Не е 100% сигурно, само 99%, но все пак...
Обьявление
Обьявление
Бързам да ви кажа, понеже току що научих. На 10 и 11 април ще бъда в София
На 10 вечерта (четвъртък се пада) съм на ваше разположение, щото на 11-ти ще се повръщам. Та, подготвяйте се психически за среща, който иска.
- Dark Angel
Re: Обьявление
Ееее, най-после!vyara написа:Бързам да ви кажа, понеже току що научих. На 10 и 11 април ще бъда в СофияНа 10 вечерта (четвъртък се пада) съм на ваше разположение, щото на 11-ти ще се повръщам. Та, подготвяйте се психически за среща, който иска.
И аз ще се радвам да се видим!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо чудно.vyara написа: На 10 вечерта (четвъртък се пада) съм на ваше разположение, щото на 11-ти ще повръщам.grin:
Съвсем нормална реакция
с оглед на това, че предната вечер си била на купон с тия пияници
Айде...Весело и умната с алкохола и мъжете

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз кат гледам в тая тема посрещачите сме все женскиfrisky lioness написа: Айде...Весело и умната с алкохола и мъжете
- frisky lioness
- Обратна връзка:
По-важно е какви ще са изпращачите:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Аз кат гледам в тая тема посрещачите сме все женскиfrisky lioness написа: Айде...Весело и умната с алкохола и мъжете

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
нищо такова!frisky lioness написа: Съвсем нормална реакция
Аз пия само айрян.
Най-много боза.
Другите са виновни.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така е. Винаги трябва да има поне един, който да е трезвият разум на компанията:-)pocti_bezobidna написа:нищо такова!frisky lioness написа: Съвсем нормална реакция
Аз пия само айрян.
Най-много боза.
Другите са виновни.

Ми да!frisky lioness написа:Така е. Винаги трябва да има поне един, който да е трезвият разум на компанията:-)pocti_bezobidna написа:нищо такова!frisky lioness написа: Съвсем нормална реакция
Аз пия само айрян.
Най-много боза.
Другите са виновни.
Кво ша прават ако не съм аз да наливам здрав разум, просто не знам..
И аз така. Сутрин, със солpocti_bezobidna написа: нищо такова!
Аз пия само айрян.
Дано не са като посрещачитеfrisky lioness написа: По-важно е какви ще са изпращачите:lol::lol::lol:
Аре да ви наруша женската идилия - ще гледам да дойда. И да предупредя - имам да предавам целувки (и не само...4avdar4e написа:Аз кат гледам в тая тема посрещачите сме все женскиfrisky lioness написа: Айде...Весело и умната с алкохола и мъжете
Иии, тва "и не само" има да ме гложди сега.Gaspode написа: И да предупредя - имам да предавам целувки (и не само...) от Латревю-то на Вяра.
Само недей се размечтава много-много, щот` жена ми ще се върне до тогава...vyara написа:Иии, тва "и не само" има да ме гложди сега.Gaspode написа: И да предупредя - имам да предавам целувки (и не само...) от Латревю-то на Вяра.
Нъл шъ мъ приемеш малко по-късно? Освен ако не искаш ти да дойдеш на салсатаvyara написа:Това "ще дойда" ли означава?ELBI написа:кво да се готвим? Нещо искаш да ти сготвим ли?
Нека сме живи и здрави... само не разбрах, ако си у Мъжжжж и той те не пуска, у тях ли ще се събираме, или къде
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Шъ та приема, как иначе. Макар, че с удоволствие бих отишла и аз на салса.ELBI написа:Нъл шъ мъ приемеш малко по-късно? Освен ако не искаш ти да дойдеш на салсатаvyara написа:Това "ще дойда" ли означава?ELBI написа:кво да се готвим? Нещо искаш да ти сготвим ли?
Нека сме живи и здрави... само не разбрах, ако си у Мъжжжж и той те не пуска, у тях ли ще се събираме, или къде
Има време, аз затова казвам отрано.
Пък МЪЖжжж най-вероятно ще го разочаровам. Обещах на една колежка да спя с нея.
- сър Айвънхоу
Аз не смея да кажа, че ще дойда, да не те уплаша...vyara написа:Бързам да ви кажа, понеже току що научих. На 10 и 11 април ще бъда в СофияНа 10 вечерта (четвъртък се пада) съм на ваше разположение, щото на 11-ти ще се повръщам. Та, подготвяйте се психически за среща, който иска.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Пробвай, де... да не дойдеш.Марвин написа: Аз не смея да кажа, че ще дойда, да не те уплаша...
- сър Айвънхоу
Е, под страх от наказание, ще дойда...vyara написа:Пробвай, де... да не дойдеш.Марвин написа: Аз не смея да кажа, че ще дойда, да не те уплаша...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Боев сбърка думата... Искаше да напише "запой", щото както съм му се заканил... ще има яко пиене!vyara написа:Що бе. Няма да сядаш до Почти безобидна и готово.БоЕВ написа: Не планувам скоро да съм в СФ - току виж ми метнали един здрав бой!:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
То билети се презаверяват...Stranniche написа:Тюх!!! ЯЗЪЪЪЪКККК!!! На мен ми купиха билет до София за другата седмица и точно на 10 сутринта трябва да се връщам насам![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Stranniche написа:Трябва да съм тук на 10 сл.о.Марвин написа:То билети се презаверяват...Stranniche написа:Тюх!!! ЯЗЪЪЪЪКККК!!! На мен ми купиха билет до София за другата седмица и точно на 10 сутринта трябва да се връщам насам![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Бой - запой, квот доде - носим на сичку!:winkw:Марвин написа:Боев сбърка думата... Искаше да напише "запой", щото както съм му се заканил... ще има яко пиене!vyara написа:Що бе. Няма да сядаш до Почти безобидна и готово.БоЕВ написа: Не планувам скоро да съм в СФ - току виж ми метнали един здрав бой!:lol:
Сега посрешнете Верчето, пък за другото гат и където се сварим.
- сър Айвънхоу
Абе, аз все се каня, ама... накрая ще дойда на "твой" терен...БоЕВ написа: Бой - запой, квот доде - носим на сичку!:winkw:
Сега посрешнете Верчето, пък за другото гат и където се сварим.
Ах, как ми се ходи в Свищов...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня