиБОП си мисля дали скоро няма да започне и този исторически неизбежен процес?
Или съм отново прекалено голям оптимисит?
Трудно мога да открия в генезиса на всяка създавана през вековете форма на държава такава идея. Виж- за прикрито диктаторство (било на личност или група личности - ала това НЕ е мафия) - да - бол такива предположения, прикрити зад разни форми...
В края на краищата, както става вече и в БГ, мафиотите излизат на бяло/открито и по-вероятно те (щот са навътре с материята) да въведат легализирани механизми за задържане на богатствата си и за пресичане на следващите вълни мафии.
Странно, но след като забогатее, мафиотът иска закон и ред.
Което пък в един момент почва да обслужва и редовия гражданин.
Та с цялата тази история с незнамкъфсиБОП си мисля дали скоро няма да започне и този исторически неизбежен процес?
Или съм отново прекалено голям оптимисит?