Диета
- Green Light
Диета
Контра тема!
Ма съобразявайте се малко, начи! Че козунаци, че раците разбираш ли как трябвало да ги храниш. Това клуб ли е или Гаргантюа и Пантагрюел чета. Някои хора тука живеят здравословно. И преглъщат, преглъщат
Ма съобразявайте се малко, начи! Че козунаци, че раците разбираш ли как трябвало да ги храниш. Това клуб ли е или Гаргантюа и Пантагрюел чета. Някои хора тука живеят здравословно. И преглъщат, преглъщат
Re: Диета
Поименно, ако обичате!Green Light написа:Някои хора тука живеят здравословно.
И какво здравословно има в диетите???
Само изнервят и депресират хората.
Вредни са!
Само изнервят и депресират хората.
Вредни са!
- Green Light
Аз, Бейби, Далай лама, на Далай Лама брат му, е Амаранта също ме подкрепя тука, после кой, кой една колежка не я познавате и мъжа и. Има един, даже не един а двама- собственици на Аксиор те доскоро даже GSMи нямаха понеже са вредни и ходеха на работа с колела, вече не са така, обаче ги броиме понеже имат желание. Има и други гаранцияЗвеневия написа:Поименно, ако обичате!Green Light написа:Някои хора тука живеят здравословно.
Диетите са вредни. Доказано научно.Green Light написа:Контра тема!
- Green Light
Ти ше кажеш! На едното шишенце черно на бяло пише "За удължаване на живота" Ако умреш ти връщат парите.vyara написа: Диетите са вредни. Доказано научно.
... май пропусна да отбележиш и другия надпис - "... да се консумира охладено и с мярка. Не се препоръчва шофиране след употребата му..."Green Light написа:Ти ше кажеш! На едното шишенце черно на бяло пише "За удължаване на живота" Ако умреш ти връщат парите.vyara написа: Диетите са вредни. Доказано научно.
Винаги ми е било интересно как пресмятат кое с колко години удължава или скъсява живота, защото има такива статистики.Green Light написа:Ти ше кажеш! На едното шишенце черно на бяло пише "За удължаване на живота" Ако умреш ти връщат парите.vyara написа: Диетите са вредни. Доказано научно.
- Глас в пустиня
Боклук на входа - боклук на изхода. Верни заключения от неверни данни.vyara написа:Винаги ми е било интересно как пресмятат кое с колко години удължава или скъсява живота, защото има такива статистики.Green Light написа:Ти ше кажеш! На едното шишенце черно на бяло пише "За удължаване на живота" Ако умреш ти връщат парите.vyara написа: Диетите са вредни. Доказано научно.
- Глас в пустиня
- Nejimaki-dori
Има, има - и аз съм в кюпаGreen Light написа: Аз, Бейби, Далай лама, на Далай Лама брат му, е Амаранта също ме подкрепя тука, после кой, кой една колежка не я познавате и мъжа и. Има един, даже не един а двама- собственици на Аксиор те доскоро даже GSMи нямаха понеже са вредни и ходеха на работа с колела, вече не са така, обаче ги броиме понеже имат желание. Има и други гаранция
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
И квооооооооооооооооооо?Nejimaki-dori написа:Има, има - и аз съм в кюпаGreen Light написа: Аз, Бейби, Далай лама, на Далай Лама брат му, е Амаранта също ме подкрепя тука, после кой, кой една колежка не я познавате и мъжа и. Има един, даже не един а двама- собственици на Аксиор те доскоро даже GSMи нямаха понеже са вредни и ходеха на работа с колела, вече не са така, обаче ги броиме понеже имат желание. Има и други гаранция
- Глас в пустиня
- Green Light
Ами "22% по- бели зъби за една седмица" или ".. прави косата по- гъвкава с до 43%" Тва рекламите за шампоани водят класацията по убедителност. Никой не може да им стъпи на малкото пръстче. Една мадама отмята коса и десет килограма копринена коса се люшва отляво на дясно, слаба ръка с труд прибира косата за да видиш кой е там, дълга стройна шия, после блясък на черни очи и "с до 43% повече", братче, няма грешка. Направо ги виждаш тия проценти. Някой ден рекламата ще е за толкова тежка коса, че врата на мадамата ще се строши. Отмята коса, копринения водопад се лее грациозно пред очите ни, нещо леко пуква щрак, главата пада под остър ъгъл напред, и на фона - "до 89% по- гъста и плътна коса"vyara написа:Винаги ми е било интересно как пресмятат кое с колко години удължава или скъсява живота, защото има такива статистики.Green Light написа:Ти ше кажеш! На едното шишенце черно на бяло пише "За удължаване на живота" Ако умреш ти връщат парите.vyara написа: Диетите са вредни. Доказано научно.
Аз им вярвам.
До 43%
- Nejimaki-dori
Е как квоооооооо, ше ставам рекламно лице на бански костюмиЗвеневия написа: И квооооооооооооооооооо?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Глас в пустиня
За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)Nejimaki-dori написа:... бански костюми
Тва мъжете сте големи дървеняци!БоЕВ написа:За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)Nejimaki-dori написа:... бански костюми
Момичето казва, че банските ще са и на лицето, а никой не си представи картинката надолу от него - само ядене и пиене са ви в главите.
- Nejimaki-dori
Е у наше село има само Странджански дядо.БоЕВ написа: За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)
- Nejimaki-dori
А така, кажи им го!esti написа: Тва мъжете сте големи дървеняци!
Момичето казва, че банските ще са и на лицето, а никой не си представи картинката надолу от него - само ядене и пиене са ви в главите.
esti написа: Тва мъжете сте големи дървеняци!
Боев, по-добре си признай, че си ударил 2-3 малки на обяд.
Язека сОм нудист-ин!esti написа:Тва мъжете сте големи дървеняци!БоЕВ написа:За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)Nejimaki-dori написа:... бански костюми
пп Що па банските требе да са на лицето... Да нема пъпки, щоли...?
Един професор по генетика (не му помня името), каза в интервю,vyara написа: Винаги ми е било интересно как пресмятат кое с колко години удължава или скъсява живота, защото има такива статистики.
че човек бил програмиран да съзрее, да отгледа потомство, и на към 40г. да умре. Но съвременната медицина и начина на живот удължавали този срок двойно, че и повече. => почти всичко в наши дни удължава живота.
- Глас в пустиня
Да бе да - и един мармот увива шоколада в станьол!esti написа:Тва мъжете сте големи дървеняци!БоЕВ написа:За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)Nejimaki-dori написа:... бански костюми
Що ме фъргаш на върбата - колко плат има у тоя бански, та чак да й закрие лицето?
А разни пък изследвания върху мухи винарки (сериозно говоря не се смейте) доказали, че живота се удължава ако се забави момента на създаването на потомство. Така че въздържанието явно помага. Ама пък какъв ли живот ще да е това?Амаранта написа: Един професор по генетика (не му помня името), каза в интервю,
че човек бил програмиран да съзрее, да отгледа потомство, и на към 40г. да умре. Но съвременната медицина и начина на живот удължавали този срок двойно, че и повече. => почти всичко в наши дни удължава живота.
- Глас в пустиня
Не е проблем, стига да е гарниран и с две-три наденички по селски.Nejimaki-dori написа:Е у наше село има само Странджански дядо.БоЕВ написа: За мене един Бански старец - моля, и ако може с повече подправки!:-)
- Глас в пустиня
Малки-малки и айде после на прокурор! На по-малки от 30 годишни не налитам.vyara написа:esti написа: Тва мъжете сте големи дървеняци!
Боев, по-добре си признай, че си ударил 2-3 малки на обяд.
Ми тъй ше кажеш, я. Смееш ли точно тука да си признаеш. Дъртофил.БоЕВ написа: Малки-малки и айде после на прокурор! На по-малки от 30 годишни не налитам.
- Глас в пустиня
Те затва сигур зайците живеят кратко, защото се множат по много.Gaspode написа:А разни пък изследвания върху мухи винарки (сериозно говоря не се смейте) доказали, че живота се удължава ако се забави момента на създаването на потомство. Така че въздържанието явно помага. Ама пък какъв ли живот ще да е това?Амаранта написа: Един професор по генетика (не му помня името), каза в интервю,
- Глас в пустиня
Въй-въй-въй, как те не беше срам да гу изречеш! 30 годишното си е един луксозен спортен автомобил бре.vyara написа:Ми тъй ше кажеш, я. Смееш ли точно тука да си признаеш. Дъртофил.БоЕВ написа: Малки-малки и айде после на прокурор! На по-малки от 30 годишни не налитам.
Ти сигурно си мислиш, че това звучи като комплимент.БоЕВ написа: Въй-въй-въй, как те не беше срам да гу изречеш! 30 годишното си е един луксозен спортен автомобил бре.
- Глас в пустиня
Ми как? По-добре ли е да речем - тромава си като москвич, или ръбиш като трабанче...Друго си е спортния клас, подаваш газ и задницата започва да поднася наляво-надясно, ляга ниско на виражите, осморките ги изписва с финес...абе друго си е - няма какво да се заблуждаваме.vyara написа:Ти сигурно си мислиш, че това звучи като комплимент.БоЕВ написа: Въй-въй-въй, как те не беше срам да гу изречеш! 30 годишното си е един луксозен спортен автомобил бре.
Казано е - въздържание от потомство,Gaspode написа: А разни пък изследвания върху мухи винарки (сериозно говоря не се смейте) доказали, че живота се удължава ако се забави момента на създаването на потомство. Така че въздържанието явно помага. Ама пък какъв ли живот ще да е това?
а не въздържание въобще. Това не важи само за католиците.
Аре крОтни малко, деа...БоЕВ написа:осморките ги изписва с финес...
За диетолог си мноо напред с тунинга.
Точно си мислех, че и от козунаците, и от диетата все до едно се стигна.Звеневия написа:Аре крОтни малко, деа...БоЕВ написа:осморките ги изписва с финес...
За диетолог си мноо напред с тунинга.
Panta rhei...
И сега,.. ако споделиш до какво!??Мнемозина написа: и от козунаците, и от диетата все до едно се стигна.
Винаги съм разчитала на вашата интелигентност.Звеневия написа:И сега,.. ако споделиш до какво!??Мнемозина написа: и от козунаците, и от диетата все до едно се стигна.
Panta rhei...
няма такова нещо като групова интелигентност - еле пък ако в даден момент се прояви най-слабото звено от една общностМнемозина написа:Винаги съм разчитала на вашата интелигентност.Звеневия написа:И сега,.. ако споделиш до какво!??Мнемозина написа: и от козунаците, и от диетата все до едно се стигна.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.