На въпроса... "по взаимно съгласие" излиза около 600 кинта и нагоре и около 6 месеца ако е само с 1 дело.
По случая. Бившата пак се изака на метеното. А адвокатката дето уж е "наета от семейството" за да го разведе...откровенно се опитва да ме пързаля. Е...тя бившата я "достави".. ма аз нали съм си доверчив и вярвам в доброто у хората.
Преди 20-ина дни на първото запознанство с процедурата нямахме спорни въпроси -аз се съгласих децата да са при жената, дъртата кола да остане при мен, "субарото 4х4" да остане при нея

, тя се съгласи аз да ползвам семейното жилище /дет плащам наем и консумативи къде 5-600 кинти месечно

- странно защо ли/ и определихме ква да е издръжката на децата.
Адвокатката омаловажи факта по питането ми "кво правим с подобренията на имот /дарен по време на брака/ на бившата, дето са в десетки и стотици пъти по-големи от стойността на самия имот... и защо делим неква кола на стойност 300 кинта, а 40 000 $ на 2,10 у левове ги метаме у придобивките по подразбиране само защото "имота бил дарение".
Та после с жената си поговорихме и моето единствено желание и условие беше да прехвърли на сина този имот /и без това след половин година става пълнолетен, а си има гадже от 4 години, което е съседче там. Там е отрасъл и там иска да живее.../. Така ще съм доволен, че вложените труд и кинти от мен /всичко е доказуемо защото се пази всяка фактурка и доходите ми винаги са били регламентирани и с платени данъци, дори кат бях милионер няколко години, а бившата работеше 12 години за 120 кинта заплата/ няма да отидат съвсем у ръцете на родителите и. Тя видя разумно това мое желание и каза
да. Не съм и настоявал за срокове...щото трябва да се плащат и таксите по прехвърлянето, а и двамата не сме цъфнали и вързали.
Та преди да "изокам" у 3о4о беше втората среща...и жената се отметна като за световно от думите си..

И адвокатката почна да ми обяснява некви казуси, че "жените не оставяли децата си" и "даренията не можело да се оспорват" и т.н.
Майната и на адвокатката...нейната е ясна. Ама бившата... /млад вампир се срещнал с дърт вампир

/. Явно през тези 20-ина дни и е налято акъл от бастуните, а те си имат други сценарии за ползването на имотченцеато малко сладко
Днес минах през къщата да си оправя малко колицата, нали е на 25 години мамка и и щайга

, а и затва съм го правил тоз гараж...кат съм зле с кинтите да имам поне условия да си ръчкам сам таратайките и.. гледам бастуна почнал вече да си обзавежда работното ми бюрце у работилницата с нови чекмедженца..
Вампири!

Те сега няма да ви обърна внимание, щото разучавам семейния кодекс и там доста по-различни неща пише от издуманото от "семейната адвокатка"

поне да знам къде ме пързалят и да им се надсмивам с кеф.

Май ще трябва да и нося цитати от кодекса и да се правя на улав... После да я осъдя за подвеждане на клиент с цел облагодетелствуване на 3-то лице и да и гледам сеира.

Ама събраните доказателства със СРС /диктофон у джебо/ нема да издържат у съда.
Ама вече ми е писнало и искам да вдигна ръце, да оставя сичко дет могат да изпият от мен от кръвчицата, само и само по-бързо да свърши тая простотия и да нямам взимане -даване повече с тях.
Кинти се правят, къщи се строят... Само на децата как да се обясни поради що са прецакани и що некви баби и дядовци командерат парада.
А "Тя" и родителите и... нека си ги съди или оправдава Оня горе, на който все палят свещи. Не разбраха, че семейство се гради на базата на
разбиране и
доверие /по-рядко на любов/ , и че нещата придобити тука, се плащат някъде на друго място. И че Вярата няма нищо общо с религията или институцията, и че е по-добре да не си у грях отколкото да се молиш за опрощаването му. Ма...разни хора- разни идеали. Аз просто не съм очаквал да срещна такива и до последно да вярвам, че все пак не може да ги има па баш таквизи. Неподготвен един такъв се оказАх

Думата май е "инфантил".
Наздраве. И аз ви обичам!

Нали следва да информирам кат фърла бомбата.. /поне това научих

/.
п.п. Знам, че няма как да влезете у казуса, щото само маркирам некви основни моменти... но поне нещо обясних.