Здравейте:))
Здравейте:))
Да кажа "Здравейте" на всички, голямо писане пада тук и да искам не мога да прочета всичко, но ви пускам един пролетен поздрав

Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
:)))
Навряха ме из разни кадастрални планове за въздушни и подземни мрежи за пренос на данни и ми спряха тока направо, отървах се на финала благополучно.Наскоро установих нещо странно - влизам сутрин в офиса, пускам компа и първата ми работа е да се навра тук.Нямам време за писане, но хвърлям по едно око из темите и шефа ми заявява:"Това твоето си е направо зависимост". Та ме накара да се позамисля - май прав ще се окаже.
:))
Страхотни са капчиците и ми радват окото, тази сутрин май намерих една невероятна, като се прибера ще видя какво е станало.Мнемозина написа:Боев питаше.![]()
Привет!
И аз съм на вълна "капчици".
Re: :)))
НетЪли предупредиа, преди да натиснеш ентЪра под регистрацията?Баба Яга написа:"Това твоето си е направо зависимост". Та ме накара да се позамисля - май прав ще се окаже.
виж са сестроБаба Яга написа:Навряха ме из разни кадастрални планове за въздушни и подземни мрежи за пренос на данни и ми спряха тока направо, отървах се на финала благополучно.Наскоро установих нещо странно - влизам сутрин в офиса, пускам компа и първата ми работа е да се навра тук.Нямам време за писане, но хвърлям по едно око из темите и шефа ми заявява:"Това твоето си е направо зависимост". Та ме накара да се позамисля - май прав ще се окаже.
трябва ми спешно мрежа за пренос на данни/свързаност/ за 200 офиса
дай да свършиме са неква работа че си е е маменцето ...........
стааа или не стааа тва
щото до края на другара седмица въпроса трябва да решен
никви планове няма да има
направо свързаност
мое и чрез сателит да сглобиме набързо
сериозно са
давай че няма никво време
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
:))
Къснуйййй веке
, а мъжът ми който изобщо не пише по форуми отначло казваше на дъщеря ми;"Майка ти се гледа един Зочо какво пише - не ми харесва тази работа":rotfl24:
Re: :))
Само в домашната фотолаборатория ли ги проявяваш?Баба Яга написа:... като се прибера ще видя какво е станало.
Пада постоянно търсене на кабели разни...
Ние правихме малко по различно нещо - от въздушна мрежа която трябваше да лицензираме и узаконим се наложи да я правим подземна, бягахме по разни инстанции които се оказа че разбират по малко и от нас....кошмарът беше невероятен, копахме асфалт - сега вече имам втора квалификация - ако имате нужда от запълване на дупки по пътя - аз съм насреща.Quid написа:давай че няма никво времеБаба Яга написа:Навряха ме из разни кадастрални планове за въздушни и подземни мрежи за пренос на данни и ми спряха тока направо, отървах се на финала благополучно.Наскоро установих нещо странно - влизам сутрин в офиса, пускам компа и първата ми работа е да се навра тук.Нямам време за писане, но хвърлям по едно око из темите и шефа ми заявява:"Това твоето си е направо зависимост". Та ме накара да се позамисля - май прав ще се окаже.
имам за копаене у лозенец.......Баба Яга написа:Ние правихме малко по различно нещо - от въздушна мрежа която трябваше да лицензираме и узаконим се наложи да я правим подземна, бягахме по разни инстанции които се оказа че разбират по малко и от нас....кошмарът беше невероятен, копахме асфалт - сега вече имам втора квалификация - ако имате нужда от запълване на дупки по пътя - аз съм насреща.Quid написа:давай че няма никво времеБаба Яга написа:Навряха ме из разни кадастрални планове за въздушни и подземни мрежи за пренос на данни и ми спряха тока направо, отървах се на финала благополучно.Наскоро установих нещо странно - влизам сутрин в офиса, пускам компа и първата ми работа е да се навра тук.Нямам време за писане, но хвърлям по едно око из темите и шефа ми заявява:"Това твоето си е направо зависимост". Та ме накара да се позамисля - май прав ще се окаже.
мамка му
само не ми казвай че имаш нещо общо с бтк
малииииииииииииии
имам за копаене у лозенец.......
мамка му
малииииииииииииии[/quote]
Определено си казвам:"Добре че нямам нищо общо с БТК.":lol:
мамка му
малииииииииииииии[/quote]
Определено си казвам:"Добре че нямам нищо общо с БТК.":lol:
Баба Яга написа:имам за копаене у лозенец.......
мамка му
малииииииииииииии
Определено си казвам:"Добре че нямам нищо общо с БТК.":lol:[/quote]
са ще правиме ли безнес или няма ?
Аре са - корабче плюва ли?Баба Яга написа:"Добре че нямам нищо общо с БТК.":lol:
Една, само, жица мож да ти скъси жЕвота... (zmeu -адмирейшАнс)
... да пренасяш данни и да нямаш общо?
- Глас в пустиня
Re: Здравейте:))
Здрасти!Баба Яга написа:Да кажа "Здравейте" ...
Велкъм тъдява отново - радвам се да те видя.
Страхотна снимка.
13 години съм работил за БТК-а и не го намирам за срамно, то всъщност когато започвах още нямаше БТК.
2002 или 2004-та беше срока в който всички въздушни мрежи трябваше да влязат под земята? Имаше и някакъв спор, БТК искаха монопол над подземните съоръжения и имаха претенция всички които използват каналите и шахтите да им плащат такси...изпуснал съм информацията от последните години. Голям купон е изграждането на "мрежа", радвам се че сте успели да се справите - сега, предполагам, по-честичко ще наминаваш.
Re: Здравейте:))
Ааааа, всичко ще си признаеш ти, и без бой, и без ... милицияБоЕВ написа: 13 години съм работил за БТК-а и не го намирам за срамно, то всъщност когато започвах още нямаше БТК.![]()
значи като си в софия - ще бъдеш насреща на всеки софианец... леле, тази (втора) специалност милионер може те направиБаба Яга написа:...вече имам втора квалификация - ако имате нужда от запълване на дупки по пътя - аз съм насреща.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
начи си имаме дядо Куид-яговQuid написа:...
виж са сестро
...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
по добре - дядо торбаланELBI написа:начи си имаме дядо Куид-яговQuid написа:...
виж са сестро
...:rotfl24::rotfl24:
/торбада е за куидите и и въобще кинтите/:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
са кво ми пречите на бизнеса а?:blum:ELBI написа:начи си имаме дядо Куид-яговQuid написа:...
виж са сестро
баси:-)
що да ти пречим? Ако ти излезе име, че си добре и бърз върху метлата - акциите ви ще се вдигнат, щото 200-та офиса ще заработят с по-добра свързаностQuid написа:са кво ми пречите на бизнеса а?:blum:ELBI написа:начи си имаме дядо Куид-яговQuid написа:...
виж са сестро
баси:-)
Печалба, печалба...
няма да съм в софияELBI написа:аре утре да ме оставиш на лифта - ще си платя
жалко, че не караш ски. Добре щяхме да си изкараме...
потапям се за няколко дни
иначе нямаш проблеми никви щото у багажника има неква дупка за ски:-)
все се каня да те питам нещо
негри скиори има ли по тия писти мама му стара?
- Green Light
Аз имам една много тъжна история с един негър на стената. Даже, всъщност единствения негър на стената. Сблъскахме се! Ама няма да разказвам повече, понеже ще ми тръгне име че не мога да карам. Само ще кажа, че развеждах едни унгарци. И като се освестих след сблъсъка първото, което видях беше брадата унгарска мутра да ми ръкопляска бавно бавно и ми вика "Стенмаркус!" Тва, унгарците, всичките са педераси!Quid написа:няма да съм в софияELBI написа:аре утре да ме оставиш на лифта - ще си платя
жалко, че не караш ски. Добре щяхме да си изкараме...
потапям се за няколко дни
иначе нямаш проблеми никви щото у багажника има неква дупка за ски:-)
все се каня да те питам нещо
Не знам за какво са ти. Виждал съм в България 3-4 пъти, в Австрия също видях.Quid написа:все се каня да те питам нещо
Има, но не са много. Нещо бизнес с тях ще връткаш? Да не си разработил черни ски с бели кантове:rotfl24: